Šumperk – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:6 (kon.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:4 (kon.) | Písek – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:7 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 02.02.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:13
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté odbíhají na rozdíl tří branek. Písecká obrana dopřála velké množství prostoru JAKUBU MATAIOVI, který švihem z mezikruží uklidil puk k pravé tyčce. Asistence: Tomáš Rod.
     
    31:21
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Na další změnu stavu se nemuselo dlouho čekat. Střelu od modré vyrazil Halmoši jen před sebe, přesně na hůl Roubíka. Ten celou akci ještě vylepšil pro DAVIDA LUDVÍKA, který už měl před takřka prázdnou bránou lehkou úlohu. Asistence: Jaroslav Roubík, Lukáš Poživil.
     
    30:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se své první branky dočkávají paradoxně v oslabení. V závaru před ústeckou brankou se nejlépe zorientoval MAREK VANIŠ a dorazil puk do brány. Asistence: Tomáš Drtil.
     
    26:09
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak se hosté druhé branky přece jen dočkávají. ROBIN KOVÁŘ Halmošiho překonává polovysokou střelou k pravé tyči. Asistence: Milan Vobořil.
     
    12:12
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Chyby domácího Boháče využil ADAM LAPŠANSKÝ, který nabral rychlost a samostatný průnik proměňuje ukázkovou kličkou do bekhendu. Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 31. Vaniš (Drtil) - 13. Lapšanský, 27. Kovář (Vobořil), 32. Ludvík (Roubík, Poživil), 38. Matai (Rod)


    IHC Králové Písek: Halmoši - Drtil, Kužel, Dominik Boháč, Ruprecht, Semrád, Petráček, Dvořák, Kříž - Ferebauer, Vlček, Vaniš - Kotrla, Kubeš, Sedláček - Slavík, Kučera, Heřman - Homolka, Volf, Markulinec.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct - Sklenička, Poživil, Černý, Grin, Špelda, Pavlík, Vobořil, Šmach - Ludvík, Roubík, Frolík - Laš, Sýkora, Čermák - Handlovský, Rod, Matai - Daniel Boháč, Lapšanský, Kovář.

    Rozhodčí: Horák - Flegl, Zíka
    bahis siteleri