Czech Selects Red – Oblast Petrohrad 3:4 (kon.) | Czech Selects Blue – Czech Selects Red 0:0 (15:30) | Czech Selects White – Oblast Petrohrad 3:6 (kon.)
konec
Czech Selects White
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
Výběr petrohradské oblasti
Sobota 06.04.2013, 18:00 • Horácký zimní stadion • Zápasy mládeže
Partner:
     
    52:40
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto. IAN KHOMENKO přidává hattrick, když zblízka prostřelil Huzlíka. Bez asistence.
     
    51:07
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    O vítězi je možná rozhodnuto. Výběr petrohradské oblasti se prosazuje v situaci dva na jednoho. Cherniavskiy poslal střílenou přihrávku na KONSTANTINA DUBINA, který ji lehce tečoval do branky. Asistence: Kirill Cherniavskiy.
     
    39:10
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Hosté se opět dostávají do vedení. V situaci čtyři na čtyři na tom byli hokejisté z Východu bruslařsky mnohem lépe a také to potvrdili gólem, když zblízka trefil IAN KHOMENKO. Bez asistence.
     
    37:17
    Czech Selects White právě vstřelili branku!

    A je srovnáno. Bílý český výběr využívá přečíslení tři na jednoho. Vildumetz přihrál před branku JAKUBU SYSLOVI, jehož střelu ještě Katyukhin vyrazil, ale Sysel uplatnil svůj důraz a propasíroval puk za čáru. Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    34:03
    Czech Selects White právě vstřelili branku!

    Bleskově využitá přesilovka českého týmu. Po přihrávce Tomáše Šmerhy se prosazuje z pravého kruhu MAREK RUBNER a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    31:05
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Výber petrohradské oblasti se ale velmi rychle dostává zpět do pásma a nyní již dává gól. Degtiarev přihrál do útočného pásma na DENISE KUYANOVA, který asi trošku překvapil Huzlíka a navyšuje vedení svého týmu na dvě branky. Asistence: Viacheslav Degtiarev.
     
    11:17
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Po dvou neúspěšných pokusech se už KONSTANTIN DUBIN prosazuje. Z prostoru mezi kruhy si sjel před branku, kde bez potíží překonal Groha. Asistence: Atrem Maltcev.
     
    09:49
    Czech Selects White právě vstřelili branku!

    A je srovnáno. Rubner našel před brankou nehlídaného PETRA KODÝTKA, který – pokud chce být v národním výběru – takové šance musí dávat. A dal, gólman Katyukhin neměl šanci zasáhnout. Asistence: Marek Rubner.
     
    08:03
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Trestné střílení bylo proměněno. IAN KHOMENKO si najel na Groha z levé strany a svůj nájezd zakončil úspěšně provedeným bekhendem přímo do šibenice domácí klece. Bez asistence – trestné střílení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Kodýtek (Rubner), 35. Rubner (Šmerha), 38. Sysel (Vildumetz) – 9. Khomenko, 12. Dubin (Maltcev), 32. Kuyanov (Degtiarev), 40. Khomenko, 52. Dubin (Cherniavskiy), 53. Khomenko


    Czech Selects White: Groh (Huzlík) – Doudera, Starosta, Pařík, Hrdinka, Hroudný, Sysel – Tomaník, Outrata, Michnáč, Šmerha, Pšenička, Mařík, Vildumetz, Rubner, Kodýtek
    Výběr petrohradské oblasti: Katyukhin (Kramarev) – Bastisyy, Degtiarev, Dorodnykh, Kirianov, Knyzhov, Maltcev, Plehov, Chernyuk – Bondaryk, Dubin, Kuyanov, Litvinau, Petskov, Polodyan, Sulima, Khomenko, Cherniavskiy, Vasiliev
    bahis siteleri