Czech Selects Red – Oblast Petrohrad 3:4 (kon.) | Czech Selects Blue – Czech Selects Red 0:0 (15:30) | Czech Selects White – Oblast Petrohrad 3:6 (kon.)
konec
Czech Selects White
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
Výběr petrohradské oblasti
Sobota 06.04.2013, 18:00 • Horácký zimní stadion • Zápasy mládeže
Partner:
     
    Ruský tým poráží ve druhém zápase na soustředění českého výběru do patnácti let i bílý výběr Česka. V průběhu zápasu se Petrohradští dostali do vedení 3-1, ale domácí stihli srovnat stav. I tak ale po čtyřiceti minutách vedli hosté o gól. Vyrovnané utkání rozhodli ruští hráči ve třetí třetině, kdy platilo nedáš – dostaneš. Češi nevyužili nájezd a poté se dvakrát prosadili Severští lvi. Ti zítra dopoledne odehrají zápas proti modrému českému týmu. Z Horáckého zimního stadionu se loučí a hezký zbytek večera přeje Tomáš Lysý. (20:19:58)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Pěknou akci nyní nezakončil gólem Tomaník, který opět nevyzrál na vynikajícího gólmana Ruska.
     
    59:24
    Český tým zkouší hru bez gólmana.
     
    59:24
    Myslím si, že tohle by si ruští hráči mohli odpustit, ale zas na druhou stranu asi tak dávají najevo, že jsou páni na ledě. Každopádně, z tohoto mohlo být vážnější zranění. Vasiliy Dorodnykh dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    58:55
    Česko již trošku odpadá fyzicky. Hroudnému teď ujel Afanasyev a vybojoval pro hosty jak útočné pásmo, tak vzahování před brankou.
     
    58:45
    Zakázané uvolnění Petrohradských.
     
    58:15
    Ofsajd Ruska.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Rozdíl je dnes v proměňování šancí. Situaci dva na jednoho v podání Česka nevyužil Petr Kodýtek, když po přihrávce Vildumetze trefil z levé strany pouze gólmana Katyukhina.
     
    55:36
    A další šance hostů – Cherniavskiy, který se mi ve všech třech zápasech zdál jako jeden z nejlepších ruských hráčů, teď těsně přestřelil horní tyčku Huzlíkovy branky.
     
    54:57
    Rusko je nyní daleko aktivnější. Severští lvi opět útočí, Bondaryk teď mířil těsně mimo.
     
    53:16
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    52:40
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto. IAN KHOMENKO přidává hattrick, když zblízka prostřelil Huzlíka. Bez asistence.
     
    52:17
    Další akce dva na jednoho, opět v podání Ruska. Cherniavskiy střílel z levého kruhu, ale Huzlík skvěle vyrazil levým betonem.
     
    51:45
    Od modré střílel Starosta a z otočky se ke střele dostal Michnáč, trefil však jen a pouze výstroj ruského gólmana Katyukhina.
     
    51:16
    Další potyčka na ledě a opět byla v šarvátce dvojička hráčů. Tentokrát je ale rozhodčí stačili rychle oddělit od sebe. Kadopádně, Marek Rubner a Kirill Petskov dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    51:07
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    O vítězi je možná rozhodnuto. Výběr petrohradské oblasti se prosazuje v situaci dva na jednoho. Cherniavskiy poslal střílenou přihrávku na KONSTANTINA DUBINA, který ji lehce tečoval do branky. Asistence: Kirill Cherniavskiy.
     
    50:00
    Hosté v plném počtu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Kodýtek (Rubner), 35. Rubner (Šmerha), 38. Sysel (Vildumetz) – 9. Khomenko, 12. Dubin (Maltcev), 32. Kuyanov (Degtiarev), 40. Khomenko, 52. Dubin (Cherniavskiy), 53. Khomenko


    Czech Selects White: Groh (Huzlík) – Doudera, Starosta, Pařík, Hrdinka, Hroudný, Sysel – Tomaník, Outrata, Michnáč, Šmerha, Pšenička, Mařík, Vildumetz, Rubner, Kodýtek
    Výběr petrohradské oblasti: Katyukhin (Kramarev) – Bastisyy, Degtiarev, Dorodnykh, Kirianov, Knyzhov, Maltcev, Plehov, Chernyuk – Bondaryk, Dubin, Kuyanov, Litvinau, Petskov, Polodyan, Sulima, Khomenko, Cherniavskiy, Vasiliev
    bahis siteleri