Vsetín – Slavia 2:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 1:0 (po pr.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Přerov – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Písek 3:4 (kon.) | Zlín – Sparta 7:2 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Liberec – HC Kladno 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HC Litvínov
Sobota 02.02.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že už je definitivně rozhodnuto! Marek Malinský na poslední chvíli udržel útočné pásmo, pak mohl střílet, ale rozhodl se ještě přihrát DANIELU KLEMENCOVI, jenž oklamal brankáře a bekhendovou střelou zvyšuje vedení Hradce! Asistence: Marek Malinský.
     
    44:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši opět snižují na rozdíl dvou branek! Šesták přistrčil kotouč PETRU UJFALUŠIMU, který vystřelil z vrcholu kruhu. Jeden z domácích hráčů ale naivně vložil do dráhy letu hůl, čímž usměrnil puk za záda domácího strážce svatyně. Asistence: David Šesták.
     
    39:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek střílí gól do kabin! A nutno dodat, že vskutku velmi kuriózní! MARTIN MATĚJČEK nevěděl co s kotoučem, tak jej nahodil od modré čáry na branku Klečky a odjel střídat. Jenže! Sám se nestačil divit. Černá pryž totiž před litvínovským strážcem svatyně neposedně skočila a zamířila přímo do branky. Tento gól si Michal Klečka rozhodně za rámeček nedá. Bez asistence.
     
    23:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hostující celek již touto nabízenou příležitostí nepohrdl. Rychlá kombinace tedy slavila úspěch. V prostoru před brankovištěm se totiž zjevil zcela osamocený DOMINIK ŠTĚPKA, který bekhendem doklepl puk za záda Michaela Müllera, ten už se nestačil přemístit. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    20:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí tým dokonce přidává při svém oslabení třetí branku v tomto zápase! Chybu v rozehrávce Litvínova dokázal využít RADEK PILAŘ, který se ujal kotouče, nad ničím dlouho nepřemýšlel a zkrátka vypálil. Jeho tvrdý projektil se ještě otřel o tyčku a skončil v brance Litvínova. Bez asistence.
     
    07:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskurychle využitá přesilovka domácího týmu! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k Lukáši Bezděkovi, který chytrou přihrávkou napříč pásmem vybídl ke skórování DANIELA ŠEPSE. Ten s nabízenou příležitostí nepohrdl a forhendovou střelou propasíroval černou pryž za záda Patrika Spěšného. Asistence: Lukáš Bezděk, Daniel Klemenc.
     
    05:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi jdou do vedení zničehonic! MAREK MALINSKÝ krásným a čistým způsobem obral na obranné modré čáře o puk jednoho z hostujících obránců a našlápl si k mohutnému sprintu. Celý samostatný únik pak završil kličkou do bekhendu, přičemž našel mezírku mezi betony Patrika Špěšného. Domácí celek se tak ujímá vedení! Bez asistence.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 6. Malinský, 8. Šeps (Bezděk, Klemenc), 21. Pilař, 40. Matějček, 59. Klemenc (Malinský) - 24. Štěpka (Stříbrný), 45. Ujfaluši (Šesták)


    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Červený) – Bezděk, Novotný, Souček, Matějček, Bureš, Voříšek, Havránek – Matouš, Malinský, Šeda, Gančarčík, Voženílek, Šeps, Jebavý, Drašnar, Pilař "C", Klemenc.
    HC Litvínov: Spěšný (Klečka) – Wiedemann, Moravec, Jonák, Šesták, Vostárek, Šíp, Šefl, Baránek "C" – Řezníček, Štěpka, Weitz, Šimeček, Pospíšil, Kučera, Ujfaluši, Stříbrný, Bárdoš.

    Rozhodčí: Veselý – Bueček, Huryta
    bahis siteleri