Winnipeg – Ottawa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 1:3 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.)
Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (kon.)
Florida – Carolina 5:1 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (kon.) | Nashville – Columbus 2:3 (po s.n.)
St. Louis – Detroit 6:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 4:2 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:7 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Arizona Coyotes
Neděle 20.01.2013, 02:00 • American Airlines Centre • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Navíc Dave Tippet, trenér Coyotes, si vybírá time-out. Při buly v útočném pásmu už Smith zůstává na střídačce!
     
    53:39
    Vyloučen je navíc kapitán Coyotes Shane Doan, Dallas si zahraje přesilovku.
     
    53:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do vedení a hádejte, kdo se na gólu podílel. Jaromír Jágr našel parádním pasem od pravého hrazení mezi kruhy najetého LOUIHO ERIKSSONA, který dokázal obehrát beka hostí a následně zavěsit puk do branky. Hráč číslo 68 si připisuje čtvrtý bod v zápase. Asistence: Jaromír Jágr, Derek Roy.
     
    48:02
    Morris dorážel Vrbatovu střelu, skákavý puk ale netrefil ideálně a minul takřka prázdnou branku.
     
    44:47
    Smith chyboval při rozehrávce za brankou a chvíli hrál Dallas s pukem při zcela volné brance Coytoes. Nakonec ale hostující obrana nebezpečí zažehnala.
     
    43:30
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Obránce Dallasu Benn chyboval ve středním pásmu, k puku se dostal RADIM VRBATA a uháněl sám na Lehtonena. Před ním napodobil Jágra při jeho první brance a akci vyřešil přesnou střelou k tyči. Vrbata si tak ke dvěma asistencím připisuje i branku a je druhým tříbodovým Čechem v zápase. Bez asistence.
     
    42:58
    Eakin dorážel na brankovišti na Smitha, před kterým puk chvíli poskakoval. Nakonec ale brankář hostí dokázal touš ukrýt do lapačky. Eakin sice už zvedal ruce nad hlavu, sudí však puk v brance neviděli.
     
    40:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a na startu třetí periody se ujímají vedení. Jágr si u mantinelu vyměnil puk s RAYEM WHITNEYM, který se následně samostatně probil před branku a z levé strany dokázal najíst skulinu v postoji Smitha. Souhra veteránů znamená třetí Jágrův bod v zápase. Asistence: Jaromír Jágr, Stephane Robidas.
     
    39:33
    Gordon sekl Erikssona a Dallas si zahraje další přesilovku, nejspíš však přerušenou přestávkou.
     
    38:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Sledujeme velký večer českých hokejistů! Při přesilové hře si Dallas vytvořil velký tlak a Robidas vypálil od modré čáry. Trefil Michálka, od kterého se puk odrazil na hůl JAROMÍRA JÁGRA, který následně přesně trefil volný prostor v brance Smitha a vsítil svůj druhý gól v utkání. Asistence: Stephane Robidas, Ray Whitney.
     
    36:47
    Podruhé v zápase jdou do čtyř hráči Phoenixu. Za držení je vyloučen dnes již dvoubodový Radim Vrbata.
     
    36:35
    Vrbata uvolnil Sullivana, který se hnal sám na Lehtonena. Zkusil dlouhoh kličku a brankář Dallasu mu jeho úmysl vystihl.
     
    32:05
    Navíc domácí jdou znovu do čtyř, vyloučen je Larsen za nedovolené bránění.
     
    31:53
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Česká spojka posílá Coyotes do vedení. Vrbatovu střelu z pravého kruhu tečuje těsně před Lehtonenem MARTIN HANZAL a finský gólman už neměl šanci na změnu směru letu puku zareagovat. Hosté využívají druhou přesilovku. Asistence: Radim Vrbata, Keith Yandle.
     
    31:05
    Morrow se hnal za pukem, sudí jej ale zastavili, protože trefil jednoho ze spoluhráčů holí do obličeje a je za to vyloučen na dvě minuty.
     
    29:04
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Nakonec se to ale hostům daří a vyrovnávají skóre. Vrbata poslal z úrovně brankové čáry bekhendovým pasem puk před branku na volného LAURI KORPIKOSKIHO, na kterého už zívala prázdná branka, do níž kotouč nasměroval. Lehtonen už byl bezmocný. Asistence: Radim Vrbata, Matthew Lombardi.
     
    28:23
    Je tu další přesilovka Phoenixu. Za krosček bude vyloučen domácí bek Dillon.
     
    24:05
    Moss byl faulován a hosté si poprvé zahrají přesilovku. Za vysokou hůl je trestán Larsen. Mossovi teče krev, půjde tedy o vyloučení na dvě plus dvě minuty.
     
    23:27
    Daley od modré čáry našel ve výtečné pozici Erikssona, proti jeho voleji se ale Smith parádně přemístil.
     
    18:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení zásluhou české legendy! Eriksson přečetl rozehrávku Phoenixu ve středním pásmu a poslal puk na střed rozjetému JAROMÍRU JÁGROVI, který střelou na vyrážečku překonal Smithe. Český veterán tak střílí svou první branku v novém působišti velmi rychle. Asistence: Loui Eriksson.
     
    11:44
    Derek Morris napřáhl mocně na modré čáře a Lehtonenovi propadl puk za záda, naštěstí pro něj se zastavil o tyčku.
     
    10:18
    Wandell přečetl rozehrávku beka Coytoes a co nejrychleji poslal puk z mezikruží směrem na branku. Smith se však stihl přemístit a ránu ztlumil na hrudi.
     
    03:26
    Jágr se protáhl mezi beky Coytoes a sám se hnal na Smithe, ten ale jeho střelu dokázal zlikvidovat, navíc mu pomohli spoluhráči, kteří Jágra dojeli a ztížili mu střelbu.
     
    02:58
    Dallas si zahraje první přesilovou hru. Morris je vyloučen na dvě minuty za faul loktem.
     
    02:51
    Po zmatcích v obraně hostí propadl puk mezi kruhy na Daleyho, který ale z voleje nedokázal trefit volnou část branky.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 19. Jágr (Eriksson), 39. Jágr (Robidas, Whitney), 41. Whitney (Jágr, Robidas), 54. Eriksson (Jágr, Roy) - 30. Korpikoski (Vrbata, Lombardi), 32. Hanzal (Vrbata, Yandle), 44. Vrbata


    Dallas Stars: Lehtonen (Nilstorp) - Robidas, Dillon, Daley, Golikoski, Larsen, Jordie Benn - Morrow (C), Roy, Whitney, Smith, Eakin, Eriksson, Wandell, Nystrom, Fiddler, Garbutt, Jágr, Ryder.
    Arizona Coyotes: Smith (LaBarbera) - Rundblad, Yandle, Michálek Z., Klesla, Ekman-Larsson, Morris - Lombardi, Hanzal, Gordon, Vrbata, Moss, Doan (C), Chipchura, Sullivan, Korpikoski, Bolduc, Vermette, Boedker.

    Rozhodčí: Walsch, Pochmara - Pancich, Barton
    bahis siteleri