Švédsko – Rusko 3:4 (po pr.) | Česko – Finsko 4:3 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Švédsko
3:4 (1:0, 0:1, 2:2)
Rusko
Sobota 13.04.2013, 15:00Turnaj čtyř (U16)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    IVAN EMETS zachoval chladnou hlavu a střelou nad levý beton překonává švédského brankáře. Zároveň tak rozhoduje o těsné výhře hokejistů Ruska.
     
    59:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je utkání jako hrom! Švédové v power-play srovnávají na 3:3. Kotouč se po střele ERIKA ULLMANA doklouzal za brankovou čáru. Trešalin se marně natahoval. Bez asistence.
     
    57:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Rusové otáčejí vývoj zápasu a těsně před koncem třetí třetiny se ujímají vedení. Střela IVANA KAŠTANOVA zaplula za překvapeného Sandströma. Asistence: Egor Rykov.
     
    51:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové si svojí aktivitou vybojovali vyrovnávací trefu! Střelu DENISE ŽEBLEVA si srazil brankář Sandström nešťastně holí do šibenice. Asistence: Dmitry Žukenov.
     
    42:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédští hokejisté dnes hrají opravdu na krásu. OLIVER KYLINGHTON napřáhl a vymetl šibenici ruské branky. Trešalin byl i u této trefy bez šance reagovat. Asistence: Linus Ölund, Philip Magnusson.
     
    24:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hodně špatné střídání hokejistů Švédska a Rusové to nekompromisně trestají. MIKHAIL BYAKIN se mohl rozhodnout jestli vystřelí nebo přihraje volnému spoluhráči. Ruský ostrostřelec to vzal na sebe a přesnou střelou k levé tyči vyrovnává stav utkání. Asistence: Vladimir Kalugin.
     
    5:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Výstavní trefa švédských hokejistů v přesilové hře. PHILIP MAGNUSSON obdržel puk po vyhraném buly a nekompromisně vymetl horní růžek ruské branky. Trešalin byl absolutně bez šance. Asistence: Linus Ölund.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 6. Magnusson (Ölund), 43. Kylington (Ölund, Magnusson), 60. Ullman – 25. Byakin (Kalugin), 51. Zebelev (Žukenov), 58. Kaštanov (Rykov), 61. Emets


    Švédsko: Sandström (Marmelind) – Alftberg, Carlsson, Björk, Kylington, Ullman, Lëman, Berglund, Ahl – Asplund, Karlsson, Davidsson – Örnskog, Eriksson, Grundström – Göransson, Ölund, Löoke – Neubauer, Kalte, Magnusson.
    Rusko: Trešalin (Samsonov) – Sidorov, Fatkulin, Rykov, Kozyrev, Vladimirov, Platonov, Nesterov, Kalugin – Ivanjušenkov, Byakin, Volkov – Žeblev, Aleksejev, Kaštanov – Krašeninikov, Eltyšev, Emets – Zinovjev, Žukenov.

    Rozhodčí: Blecha, Šindler – Jindra, Lederer
    bahis siteleri