Šumperk – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:6 (kon.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:4 (kon.) | Písek – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 02.02.2013, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Současně jsou vyloučeni za hrubost Ondřej Stehlík (HBR) a Martin Jícha (JIH).
     
    58:23
    Pět minut a trest do konce utkání obdržel Ladislav Rytnauer (HBR).
     
    58:23
    Dukla právě vstřelila branku!

    Destrukce Rebelů v jihlavském podání pokračuje, hosté vedou v Kotlině už 6:1! Šťastným střelcem se stal MAREK PROKŠ, který z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře Dolejše! Bez asistence.
     
    56:06
    Další pěstní souboj, který rozvášnil už tak rozbouřené ochozy. Na modré čáře Rebelů se do sebe pustili kapitán Rebelů Lukáš Endál (HBR), který dostal 2 minuty za hrubost, s Michalem Jeslínkem (JIH), jenž obdržel stejný trest. Ondřej Malec (JIH) ještě dostal za hrubost 5 minut plus trest do konce utkání, ale bohužel v atmosféře, jež teď v kotlině panuje, není hlasatele vůbec slyšet.
     
    55:35
    Úplně sám se hnal na branku v samostatném úniku Václav Jaroš, který zblízka tvrdě vypálil, ale Daniel Dolejš koncem svého levého betonu puk vytěsnil mimo své tři tyče!
     
    55:11
    Za hrubost je vyloučen Vojtěch Zadražil (JIH) a za nedovolené bránění Jan Soldán (HBR). Bude se hrát 4 na 4.
     
    53:37
    Dukla právě vstřelila branku!

    Hostům z krajského města stačilo jen pár sekund k další vstřelené brance a navýšení svého náskoku! Michal Jeslínek vypálil z prostoru kruhu a skvěle zasáhl betonem Daniel Dolejš, který vytěsnil puk od bližší tyčky, ale ten se následně dostal jen na hůl MARTINA FILIPA, který zblízka dorazil kotouč do sítě! Asistence: Michal Jeslínek.
     
    53:10
    Už tak nepříjemnou situaci ještě víc komplikuje zbytečným vyloučením Lukáš Havel (HBR), který neudržel nervy a u mantinelu v pásmu svého týmu fauloval. Je vyloučen za vržení na hrazení.
     
    46:46
    Postupujícího Milana Kostourka, který se dral k jihlavské bráně, zastavil Miha Štebih (JIH) hákováním. Nejsem si však jistý, zda jsem slyšel jméno vyloučeného správně.
     
    46:10
    Petr Polodna přihrál z rohu pásma na volného Pavla Musila, který vypálil z dobré palebné pozice před brankovištěm bez přípravy, ale trefil jen přesouvajícího se Davida Ritticha!
     
    45:44
    Dlouhý a urputný souboj u mantinelu končí vyloučením Romana Mikeše (JIH), který se provinil proti hokejovým pravidlům vysokou holí.
     
    44:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle už budou mít domácí Rebelové hodně těžké, Jihlava právě získává tříbrankový náskok! Martin Jícha se ocitl před brankovištěm, kde už mohl střílet, ale ještě postrčil puk na druhou stranu brankoviště k MARTINU FILIPOVI, který jemnou tečí propasíroval puk mezi Dolejšovou rukou a tělem do sítě! Asistence: Martin Jícha.
     
    43:25
    Lukáš Havel zamíchal s pukem na holi v levém kruhu a našel před brankou dobře postaveného Petra Polodnu, jehož střela bez přípravy však brankou neskončila, protože opět utěsnil volný prostor David Rittich, jenž se rychle přesunul!
     
    39:33
    Na trestnou lavici míří Ladislav Rytnauer (HBR) za nedovolené bránění. Gólman Rittich po zákroku, kdy kotouč schoval v rukavici a rychle rozehrával, nahrál jen na hůl domácího hráče, který od modré čáry hledal své spoluhráče před úplně prázdnou bránou, kam se hostující muž s maskou nestihl vrátit. Fanoušci zaházeli hrací plochu různými předměty. Atmosféra v Kotlině houstne.
     
    38:07
    Hosté sice protestují, ale Jiří Dobrovolný (JIH) zcela zaslouženě dostává trest na 5 minut plus OT do konce zápasu za vražení zezadu.
     
    37:31
    Střelecké trápení Rebelů neprolomil ani povedenou střelou od modré čáry Tomáš Protivný. Kotouč zamířil do doprostřed branky a odrazil se od Rittichova boku do ochranné sítě!
     
    36:18
    Martin Kuřítko (JIH) obdržel od sudího 2 minuty za sekání. Nic jinému mu ale nezbývalo, protože krásným sólem se předvedl Martin Ondráček, který si to ze strany neohroženě namířil až před brankoviště, kam se proháčkoval, a zblízka pálil bekhendem k přední tyčce, kam však gólman Rittich natáhl svou lapačku!
     
    33:50
    Jan Knotek hledal mezi kruhy sjíždějícího Pavla Musila, který byl sice dokonale pokrytý jihlavským hráčem, jenže ten nechtěně ohrozil gólmana Ritticha, když kotouč poslal do jeho betonů!
     
    32:00
    Nejdříve zahrozil střelou z úhlu Tomáš Protivný, jehož projektil gólman Rittich vyrazil za bránu. Brodský obránce však kus černé gumy dojel a našel na vrcholu kruhů Romana Vondráčka, jehož střela však na gólmana Ritticha nedoletěla! Z protiútoku pálil mezi kruhy Roman Maliník, ale jen do Dolejšovy hrudi!
     
    31:41
    Lukáš Havel se rozvážně rozjel a sjel si až před branku, ale zápěstím vystřelil hodně nepřesně a dokonce vůbec netrefil branku! Jihlava stále vede v Havlíčkově Brodě dvoubrankovým rozdílem.
     
    31:41
    Rebelové z ničeho nic získali puk a utlumili tlak svého soupeře. Do úniku se dostal Lukáš Havel, který byl v bezprostřední blízkosti brány podražen. Trestné střílení!
     
    28:30
    Lukáš Havel (HBR) se provinil podražením, když fauloval ještě v blízkosti modré čáry soupeře. Usedá tak ke dvěma minutám.
     
    26:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Velká nepříjemnost pro bojovníky z Kotliny, Jihlava přidává další gól a vede už o dvě branky! Roman Mikeš poslal přesný pas na hůl MARTINA VYSLOUŽILA, který se v prostoru kruhů skvěle zorientoval a svižnou a přesnou ranou ke vzdálenější tyčce prostřelil Daniela Dolejše! Asistence: Roman Mikeš.
     
    23:05
    Dukla se usadila v útočném pásmu a dokonce dotlačila kus černé gumy potřetí za Dolejšova záda, ale sudí branku neuznal pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu proběhne za stavu 1:2!
     
    20:36
    Rebelové se rychle usadili v útočném pásmu a ohrozili jihlavskou branku. Nejdříve mezi kruhy promáchl před prudkou nahrávkou Roman Vondráček, následnou střelu z levé strany vyrazil brankář Rittich. Vyloučen je Roman Maliník (JIH) za hákování.
     
    15:00
    Michal Velecký zavezl puk do pásma podél levého mantinelu a naservíroval přesnou přihrávku do volného prostoru na Romana Maliníka, který pohotově střílel, ale puk přes clonící Rebely na branku neprotlačil!
     
    10:30
    Michal Jeslínek v přečíslení 2 na 1 hledal svou nahrávkou mezi kruhy najíždějícího Marka Prokše, ale ten rychle letící kotouč nedokázal trefit! Jihlava je mnohem lepším týmem a teď diktuje tempo hry.
     
    08:13
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodské barvy, Jihlava otáčí nepříznivý stav a jde do těsného vedení! Radek Hubáček přihrál do kruhu DANIELU HODKOVI, který si rychle srovnal kotouč na hůl a využil dostatek času a prostoru k tomu, aby z prostoru pravého kruhu polovysokou dělovkou propálil brankáře Dolejše! Asistence: Radek Hubáček.
     
    06:15
    Dukla právě vstřelila branku!

    A jer vyrovnáno, hosté po povedené akci skórují! Kotouč putoval po ose Daniel Hodek - Roman Maliník - MICHAL VELECKÝ, přičemž posledně jmenovaný na konci přesné a svižné akce zakončoval do odkrytého koutu brány, kam se Daniel Dolejš nemohl stihnout přemístit! Asistence: Roman Maliník, Daniel Hodek.
     
    05:54
    Hodně horko teď bylo gólmanovi Dolejšovi. Nejdříve střílel razantně od modré čáry Michal Velecký, jehož rána byla zblokována. Následně hosté založili rychlý brejk a v přečíslení střílel ze strany osamocený Radek Hubáček, ale trefil jen Dolejše! Na lavici hanby usedl Michal Jeslínek (JIH) za nedovolené bránění.
     
    05:16
    Tak tohle je hodně nepříjemné pro bojovníky z Kotliny. Jan Knotek (HBR) dostal trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl a jeho tým se bude 95 sekund bránit ve třech.
     
    04:51
    Havlíčkův Brod se bude bránit ve čtyřech hráčích. Jihlava má ponechanou výhodu a gólman Rittich zamířil na střídačku, po čemž naskočil hráč do pole. Rebelové ale situaci ustáli bez úhony. Za pád pod nohy je vyloučen Milan Kostourek (HBR).
     
    03:10
    Jeden z Rebelů, zřejmě to byl Jan Knotek, střílel z volného prostoru před brankou, ale kotouč za záda Davida Ritticha propasírovat nedokázal!
     
    01:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak bylo rychlé, Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a ujímají se rychlého vedení! Lukáš Havel zavezl kotouč do útočného pásma, od mantinelu přiťukl na modrou čáru k JANU PAVLÍKOVI, jehož rána si našla cestu přesně k pravé Rittichově tyčce! Asistence: Lukáš Havel.
     
    00:34
    Příliš mnoho hráčů na ledě měli hosté a čeká je dvouminutový trest, který odpyká Marek Prokš (JIH).
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Pavlík (Havel) - 7. Velecký (Maliník, Hodek), 9. Hodek (Hubáček), 27. Vysloužil (Mikeš), 45. Filip (Jícha), 54. Filip (Jeslínek), 59. Prokš


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - A. Jelínek, Protivný, Novotný, Pavlík, Soldán, Ostrčil, Starý - Endál (C), Knotek, Vondráček - Havel, Polodna, Musil - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - Dvořáček, Štěpánek, Stehlík.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Novotný) - Jaroš, Podlipnik, Zadražil, Dobrovolný (C), Štebih, Kolda, Jícha - Maliník, Velecký, Hodek (A) - Prokš, Filip (A), Jeslínek - Malec, Hubáček, Pekárek - Vysloužil, Mikeš, Kuřítko.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jakub Frodl, Milan Svoboda.

    Diváci: 3123
    bahis siteleri