Vsetín – Slavia 2:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 1:0 (po pr.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Přerov – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Písek 3:4 (kon.) | Zlín – Sparta 7:2 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Liberec – HC Kladno 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
IHC Králové Písek
Sobota 02.02.2013, 12:30 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    47:11
    Písek právě vstřelil branku!

    Chybná rozehrávka domácích je stála ztrátu vyrovnaného skóre. Ve středním pásmu přišel k puku Schwamberger, který přihrával na JAKUBA SUCHANA. Ten si už bezmocného Růžičku vychutnal. Asistence: Daniel Schwamberger.
     
    39:07
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tadeáš Král se posledních pár minut výrazně projevoval a svůj nápor dokončil v nastřelení brankáře, který pod sebou následně puk skrýval. ROMAN DYMÁČEK touš vydoloval a zasunul do prázdné.
     
    33:55
    Písek právě vstřelil branku!

    Písecký obrat je tu. Znovu se štěstím se hosté prosadili. Klas nastřelil nohu JAKUBA ŠUHAJE a od ní se kotouč dostal za záda Růžičku. Asistence: Tomáš Klas.
     
    22:23
    Písek právě vstřelil branku!

    Písek Brno opět v power play neskutečně tlačil. Hosté se prosadil z podobné situace, kdy byla před domácí bránou spleť hodně hráčů. PETR DUDÁK z mezikruží puk napálil a šťastně prostřelil. Asistence: Daniel Schwamberger, Jakub Suchan.
     
    19:52
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté se prosadil ve skvěle odehrané přesilové hře. Osm vteřin před koncem první třetiny do skrumáže před Růžičkovou bránou nahazoval Marcilis. Puk i s gólmanem za brankovou čáru dotlačil JAKUB VOLF. Asistence: Jan Marcilis, Jakub Šuhaj.
     
    15:29
    Kometa právě vstřelila branku!

    Netrvalo to tak dlouho a Brno si vedení v tomto utkání pojistila další brankou. Ve spleti několika hráčů se Boltvan dostal k puku. Jeho střelu mezi betony dorážel ROMAN DYMÁČEK. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    13:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa nakonec svůj nápor zhodnotila a vytvořila si jednogólový náskok! Stalo se tak po dlouhém pobytu v útočném pásmu, kde se o pozornost zasloužili hlavně Garčic se Štanclem. Poslední jmenovaný nahazoval před bránu, kde se střely chopil LIBOR HÁJEK. Střelu si mezi betony svého brankáře přiklepl Červinský. :Asistence: Patrik Štancl, Radek Koblížek.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 14. Hájek (Štancl, Koblížek), 16. Dymáček (Boltvan), 40. Dymáček (Hájek) - 20. Volf (Marcilis, Šuhaj), 23. Dudák (Schwamberger, Suchan), 34. Šuhaj (Klas), 48. Suchan (Schwamberger)


    HC Kometa Brno: Růžička (Jekel) - Hájek, Koch, Štancl. Marcello, Švejda, Vlček, Zbořil, Kubeš - Denk, Kozel, Dvořák, Vaverka, Koblížek, Dymáček, Garčic, Dufek, Zohorna, Král, Boltvan, Grünwald (C).
    IHC Králové Písek: Pechek (Petřík) - Schwamberger, Suchan, Vlk, Dudák, Pokorný, Volf, Kajtman, Hájek, Klas, Hřebíček (C), Červinský, Duchoň Šuhaj, Radoš, Holub, Koutenský, Marcilis, Točík.

    Rozhodčí: Čech - Černý, Reich.
    bahis siteleri