Havířov – Prostějov 1:2 (po s.n.) | Břeclav – Kolín 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 8:2 (kon.)
Tábor – Děčín 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Přerov – Karviná (Baník) 5:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 5:3 (kon.) | Bílina – Klášterec nO 3:2 (po pr.) | Sokolov – Jablonec n/N 6:2 (kon.)
Klatovy – Řisuty 3:2 (po pr.) | Vsetín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Kobra – Milevsko 8:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 02.02.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Jan Vavrečka si ještě vyžádal oddechový čas, Láníček se vrací zpět do branky.
     
    59:45
    Potřetí v této třetině usedá na lavici hanby Petr Rozum – 2 minuty za hákování.
     
    59:30
    Láníček opouští frýdeckou branku, hosté to zkouší v šesti!
     
    55:41
    Zbytečný faul přichází také na straně Poruby a Martin Buček dostává 2 minuty za sekání. Frýdečtí tak mají velkou šanci k vyrovnání.
     
    53:10
    Další vyloučení na straně hostujícího celku, zcela zbytečně poslal k zemi jednoho z domácích hráčů kapitán Petr Rozum a právem vidí 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Porubu.
     
    50:31
    Milan Gajda je vyloučen za podražení a RT TORAX má výhodu další přesilové hry.
     
    44:19
    Porubský David Vychodil i frýdecký Jiří Slovák samozřejmě inkasují trest na 5 minut + do konce utkání za hrubost.
     
    44:19
    Na ledě se strhla krásná šarvátka v podání Davida Vychodila a Jiřího Slováka. Oba kohouti nakonec přišli o své dresy a jejich souboj se dá označit za remízový.
     
    44:06
    Porubská obrana za sebou nechala Adama Řeháka, který ujížděl zcela sám na Gleicha, ale po blafáku na Gleicha nevyzrál!
     
    40:38
    Hlavní rozhodčí Vojtěch Fiala byl velmi nepříjemně zasažen kotoučem do obličeje a je tam i krvavé zranění. S pomocí lékaře odchází arbitr do útrob stadionu, zřejmě na šití. Utkání tak budou prozatím řídit čároví Řezáč a Mrákava.
     
    36:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba svou přesilovou hru dobře sehrála. Seidler nakonec našel mezi kruhy nepokrytého obránce LUKÁŠE HRUZÍKA, který rychlou přízemní střelou prostřelil Láníčka. Poruba tak jde podruhé v utkání do vedení. Asistence: Petr Seidler.
     
    35:11
    Poruba si zahraje přesilovou hru, za sekání je potrestán dvěma minutami Petr Rozum.
     
    32:49
    Kotouč se dostal až k Sedlářovi, kterému stačilo jen zvednout jej a poslat do poloprázdné branky, přesto trefil jen ležícího Láníčka.
     
    31:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Před porubskou brankou to opět hořelo. Gleich vyrazil pokusy Škatuly a Měkýše, ale nakonec se na brankovišti ocitl kapitán PETR ROZUM a zamířil přesně pod Gleicha. Frýdečtí tak bleskově srovnávají krok. Asistence: Ondřej Měkýš, Petr Škatula.
     
    30:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ze svého tlaku střílí druhou branku a otáčí výsledek zápasu. Porubští téměř dokonale napodobili svou první trefu. Tentokrát Krayzel našel před brankou volného MARKA SEDLÁŘE a ten se z první nemýlil. Asistence: Luděk Krayzel.
     
    27:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba velmi rychle srovnává skóre. Hostující obrana nechala v předbrankovém prostoru úplně volného MARTINA BUČKA, kterého tam našel dobře přihrávkou zpoza branky Vrána. Nejproduktivnější hráč Poruby už dokázal zamířit přesně pod horní tyč. Asistence: Lukáš Vrána.
     
    25:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, když si v posledních momentech vytvořili velký tlak. PETR ŠKATULA sice napoprvé ještě ztroskotal na výborném Gleichově zákroku, ale po důrazu na brankovišti dokázal poslat kus černé pryže za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    22:51
    Na opačné straně se prodíral přes obranu Řehák a byl zastaven je za cenu faulu. Za podražení inkasuje 2 minuty Marek Pavlačka. Přesilovka pro hosty.
     
    21:45
    Vrána dostal dobrou přihrávku na brankoviště, kde ani nadvakrát nedokázal trefit poloprázdnou branku, když se mu kotouč zamotal pod nohy.
     
    16:00
    Krayzel našel šikovně v předbrankovém prostoru volného Sedláře, který z první trefil jen vymrštěný Láníčkův beton. To bylo snad poprvé, co hostující obrana zaváhala.
     
    13:05
    Obrovský závar před porubskou klecí jen se štěstím nekončí gólem, Gleich neudržel pokus Ondřeje Sluštíka, který následně společně s Gogolkou několikrát nepříjemně dorážel a porubský gólman musel předvést několik dobrých zákroků.
     
    07:59
    Porubská obrana za sebou trestuhodně nechala úplně volného Rozuma, ten se řítil sám na domácí branku, ale Gleich jeho přízemní střelu dobře vytěsnil mimo tři tyče.
     
    07:18
    Přesilovku si zahraje také RT TORAX. Martin Balčík inkasuje 2 minuty za hákování.
     
    02:03
    Máme tady první vyloučení zápasu. Jiří Hašek inkasuje 2 minuty za sekání a hosté si zahrají přesilovou hru.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 28. Buček (Vrána), 31. Sedlář (Krayzel), 37. Hruzík (Seidler) - 26. Škatula, 32. Rozum (Měkýš, Škatula)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Šindelář, Mládenka, Wolf, Hruzík, Vychodil, Slavík, Axman, Dusík – Sedlář, Krayzel, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Hašek, Pavlačka, Kilnar – Piják, Holuša, Chaloupka.
    HC Frýdek-Místek: Láníček (Chvostek) – Gajda, Tomis, Měkýš, Ovšák, Krutil, Kudláček, Koky, Gogolka – Sluštík O., Škatula, Slovák P., Rozum, Šimkovič, Kopún, Mach, Sluštík J., Řehák, Slovák J., Balčík, Kelner.

    Rozhodčí: Fiala – Mrákava, Řezáč.
    bahis siteleri