Atalanta BC – Pescara 2:1 (kon.) | Juventus – Catania 1:0 (kon.) | Chievo – Neapol 2:0 (kon.)
Cagliari – Sampdoria 3:1 (kon.) | Palermo – Siena 1:2 (kon.) | Parma – Turín 4:1 (kon.)
Inter – Bologna 0:1 (kon.) | Lazio – Fiorentina 0:2 (kon.)
konec
Juventus FC
1:0 (0:0)
Calcio Catania
Neděle 10.03.2013, 15:00 • Juventus Stadium • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Juventus tedy nakonec svou velkou převahu ze druhého poločasu proměnil v branku, když v nastaveném čase dorazil po centru Pogby míč do odkryté klece střídající žolík Giaccherini. Catania se dnes spoléhala výhradně na obranu, jenže kýžený bod si nakonec neodváží. Domácí výběr trenéra Conteho se díky prohře Neapole v Chievu dostává do devítibodového trháku. (16:54:00)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí drží míč a pravděpodobně se již nic velkého nestane. Teď u něj je dirigent hry Pirlo.
     
    90+3
    Catania se snažila o rychlý brejk, ale ten se nepovedl, a tak šel do útoku znovu celek trenéra Conteho. Bleskový brejk mohl na levé straně poslat do branky Quagliarella, jenže ve vynikající příležitosti pálí pouze do skvěle zasahujícího Andujara!
     
    90+1
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde v samotném závěru utkání do vedení 1:0! Znovu to skvěle provedl mladík Paul Pogba, který z rohu pokutového území nacentroval do vápna. Tam si svou jedinou chybu utkání vybral brankář Andujar, který letící projektil pouze vyrazil pro EMANUELA GIACCHERINIHO, jenž odkrytou branku trefuje, a tak na Juventus Stadium odpaluje gejzír radosti, 1:0!
     
    90+1
    V první nastavené minutě ze čtyř faulován na útočné polovině Matri, a tak domácí rychle rozehrávají přímý kop.
     
    89
    Velká šance Juventusu! Fantasticky to teď provedl Paul Pogba, který se z vlastní poloviny dostal díky skvělé individuální akci až na polovinu útočnou, kde našel přízemní nahrávkou na levém křídle Giaccheriniho. Ten si míč navedl na střed pokutového území, kde po lehkém kontaktu padá. Nadějnou akcí si ale penaltu nevysloužil, a tak vidí za simulování od rozhodčího Gianoccaroa žlutou kartu.
     
    88
    A ani po menší snaze hostů to Juventusu opět nevychází. Fabio Quagliarella totiž z levé strany Matriho přesným míčem neoslovil.
     
    87
    Quagliarella dostal míč do pokutového území, kde se zády k brance pokoušel o zpětnou nahrávku, jenže nenahrál přesně, a tak útočení Juventusu končí.
     
    86
    Calcio Catania a její třetí střídání. Odchází zraněný stoper Spolli, jehož na poslední minuty nahradí Rolin.
     
    86
    Následný centr z levého křídla posílal do vápna opět Giaccherini, jenže Matri je chycen v ofsajdu.
     
    85
    Giaccherini nahrál po přenesení míče od Lichtsteinera na Chielliniho, jenže jeho centr našel v pokutovém území bohužel pro domácí pouze rukavici Andujara.
     
    83
    Druhé střídání hostí. Cani na trávníku nahradí útočníka Gomeze.
     
    83
    Dlouhý míč od Andujara sice na útočné polovině hledal hráče v červeném dresu Catanie, jenže hraje Juventus. Ten však po pár vteřinách míč ztratil a Marchisio fauluje.
     
    81
    Catania následně poprvé střídá. Biagiantiho nahrazuje záložník, který v loňské sezoně hrál za Fiorentinu Amidu Salifu.
     
    80
    Následná hlavička Alessandra Matriho jde z hranice pokutového území zhruba dva metry nad Andujarovu branku.
     
    79
    O pár vteřin později se po pravé straně krásně uvolnil Pogba. Ten svého strážce Alvareze předběhl, jenže centr se mu nepovedl a končí v zámezí.
     
    79
    Dlouhý míč hledal na levém křídle se rozebíhajícího Giaccheriniho. Jenže nahrávka nebyla přesná, a tak končí míč v zámezí.
     
    77
    Matri v útočném napadání fauluje Lodiho, a tak Juventus využívá přerušenou hru k další změně. Vučiniće nahradí v závěrečné části hry Fabio Quagliarella.

    Martin Mišovec

    Branky: 90+1. Giaccherini

    Karty:   89. Giaccherini (JUV) – 41. Gomez (CTN), 64. Biagianti (CTN), 65. Spolli (CTN)


    Juventus FC: (3–5–2) Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah (75. Giaccherini) – Vučinić (77. Quagliarella), Giovinco (66. Matri).

    Trenér: Antonio Conte

    Calcio Catania: (3–5–2) Andujar – Alvarez, Spolli (86. Rolin), Bellusci – Izco, Biagianti (81. Salifu), Lodi, Almiron, Marchese – Castro, Gomez (83. Cani).

    Trenér: Rolando Maran

    Rozhodčí: A. Gionoccaro – R. Bianchi a N. Nicoletti
    bahis siteleri