K. Vary – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:3 (kon.) | Litvínov – Slavia 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Neděle 20.01.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po levém křídle se do pásma dostal Hlaváč, nastřelil puk na branku, tam hosté vyvtořili menší závar, kterého do odkryté části branky využil JIŘÍ KUCHLER - 4:2. Asistence: Jakub Valský.
     
    36:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě zdrželi v pásmu po posledné akci, Kuchler z brankové čáry nahrával přes brankoviště na JANA HLAVÁČE, Málek se nestačil přesunout včas - 4:1. Asistence: Jiří Kuchler.
     
    23:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají přesilovku! Roman si objížděl branku, Cikánek se přesunul k tyči, ale vítkovický útočník přihrál zpět na VLADIMÍRA SVAČINU, který měl odkrytou branku jako na dlani - 4:0. Asistence: Ondřej Roman, Karol Sloboda.
     
    13:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí úřadovalli v útočném pásmu, Roman v pádu vypíchl v mezikruží kotouč, který poslal na Svačinu, ten našel volného RUDOLFA HUNU a Cikánek jen promáchl lapačkou - 3:0. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
     
    09:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Při signalizovaném vyloučení pro Kladno se domácí natlačili před branku, předvedli u ní parádní závar, ve kterém se nejrychleji zorientoval JIŘÍ BURGER a zvyšuje na 2:0. Bez asistence.
     
    03:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí vtrhli do pásma jako velká voda, VLADIMÍR SVAČINA předvedl kličku, až po pár sekundách se puk ocitá v síti - 1:0. Asistence: Ondřej Roman, Denis Rehák.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 4. Svačina (Roman, Rehák), 10. Burger, 14. Huna (Svačina, Roman), 24. Svačina (Roman, Sloboda) - 37. Hlaváč (Kuchler), 50. Kuchler (Valský)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Stehlík, Sloboda, Rehák, Štencel, Kudělka, Voráček - Kucsera, Ujčík, Burger, Klimek, Huna, Roman, Svačina, Bartánus, Hruška, Strapáč, Káňa J., Húževka, Šedivý
    Rytíři Kladno: Cikánek (Chábera) - Piskáček, Kameš, Růžička, Doudera, Černošek, Drtil, Kužel - Látal, Lukáč, Eberle, Kuchejda, Kuchler, Hlaváč, Strnad, Dalecký, Obdržálek, Redlich, Valský

    Rozhodčí: Polák, Hradil - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5 053
    bahis siteleri