Švédsko – Rusko 3:4 (po pr.) | Česko – Finsko 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Česko
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
Finsko
Sobota 13.04.2013, 18:30Turnaj čtyř (U16)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým České republiky. Rozhodující gól vstřelil MICHAEL ŠPAČEK, který nájezd proměnil krásnou kličkou. Na tu byl brankář Finska krátký. Češi se radují!
     
    53:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale to je škoda. JARKKO PARIKKA se dostal ke střele v mezikruží, Růžička sice mezi betony puk trochu ztlumil, ale ten se přece jen došoural těsně za brankovou čáru. Je tedy v přesilovce vyrovnáno 3:3. Asistence: Attu Ruotsalainen.
     
    24:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Soupeř českého týmu se znovu dostává na dostřel. Obrana teď trochu zaspala, čehož využil ARTTU RUOTSALAINEN, který překonal brankáře Růžičku střelou nad beton. Asistence: Topi Piipponen.
     
    20:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý nástup českého týmu se koná i ve druhé třetině! Hezké a hodně rychlé přečíslení dvou na jednoho zakončil precizně mezi brankářovy betony ROMAN DYMÁČEK. Asistence: Martin Svoboda.
     
    16:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na další příležitost českého týmu už brankář Vehviläinen neměl šanci zasáhnout. MARTIN SVOBODA byl zcela sám u tyče a pohotově dorazil. Přesilovka 5 na 3 je tentokrát už využita. Asistence: Filip Chlapík, Daniel Krenželok.
     
    10:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Český tým dostává první gól na tomto turnaji. Střelu Kalliainena ještě brankář Růžička vyrazil, ale na následnou dorážku TOPI PIIPPONENA z bezprostřední blízkosti už byl krátký. Asistence: Aksell Kalliainen.
     
    00:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantastický úvod českého týmu! Obrana Finů byla ještě zřejmě v šatně, protože FILIP CHLAPÍK dostal krásně puk do jízdy a zamířil naprosto přesně nad rameno brankáře. Asistence: Daniel Krenželok.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 1. Chlapík (Krenželok), 17. Svoboda (Chlapík, Krenželok), 21. Dymáček (Svoboda), rozh. náj. Špaček – 11. Piipponen (Kalliainen), 25. Ruotsalainen (Piipponen), 54. Parikka (Ruotsalainen)


    Česko: Růžička (Vladař) – Krenželok, Hájek, Weinhold, Budík, Zajíc, Franc, Kaňák, Procházka – Chlapík, Svoboda, Dymáček – Anděl, Suchý, Dufek – Wágner, Dvořák, Špaček – Bambula, Koblížek, Furch
    Finsko: Vehviläinen (Heljanko) – Huuhka, Saarijärvi, Parikka, Vainio, Mattila, Andersson, Ulander, Kalliainen – Niemelä, Nättinen, Piipponen – Ruotsalainen, Tammela, Tevrnier – Juhola, Embrich, Väyrynen – Sillanpää, Mattila

    Rozhodčí: Hribik, Mikula – Bryška, Ji. Novák

    Diváci: 780
    bahis siteleri