Žilina – Poprad 0:3 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (po s.n.) | Banská Bystrica – Skalica 3:0 (kon.)
Nitra – Martin 7:3 (kon.) | Piešťany – Zvolen 4:5 (po s.n.)
po s.n.
ŠHK 37 Piešťany
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 20.01.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Zvolen dal gól!
    Víťazný gól si pripisuje KAMIL BRABENEC.
     
    57:37
    Zvolen dal gól!
    Piešťany si nedali pozor, Urban zachaosil vo vlastnom pásme, nedokázal vyhodiť jasný puk, ten zachytili Zvolenčania, Výborný ho poslal k ľavej tyčke, kde číhal MARTIN ĎALOGA a pekným tečom poslal puk pod brvno. A je zase vyrovnané. Asistencia: Výborný, Puliš.
     
    56:40
    Piešťany dali gól!
    Zaslúžený gól Piešťan. Po obliehaní zvolenského bránkoviska sa k odrazenému puku pri pravej tyčke dostal HENRICH RUČKAY a keďže Šimko bol už na ľade, nebol problém ho prekonať. Asistencia: Nemec, J. Ručkay.
     
    41:46
    Piešťany dali gól!
    Na tento gól sa ale hostia hnevajú. Po súboji za bránou ostal ležať jeden z bekov Zvolena na ľade, hralo sa ďalej, obranca sa napokon aj zdvihol, domáci to ale medzitým pekne rozohrali, tak presilovkovo a ADRIÁN KOLNÍK strelou spomedzi kruhov do ľavej šibencie vyrovnáva. Keďže už má asistenciu, je to pre neho vydarené vystúpenie. Asistencia: H. Ručkay.
     
    35:20
    Piešťany dali gól!
    Krásnu individuálnu akciu ukázal HENRICH RUČKAY. Dostal puk medzi kruhy, naznačil pohyb do ľava, obranca mu na to skočil, zviezol sa po zadku preč od brány, a Ručkay zoči voči Šimkovi dáva kontaktný gól. Krásny gól treba povedať (napísať) . Asistencia: Kolník.
     
    31:06
    Piešťany dali gól!
    Veľmi krkolomne to Havrani teraz doklepli za Šimka. Spoza brány vykorčuľoval Peško, z ťažkého uhla nemohol Šimka prekonať, odrazený puk sa dostal pred bránkovisko k Haringovi, ten trafil zase iba Šimka, puk sa od neho odrazil pred MARTINA CHYLA a ten bekendom ponad Šimkov betón puk napokon do siete dostal. Asistencia: Haring, Peško.
     
    29:27
    Zvolen dal gól!
    Domáci mali veľmi zle rozobratých hráčov, do brejku sa dostal MICHAL CHOVAN, brankára domácich poľahky prekonal blafákom do bekendu a zvyšuje už na tri góly. Pri gólovej potencii domácich to už môže byť pre nich dnes konečná. Asistencia: Juraško.
     
    21:38
    Zvolen dal gól!
    A takto sa to robí, nech si to domáci púšťajú na videu. Vyhraté buly, puk na modrú strela Chovana, jemný teč cloniaceho KAMILA BRABENCAa je tam. Asistencia: Chovan, Juraško.
     
    19:35
    Zvolen dal gól!
    A je to tu. Divákom na infarkt. Po chybe domácich vo vlastnom pásme si to Zvolenčania krásne rozhodili, krížna prihávka na ľavú stranu a ľahký gól si pripisuje MICHAL CHOVAN. Asistencia: L. Jurík, Škvaridlo.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 32. Chylo (Haring, Peško), 36. H.Ručkay (Kolník), 42. Kolník (H.Ručkay), 57. H.Ručkay (Nemec, J.Ručkay) - 20. Chovan (Jurík, Škvaridlo), 22. Brabenec (Chovan, Juraško), 30. Chovan (Juraško), 58. Ďaloga (Výborný, Puliš), 65. Brabenec


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Urban, Drgoň, Filip (C), Škadra, Cuník, Kolník, Hruška, Bučka - Šišovský, Nemec (A), Melichárek (A), Ručkay Jakub, Mišura, Ručkay Henrich, Saliji, Mertel, Stupka, Chylo, Peško, Haring
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Pichnarčík, Juraško (A), Novajovský, Mucha, Šiška, Výborný, Tóth, Fekiač - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Chovan - Puliš, Jurík Milan, Ďaloga - Méry, Zuzin Lubor, Čanky

    Rozhodčí: Lokšík - Holienka, Valach
    bahis siteleri