K. Vary – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:3 (kon.) | Litvínov – Slavia 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
7:1 (3:0, 4:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Neděle 20.01.2013, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:15
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté využívají dvojnásobné přesilové hry a jen nepatrně snižují domácí náskok na 1:7. Kuboš nahrál LUKÁŠI ŽEJDLOVI a ten z mezikruží poslal puk po zemi přímo k levé tyčce!
    Asistence: Petr Kuboš, Lukáš Krenželok
     
    35:27
    Litvínov právě vstřelil branku!

    V signalizovaném trestu domácí vstřelili další branku! Baláž nahrával zpoza brány na VOJTĚCHA KUBINČÁKA, který vstřelil puk za Furchovo záda!
    Asistence: Vladislav Baláž
     
    33:08
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Verva vede 6:1! Po Ručinského přihrávce mezi kruhy se VIKTOR HÜBL dlouho nerozmýšlel a vystřelil na levou tyčku, od které se kotouč odrazil do hostující svatyně!
    Asistence: Martin Ručinský
     
    26:20
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Skvělou podívanou teď předvedl ROMAN PŠURNÝ, který si objel branku a kotouč zasunul do malé dírky mezi Kopřivovo betonem a levou tyčí!
    Asistence: František Lukeš, Viktor Hübl
     
    20:28
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Hned v úvodu druhé dvacetiminutovky Verva navyšuje své vedení na 4:0! Hübl našel nikým nebráněného FRANTIŠKA LUKEŠE, který vydatně napřáhl a z mezikruží se trefil přesně do levého horního růžku hostující svatyně!
    Asistence: Viktor Hübl
     
    18:25
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Verva využívá dvojnásobné přesilové hry a vede 3:0! Kubát nahrál Ručinskému před bránu, ten našel pěkně postaveného FRANTIŠKA LUKEŠE, který bez problémů vstřelil kotouč do poloodkryté branky!
    Asistence: Martin Ručinský, Karel Kubát
     
    08:15
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Chvíli na to se Litvínov vzdaluje Slavii o dvě branky! Pšurný dorážel před brankou, odražený puk v pádu vstřelil do malé díry u pravé tyče RICHARD RAPÁČ a domácí vedou 2:0!
    Asistence: Roman Pšurný
     
    07:24
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí jdou do vedení a otevírá se tak stav dnešního utkání! Litvínov předvedl pěknou kombinaci, na jejímž konci stál JIŘÍ ZEMAN, který od vrcholu kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě a trefil se přímo pod horní tyč!
    Asistence: Kamil Piroš, Rostislav Martynek
    Marken.cz

    Lucie Lobo

    Branky a nahrávky: 8. Zeman (Piroš, Martynek), 9. Rapáč (Pšurný), 19. Lukeš (Ručinský, Kubát), 21. Lukeš (Hübl), 27. Pšurný (Lukeš, Hübl), 34. Hübl (Ručinský), 36. Kubinčák (Baláž) - 45. Žejdl (Kuboš, Krenželok)


    HC VERVA Litvínov: Francouz - Zeman, Ručinský, Stříteský, Pšurný, Lukeš, Černý, Kousalík, Hübl, Kubát, Posmyk, Gula, Piroš, Martynek, Kubinčák, Jareš, Majdan, Rapáč, Baláž, Brejčák, Smolka.
    HC Slavia Praha: Kopřiva - Kempný, Dresler, Skokan, Tomica, Kuboš, Vrdlovec, Klhůfek, Kučný, Jelínek, Šenkeřík, Krenželok, Koma, Poletín, Micka, Kolařík, Žejdl, Alinč, Sklenář, Růžička, Stránský.

    Rozhodčí: Minář, Leppaalho - Barvíř, Blumel
    bahis siteleri