Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 0:3 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 4:3 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
4:3 (0:1, 3:0, 1:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 02.02.2013, 18:00 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:02
    Domácí si vybrali oddechový čas při vyloučení Hrbka. Nyní nazrála doba pro poradu hostů.
     
    40:17
    Jiří Berger vyloučen za hákování a Mustangové mají důležitou přesilovku.
     
    36:27
    Pabst v ideální pozici mezi kruhy minul!
     
    36:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To je neuvěřitelné, už je to jen o gól a scénář ze základní části ožívá. Po Pabstově skákavé střele neudržel Mach puk a za jeho záda ho srazil v nastalé mele někdo ze spoluhráčů. Předtím se ale ve skrumáži ještě dotkl puku PAVEL KUBEŠ a je označen za autora branky. Bez asistence.
     
    35:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    BERNHARD HERING rychle využil přesilovou hru a snížil na dvougólový rozdíl. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    35:08
    Za karlovarskou brankou se poškorpili Motyčka s Hrbkem. Miroslav Hrbek použil svou pěst a je vyloučen za hrubost. Pardubice si zahrají přesilovku. Hrbek s verdiktem zásadně nesouhlasil natolik, že obdržel i desetiminutový trest za nesportovní chování a dnes si už nezahraje.
     
    34:19
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER usměrněním Forgovy pobídky dovršil hattrick a je tu známé skóre 4:1. Známé proto, že tímto poměrem vedli Žraloci zde v Ostrově nad Pardubicemi v základní části. I tehdy se zdálo být rozhodnuto, ale Východočeši dokázali otočit na 4:5 po samostatných nájezdech. Jak to dopadne dnes? Asistence: Jiří Forgo.
     
    31:34
    Petr Boček a jeho lapačka! Berger byl zcela sám v pravém kruhu a měl moře času zamířit po přesném Geierově pasu. Jak to dopadlo je jasné z úvodu tohoto příspěvku.
     
    29:28
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají gól navrch a vedou už o dvě branky! Pomalý nájezd dvou na jednoho vyřešil MICHAL GEIER přesnou střelou, když svým pohybem přesvědčil Heringa o tom, že bude nahrávat Bergerovi. Asistence: Jiří Berger.
     
    28:20
    Geier vyřešil ve středním pásmu přesilu dvou protihráčů a najížděl sám na Bočka! Přehodil si puk na levou ruku, ale pardubický gólman dával pozor a chytil.
     
    25:41
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští využitou přesilovkou otáčejí skóre! Berger našel ideální přihrávkou MICHALA GEIERA, kterému před odkrytou brankou stačilo usměrnit dráhu puku. Asistence: Jiří Berger.
     
    25:12
    David Motyčka přehnal v rohu důraz a je vyloučen za hrubost. Přesilovka pro domácí.
     
    23:20
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno a nebylo k tomu zapotřebí vyložené šance! Berger neměl komu nabídnout puk dopředu, tak zvolil obránce MIROSLAVA HRBKA. Ten z modré čáry nahodil na branku a puk skončil za Bočkovými zády. Asistence: Jiří Berger.
     
    22:24
    Geier si vykroužil velké kolečko útočným pásmem a před odkrytou polovinou branky hledal Bergera. Ten promáchl prudkou přihrávku!
     
    18:35
    Hering se z ničeho nic objevil zcela sám před Machem! Zblízka ale nepřekonal hradbu betonů.
     
    12:31
    Další velká šance v podání domácích. Kvoch prohrál v rohu souboj s Bergerem, kotouč šel přes Geiera k Forgovi na hranici brankoviště. Tam se ale domácí nehlídaný útočník musel otočit a bekhendem Bočka nepřekonal.
     
    11:04
    Geier z levého kruhu nechytatelnou bombou rozezněl pravou tyč Bočkovy brány, puk se divoce odrazil za zády gólmana pryč! Teď měli hosté kus štěstí na své straně.
     
    09:30
    Pardubice si zahrají přesilovku. Hrbek za vlastní brankou přidržel protihráče.
     
    05:35
    Chyba v karlovarské defenzivě umožnila výtečnou šanci pro střelce prvního gólu. Motyčka nabil do druhé vlny Pabstovi, ale ten jen lehce poslal puk k brance místo razantní střely. O dorážku se ještě snažil Michalec, neúspěšně.
     
    00:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ROBERT PABST první střelou na branku překvapil Bohumíra Macha a Pardubice po necelé minutě vedou! Bez asistence.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 24. Hrbek (Berger), 26. Geier (Berger), 30. Geier (Berger), 35. Geier (Forgo) - 1. Pabst, 36. Hering (Kubeš), 37. Kubeš


    SKV Sharks Karlovy Vary: B. Mach - J. Berger, Hrbek, M. Geier, Jeřábek, Forgo, Očenášek, Nejedlý, J. Švec, Janko
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček (Hulín) - P. Kubeš, Kvoch, V. Buhr, Michalec, J. Kubeš, Chudomský, Horníček, Hýbner, Motyčka, Kolek, R. Buhr, Pabst, Hering

    Rozhodčí: Suchý, Chvojka

    Diváci: 55
    bahis siteleri