Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Carolina – Boston 4:2 (kon.)
Washington – Tampa 6:5 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Minnesota – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:1 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 0:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 14.04.2013, 18:15 • ČEZ Aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Do otevřené obrany vlétlo plzeňské duo,které si dvakrát vyměnilo puk a vše vyšperkoval TOMÁŠ SÝKORA, který přehodil beton Jakuba Sedláčka, 5:2! Asistence: Patrik Petruška.
     
    27:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dlouho se hosté z kontaktního zásahu neradovali. TOMÁŠ VLASÁK zasekl na levém kruhu puk, vybruslil do středu a švihem překonal Jakuba Sedláčka mezi betony, zlínský brankář zřejmě nic neviděl, protože neprojevil ani tu nejmenší snahu zabránit puku na cestě do sítě, 4:2! Asistence: Nicolas St. Pierre.
     
    26:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    PETR HOLÍK předvedl vydařený blafák do bekhendu a vrací Zlínské na dostřel jediné branky, 3:2!
     
    24:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak Köhler si 2 minuty neodpočinul. Na modré napřáhl JAKUB JEŘÁBEK a Jakub Sedláček se jenom ohlédl, 3:1! Asistence: Petr Vampola a Pavel Kašpařík.
     
    14:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MARTIN STRAKA vyjel zpoza branky, otočil se, švihem vypálil k bližší tyčce a zvedl ruce nad hlavu. Ani on neměl ponětí, kudy kotouč propadl za Jakuba Sedláčka, domácí otáčejí vývoj utkání, 2:1! Asistence: Nicholas Johnson a Jan Kovář.
     
    14:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sedláčkovo kouzlo na plzeňském ledě odčaroval JOZEF BALEJ, který bekhendovou střelou trefil horní růžek zlínské branky, dobrou práci odvedl mladý Petruška. Asistence: Patrik Petruška.
     
    09:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Stejně jako včera se do vedení dostávají hosté. Puk se na útočné modré odrazil od rozhodčího tak, že se Zlín dostal do brejku, Kostourek šikovně našel na modré TOMÁŠE LINHARTA, který potáhl puk na levý kruh a trefil se švihem nad beton Marka Mazance, 0:1! Asistence: Milan Kostourek a Jaroslav Balaštík.

    Jan Skalák

    Branky a nahrávky: 15. Balej (Petruška), 15. Straka (Johnson, Kovář), 25. Jeřábek (Vampola, Kašpařík), 27. Vlasák (Pierre), 38. Sýkora (Petruška) – 10. Linhart (Kostourek, Balaštík), 27. Holík


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – Slovák, Hanzlík, Poživil, Jeřábek, Frolo, St. Pierre, Mozík, Boháč – Johnson, Kovář, Straka – Kratěna, T. Sýkora, Lev – Balej, Kašpařík, Vlasák – Dvořák, Vampola, Petruška
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Tesařík, Řezníček, Hamrlík, Linhart, Urbanec, Matějíček, Horák, Zámoský – Okál, Čajánek, Veselý – Balaštík, Leška, Köhler – Šlahař, Holík, Čech – Fořt, Kostourek, Ondráček – P. Sedláček

    Rozhodčí: Fraňo, Jeřábek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8 236
    bahis siteleri