Šumperk – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:6 (kon.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:4 (kon.) | Písek – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:7 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:3 (4:1, 1:0, 2:2)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 02.02.2013, 17:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:44
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté se díky DANIELU ŠPAČKOVI dočkali třetí přesilovkové trefy. Hostující útočník propálil Hrušku nad vyrážečkou. Asistence: Jan Plodek.
     
    44:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Máme tu sedmý gól v sítí Středočechů. Domácí kapitán Slížek posunul puk na vrchol levého kruhu DANIELU SOBOTKOVI, který vymetl pavučiny v pravém horním rohu Stejskalovy klece. Asistence: Ladislav Slížek.
     
    43:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí bleskurychle odpovídají. Simon nahrál mezi kruhy PAVLU MRŇOVI, který se v ideální střelecké pozici nemýlil. Asistence: Dominik Simon.
     
    42:02
    Benátky právě vstřelily branku!
    Střela JOSEFA SKOŘEPY z mezikruží zapadla k levé tyči litoměřické branky. Asistence: Lukáš Král.
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí teď točili hosty v jejich pásmu a z velkého tlaku vytěžili pátý gól. Na koneci přesilovkové kombinace byl mezi kruhy číhající MARTIN NOVÁK, který se trefil k levé tyči Stejskalovy branky. Asistence: Petr Šinágl, Ondřej Martinka.
     
    16:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Náskok domácích nadále narůstá. Tentokrát se prosadil VÁCLAV DRÁBEK, který po Procházkově přihrávce zavěsil z pravé strany přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Procházka, Šimon Antončík.
     
    15:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už se domácí prosadili a využívají přesilovou hru. Martinkovu střelu dorazil z bezprostřední blízkosti MARTIN NOVÁK a domácí unikají do dvoubrankového náskoku. Asistence: Ondřej Martinka.
     
    11:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pavel Mrňa nahrál před branku DOMINIKU SIMONOVI, který neomylně zamířil mezi betony brankáře Blažíčka a vrací tak Stadionu vedení. Asistence: Pavel Mrňa, František Gerhát.
     
    10:47
    Benátky právě vstřelily branku!
    Střela MARKA PABIŠKY od modré změnila před Hruškou směr a skončila mimo dosah domácího brankáře v pravém horním rohu. Asistence: Daniel Špaček.
     
    04:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    DOMINIK SIMON znovu vystihl rozehrávku hostujícího celku, kličkou se zbavil obránce a střelou švihem se trefil do pravého horního růžku. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 5. Simon, 12. Simon (Mrňa, Gerhát), 16. Novák (Martinka), 17. Drábek (Procházka, Antončík), 40. Novák (Šinágl, Martinka), 44. Mrňa (Simon), 45. Sobotka (Slížek) - 11. Pabiška (Špaček), 43. Skořepa (Král), 51. Špaček (Plodek)


    HC Stadion Litoměřice: Hruška (Brýl) - Evan, Martinka, Husák, Míka, Žovinec, Drábek, Sobotka - Novák, Hašek, Šinágl - Simon, Gerhát, Mrňa - Antončík, Rubeš, Procházka - Tvrzník, Slížek, Kafan - Žálčík.
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (17. Stejskal) - Jaroměřský, Mrkvička, Pabiška, Říha, Vála, Niko - Klimt, Skořepa, Skalický - Špaček, Plodek, Vlach - Kopic, Král, Maďar - Vařecha, Jech, Chlapík.

    Rozhodčí: Šír, Jílek - Čížek, Špůr

    Diváci: 840
    bahis siteleri