Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:3 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:5 (kon.) | Chicago – San Jose 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Dallas 3:4 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (kon.) | Florida – Tampa 5:6 (po pr.)
po prodl.
Florida Panthers
5:6 (1:2, 2:1, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Sobota 16.02.2013, 21:09NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    No vida! Theodore naštvaně opouští "arénu" a spolu s ním i další hráči Floridy, kteří právě musí skousnout fakt, že hostům stačil k vítěznému gólu jediný útočný "výpad", kdy se puk nakonec odráží od zadního mantinelu zpět před branku, kde nikým neatakovaný BENOIT POULIOT "zametá" puk do brány! Asistence: Marc Andre Bergeron.
     
    59:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Takový zmatek v útočném pásmu, jaký tam vytvořila řada Stamkose, to se jen tak nevidí! Na konci všeho je střela TEDDA PURCELLA z mezikruží, kterou Theodore pouští za svá záda a čeká nás prodloužení! Asistence: Steven Stamkos, Nate Thompson.
     
    59:18
    Běží již poslední minuta třetí třetiny, branka hostů je prázdná!
     
    53:03
    Kulikov se prohnal kolem obránců na levém křídle, střílí a Lindback s obtížemi vyráží.
     
    51:56
    Bergeron je vloučen na dvě minuty, přesilovou hru si zahraje Florida.
     
    47:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    A tuto přesilovou hru využívá po přihrávce Purcella od modré STEVEN STAMKOS, který střílí z levé stany z voleje a "bombu" nedokázal Theodor snad ani zaregistrovat a už byla za jeho zády! Asistence: Teddy Purcell, Martin St. Louis.
     
    46:58
    Campbell je dalším vyloučeným hráčem Floridy Panthers, který dostává dvě minuty.
     
    46:40
    Ale pozor, Stamkos ujíždí na bránu, je ale faulován při zakončení Kovaljovem, který rychlostně již nestíhal, přesilová hra domácích končí.
     
    45:42
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází hostující Conacher.
     
    43:24
    Florida právě vstřelila branku!
    A jaj, to jsou velké chyby, které nyní Tampa "kupí" v obraně, Weiss se prokličkoval po pravém křídle až před Lindbacka, toho nejprve prověřil bekhendem, což Lindback vyráží, ale dorážku nepokryl ani jeden z bránících hráčů a tak TOMÁŠI KOPECKÉMU nezbývali nic jiného, než doklepnout puk do brány. Asistence: Stephen Weiss, Brian Campbell.
     
    41:53
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU si najel z pravé strany, počkal na přesnou přihrávku Drewa Shora z levé strany a pak již stačilo dobře zamířit, vystřelit a Lindback, který se přemisťoval k levé tyči, byl na střelu krátký. Asistence: Drewa Shore, Tyson Strachan.
     
    39:55
    Florida právě vstřelila branku!
    To je smůla! Tampa Bay inkasuje pouhých pět vteřin před koncem druhé třetiny, když se po zavání obrany soupeře, která již počítala s koncem třetiny, dokázal přihnat k pravé tyči JERRED SMITHSON a tomu stačilo již "pouze" plácnout do puku, který skončil v síti a je vyrovnáno! Asistence: Alex Kovaljov.
     
    34:47
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází domácí Weaver za hákování, přesilovou hru si zahrají hosté.
     
    33:09
    Gudbranson nahazuje puk z pravé strany, puk se dostává k na pravé straně stojícímu Strachanovi, ten střílí, ale Lindback skvělým zákrokem chytá!
     
    23:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali bleskově odpovědět na branku domácích, STEVEN STAMKOS se prosazuje po pohotové dorážce z těsné blízkosti. Asistence: Cory Conacher, Teddy Purcell.
     
    23:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskový protiútok Floridy, přečíslední dva na jednoho a po přihrávce Matthiase z pravé strany se prosazuje na levé straně z poklelu JACK SKILLE. Asistence: Shawn Matthias, Mike Weaver.
     
    19:41
    A nakonec je tu ještě faul Stamkose, Florida si zahraje přesilovou hru.
     
    14:05
    Poprvé se v dnešním utkání vylučuje, na trestnou lavici usedá domácí Skille, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    06:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    ALEX KILLORN překonává střelou z levé strany Theodora střelou zápěstím a hosté jdou do vedení! Asistence: bez asistence.
     
    04:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    BENOIT POULIOT si dokázal nabruslit na přihrávku zpoza branky a dává vyrovnávací branku. Asistence: Vincent Lecavalier.
     
    00:48
    Florida právě vstřelila branku!
    To je vstup! Florida jde do vedení po bleskové brance, kterou dává po střele od modré výbornou tečí SHAWN MATTHIAS. Asistence: Mike Weaver, Jack Skille.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 1. Matthias (Weaver, Skille), 24. Skille (Matthias, Weaver), 40. Smithson (Kovaljov), 42. Huberdeau (Shore, Strachan), 44. Kopecký (Weiss, Campbell) - 5. Pouliot (Lecavalier), 7. Killorn, 24. Stamkos (Conacher, Purcell), 48. Stamkos (Purcell, St. Louis), 60. Purcell (Stamkos, Thompson), 62. Pouliot (Bergeron)


    Florida Panthers: Theodore (Clemmensen) - Kuba, Campbell, Kulikov, Weaver, Gudbranson, Strachan - Fleischmann, Weiss, Matthias - Huberdeau, Shore, Mueller - Kopecký, Goc, Kovaljov - Skille, Smithson, Parros
    Tampa Bay Lightning: Lindback (Garon) - Brewer, Carle, Salo, Hedman, Aulie, Lee - Conacher, Stamkos, Thompson - Purcell, Lecavalier, St. Louis - Panik, Pouliot, Killorn - Pyatt, Hall, Crombeen
    bahis siteleri