Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 01.03.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:30
    Na druhej strane možnosť na gól pre Stantiena, ktorý mohol doraziť do prázdnej bránky, ale netrafil to ideálne.
     
    57:01
    Žilina dala gól!
    ... ale Žilina dala gól a koriguje tak v závere stav stretnutia. Bude ešte dráma? Vznikol rýchly protiútok, po ktorom sa dostal k strele z ľavého krídla TOMÁŠ SÝKORA a Nagy nemal nárok na zákrok pre presne umiestnenú strelu. Asistencie: Milan Drevenák, Vladimír Kubus.
     
    55:26
    Trenčín dal gól!
    No konečne. Konečne nejaký pekný hokejový moment. TOMÁŠ KLÍMA (hoci to bol bezpochyby Otčenáš) sa dostal z rohu klziska do zakončenia na pravom kruhu, odkiaľ nechytateľne vymietol ľavý horný roh Žigárdyho bránky. Asistencia: Miroslav Habšuda
     
    52:43
    MsHK, Milan Varga, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    45:49
    Následná šanca Imricha však bola z hľadiska veľkosti ešte väčšia. Ten sa ocitol sám na osi klziska pred bránkou, ale s pukom manévroval dovtedy, pokým sám seba nevyhnal von zo streleckého uhla.
     
    41:54
    Tomáš Klíma sa dobre natlačil po ľavom krídle do zakončenia a tesne pred bránkou Žiliny vystrelil, ale Žigárdy mal betóny na mieste.
     
    38:03
    Trenčín dal gól!
    No konečne. Dočkali sme sa úvodného gólu na trenčianskom zimáku, ktorého autorom bol ROSTISLAV MAROSZ. Ten sa natlačil pred bránku z ľavej strany a pretlačil puk za Žigárdyho. Asistencia: Emil Bagin.
     
    35:52
    Markovičovu strelu od modrej vyrazil Žigárdy len pred Fila, no ten na trikrát v dobrých dorážkach neuspel.
     
    09:26
    MsHK, Ďuriš, 2 min. hákovanie. Prvýkrát vylúčený hráč hostí, prvá presilovka pre domácu Duklu.
     
    01:19
    Veľká šanca Žiliny, Sýkora vystrelil ihneď po nakorčuľovaní do útočného pásma zápästím z ľavého krídla, Nagy vyrážal puk lapačkou.
     
    13:04
    Videli sme gólovú šancu ! Ach, kto by to bol povedal. Z ľavého krídla prišla prihrávka pred bránku, kde bol nikým nekrytý Peter Bustin, ale juniorské skúsenosti mu nedovolili zakončiť presnejšie.
     
    13:20
    Dukla, Lelkeš, 2 min. hákovanie. Prvé vylúčenie, možnosť presilovky pre hostí. Tak žeby sme konečne uvideli trošku viac vzruchu?
     
    05:35
    Bustinova výborná práca v útočnej tretine. Pohybom oklamal Žigárdyho a snažil sa zasunúť puk spoza bránky pri opačnej žŕdke, ako brankár hostí čakal, ale domácemu útočníkovi sa nepodarilo pretlačiť puk do bránky.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 39. Marosz (Bagin), 56. Klíma (Habšuda) - 58. Sýkora (Drevenák, Kubus)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy – Imrich, Bokroš, Bagin, Bednár, Markovič, Habšuda, Holenda – Pardavý, Rusnák, Marosz – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Klíma, Filo – Stantien, Broska, Bustin.
    MsHK Žilina: Žigárdy – Gula, Rúfus, Leško, Dlouhý, M. Varga, Šedivý, Staňo, Brcko – T. Varga, Krajči, Kokavec – Sýkora, Kubus, Surovka – Drevenák, Ďuriš, Valášek – Drábek, Jarab, Zicho.
    bahis siteleri