Kadaň – Hr. Králové 3:6 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 2:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:3 (kon.) | Most – Olomouc 2:3 (kon.)
Beroun – Písek 2:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 16.02.2013, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Rebelové to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    58:39
    Hra se přesouvá na druhou stranu. Vhazuje se před Dolejšem, ale ještě před tím si HC Rebel Havlíčkův Brod bere oddechový čas.
     
    52:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jako kdybych to zakřikl! Hned v další akci míchal za brankou s pukem Tomáš Demel a před brankovištěm se mu nabídl úplně volný ZBYNĚK HRDEL, jehož domácí obrana trestuhodně nepokryla. Hrdel tak měl jednoduchou práci - jeho střela přesně zapadla mezi Dolejšovy betony. Asistence: Tomáš Demel, Martin Koudelka.
     
    52:00
    Nedovoleným bráněním se provinil Ladislav Rytnauer (HBR).
     
    50:49
    Rebelové propadli a Mladoboleslavští se řítili na branku tři na jednoho! Havlíček vzal úlohu na sebe a místo očekávané přihrávky volil střelu. Dolejš zasáhl úspěšně rukavicí.
     
    49:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přece se domácí dočkali druhé branky. Kostourek zatáhl puk za modrou čáru, u mantinelu se zbavil obránce a přihrál přesně mezi kruhy na volného PETRA POLODNU. Havlíčkobrodský kapitán se neunáhlil a přesně mířeným pokusem propálil Willa mezi betony. Asistence: Milan Kostourek.
     
    48:24
    Další možnost pro Rebely. Chaloupka (MBL) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    48:05
    Neuvěřitelné. V krátkém časovém sledu z bezprostřední blízkosti stříleli na Willa Rytnauer a Vondráček. Oba byli atakování, oba přesto dokázali zakončit. Skóre se ale nemění, mladoboleslavský brankář obě situace výborně ustál.
     
    47:24
    Musil u mantinelu vybojoval kotouč, všiml si v mezikruží úplně volného Polodny, jenž se s ničím nepáral a z první poslal puk na branku. Will si přízemní střelu pohlídal a vyrazil jí betonem.
     
    45:31
    Po nepřehledné situaci před brankou se puk odrazil k Tomáši Nouzovi, který se rázem ocitl sám před Dolejšem. Jeho vysokou střelu domácí gólman výrobně zlikvidoval lapačkou.
     
    44:50
    Rebelům se přesilová hra vůbec nedaří, navíc budou sami pykat. Protivný (HBR) sekal ujíždějícího forvarda Mladé Boleslavi, za což dostává dvouminutový trest.
     
    42:51
    Rebelové mají možnost dostat se na dostřel. Na trestnou lavici totiž putuje Tomáš Demel (MBL) za sekání.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 987 diváků.
     
    39:02
    Jiránek se vrátil z trestné a sám se řítil na branku. Zkusil vysokou střelu pod horní tyčku, kterou Dolejš vytáhl rukavicí do bezpečí.
     
    36:57
    Podražením se provinil Tomáš Jiránek (MBL).
     
    34:00
    Dlouhá rozehrávka našla Kostourka, který se řítil úplně sám na branku! Zkusil blafák do forhendu a minul zařízení. Will se přesto roztáhl na brankovišti, načež ztratil helmu. Hra je proto přerušena.
     
    32:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z protiakce jde Mladá Boleslav do dvoubrankového trháku. Petr Kafka srdnatě v mezikruží bojoval, až vybojoval puk na druhé pro DAVIDA VÝBORNÉHO, jehož razantní pokus do protipohybu brankáře Dolejše končí v síti. Asistence: Petr Kafka.
     
    31:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí do vedení. Lví podíl na tom má Ondřej Havlíček, který od mantinelu našel na vrcholu kruhů nikým nehlídaného TOMÁŠE NOUZU. Ten zápěstím přesně vypálil do růžku Dolejšovy branky. Domácí brankář neměl úplně jasný výhled na jeho střelu. Asistence: Ondřej Havlíček, Zdeněk Ondřej.
     
    28:10
    Jindra (MBL) dostává trest za držení spoluhráče.
     
    24:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní už byli úspěšní. Pavlík přiťukl puk ONDŘEJI STARÉMU, který si od mantinelu sjel do oblasti levého kruhu a střelou přes obránce dokonale vymetl prostor u bližší tyčky. Asistence: Jan Pavlík, Roman Vondráček.
     
    24:05
    Rebelové mohli vyrovnat. Zpoza branky dostal namazáno Knotek, ale z mezikruží jej výborně betony vychytal Will!
     
    19:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kotlina se trochu zlobí, nicméně hosté jdou do vedení. Celé situaci předcházel trochu sporný zákrok na Blažka, hra pokračovala dál a Rebelové následně udělali hrubku před Dolejšem. Puk se tak dostal na úplně volného MARTINA KOUDELKU a ten tváří v tvář brankářovi uspěl a posílá Boleslav do vedení. Bez asistence.
     
    13:13
    Bohunický (MBL) tvrdě atakoval Musila u mantinelu, a putuje proto na trestné lavici. Dvě minuty za napadení.
     
    10:30
    A je to právě Blažek (HBR), kdo bude odpykávat dvouminutový trest za podražení.
     
    08:21
    Protivný (HBR) na modré neudržel kotouč a následně sáhl k faulu. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:46
    Bude se poprvé vylučovat. Rozjetého Ondráčka atakoval Rys (MBL) - dvě minuty za hákování.
     
    03:32
    Tomáš Demel předvedl svoje rychlé nohy, podél mantinelu se protáhl až před branku, kde zkoušel forhendový blafák. Dolejš jeho záměr vystihl a chytá puk do rukavice.
     
    02:01
    Opět Kostourek, tentokrát od modré čáry a Will měl pořádné problémy. Puk mu totiž vypadl z výstroje a chvíli poskakoval za jeho zády. Rebelové se okamžitě na mladoboleslavského gólmana sesypali jako supi, ale to už měl Will puk pod kontrolou.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 25. Starý (Pavlík, Vondráček), 50. Polodna (Kostourek) - 20. Koudelka, 32. Nouza (Havlíček, Ondřej), 33. Výborný (Kafka), 53. Hrdel (Demel, Koudelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) - Pecen, Protivný, Starý, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil - M. Blažek, Polodna "C", Vondráček, Knotek, Ondráček, Milfait, Rytnauer, Havel, Dvořáček, Stehlík, Musil, Kostourek
    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) - Bohunický, Toman, Chaloupka, Kolafa, Žabka, Pojkar, Jindra, Němeček - Výborný "C", Hrdel, Demel, Mikulík, Havlíček, Jiránek, Koudelka, Ondřej, Nouza, Kafka, Pabiška, Rys

    Rozhodčí: Přikryl - Černý, Reich
    bahis siteleri