Ruští Rytíři – K. Vary 3:2 (po s.n.)
po s.n.
Ruští Rytíři
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.02.2013, 10:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Autorem branky je VALERKA.
     
    41:11
    Rytíři právě vstřelili branku!

    No, to netrvalo vůbec dlouho. Chochlov nahrál na modré NIKITOVI GLOTOVOVI, který tvrdou střelou z dálky překonává Habala. Asistence: Ilja Chochlov.
     
    36:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A je to tady. JAROMÍR KVERKA si své neproměněné trestné střílení vynahrazuje brankou ze hry. Pěkná souhra v týmu hostí. Asistence: Adam Schusser, Patrik Novák.
     
    24:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Skvělá akce v podání Energie! Piskoř našel volného TOMÁŠE HARKABUSE, ten si poradil s brankařem Samonovem a srovnává stav utkání. Asistence: Dominik Piskoř.
     
    20:49
    Rytíři právě vstřelili branku!

    To byla rychlá přesilovková akce! Tatalin nahrál na tříbrankového střelce ze včera ARTĚMA VALERKU, který už věděl, co s pukem a Habal už jen sbíral puk ze sítě. Asistence: Roman Tatalin.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 21. Valerka (Tatalin), 42. Glotov (Chochlov), 65. Valerka - 25. Harkabus (Piskoř), 37. Kverka (Schusser, Novák)


    Ruští Rytíři: Samonov (v čase 27:19 na TS Ivančik) - Glotov, Perminov, Pugačjov, Chochlov, Sabinin, Bogomolov, Vereščagin, Tatalin - Ivanov, Valerka, Kolyčev, Makarenko, Kudreman, Grudakov, Kljauzov, Osipov.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Fečo) - Chalupa, Klimíček, Šik, Kvapil, Schusser, Gombár, Troška - Tomeček, Flek, Kverka, Novák, Harkabus, Vrána, Csamango, Švec, Piskoř, Gorčík, Zadražil

    Rozhodčí: Beljaev - Šmakov, Tobolin
    bahis siteleri