Vsetín – Slavia 2:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 1:0 (po pr.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Přerov – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Písek 3:4 (kon.) | Zlín – Sparta 7:2 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Liberec – HC Kladno 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 0:2, 3:0)
Piráti Chomutov
Sobota 02.02.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:56
    Dukla právě vstřelila branku!

    Puk do prázdné branky poslal Lukáš ANDĚL po přihrávce Jana Mandáta. Asistence: Jan Mandát.
     
    54:06
    Dukla právě vstřelila branku!

    Snaha domácích přinesla ovoce. Vladimír Port a David Hubert se pokoušeli puk dostat za Staňkova záda. Ani jednomu se to nepodažilo. Puk se dostal na hokejku Davida KOŠAŘE, který dokázal puk do branky dostat. Asistence: David Hubert, Vladimír Port.
     
    44:06
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jan Mandát se ve středním pásmu ujal puku se kterým se dostal ke Staňkovi. Kus černé gumy předal Lukáši ANDĚLOVI, který propálil vše co stálo před ním a vyrovnal tak stav utkání. Asistence: Jan Mandát.
     
    37:26
    Piráti právě vstřelili branku!

    Do protiútoku vyrazil David Kaše, který puk dostal až do mezikruží. Zde byl připraven Tomáš ADÁMEK, který našel nechráněné místo ve Vackově brance kam poslal kotouč. Asistence: David Kaše.
     
    29:14
    Piráti právě vstřelili branku!

    Po návratu potrestaného Jíchy na led se nedokázali domácí osvobodit. Předání puku mezi Tomášem Adámkem a Davidem Kašem nikdo nezabránil. Kaše následně poslal na Petra MACHÁČKA pumelici a ta zkončila v brankovišti. Asistence: David Kaše, Lukáš Adámek.
     
    19:58
    Dukla právě vstřelila branku!

    V posledních sekundách si s pukem a hostující obranou poradil Jan MANDÁT, který získal puk od Lukáše Anděla a z těsné blízkosti poslal puk do brány mezerou mezi betonem a tyčkou Staňkovy brány. Asistence: Lukáš Anděl, Lukáš Jícha.
     
    10:23
    Piráti právě vstřelili branku!

    Velký tlak úřed Vackem přinesl svoje ovoce v podobě vyrovnání. Hosté velmi dlouho ostřelovali Vacka. Po předávkách puku mezi Miroslavem Bednářem a Jiřím Vlastníkem si puk převzal Patrik ŠMÍD. Ten z bezprostřední blízskosti poslal puk až za Vacka. Asistence: Miroslav Bednář, Jiří Vlastník.
     
    03:12
    Dukla právě vstřelila branku!

    Autorem první branky je Lukáš JÍCHA, který puk převzal od dvojice Václav Půža - Lukáš Anděl. Tito dva se s pukem dostali za kruhy, kde Jíchovi předli kotouč. Střela proletěla bezmocnému gólmanovi nad lapačkou. Asistence: Lukáš Anděl, Václav Půža.

    Tomáš Lysý

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 4. Jícha (Anděl, Půža), 20. J. (Anděl, Jícha), 45. Anděl (Mandát), 55. Košař (Hubert, Port), 60. Anděl (Mandát) - 11. Šmíd (Bednář, Vlastník), 30. Macháček (Kaše, Adámek), 38. Adámek (Kaše)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Vítešník) - Půža, Dundáček, Košař, Mandát M., Pospíchal, Port, Žuček - Anděl, Jícha, Mandát J. - Hotař, Mahút, Severa - Beran, Dvořák, Hubert - Vykouk
    Piráti Chomutov: Staněk (Lukeš) - Szathmáry, Šmíd, Páleník, Cestr, Hierman, Meliško, Hlaváček - Bednář, Vlastník, Kašpar - Toman, Kaše, Macháček - Lidák, Dimitrov, Adámek

    Rozhodčí: Kopeček - Kotlík, Svodoba
    bahis siteleri