Japonsko 2 – Kazachstán 2:5 (kon.) | J. Korea – Itálie 0:4 (kon.) | Velká Británie – Maďarsko 2:4 (kon.)
konec
Japonsko 2
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Kazachstán
Neděle 14.04.2013, 12:30 • Budapest Sportarena • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ne. Puškarjov vybojoval ve středním pásmu kotouč a vyslal do úniku KONSTATINA ROMANOVA, který blafákem do bekhendu vykoupal Fukufujiho. Asistence: Konstantin Puškarjov.
     
    55:19
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A na světě je další pohledná trefa! Upper parádně obkroužil branku a oba obránce si vezl na zádech jako batoh. Tím se otevřel prostor u druhé tyče pro TALGATA ŽAJLAUOVA, který od Uppera kotouč převzal a nasměroval jej za Fukufujiho záda. Asistence: Dmitri Upper.
     
    52:28
    Yanadori našel před brankou Osawu, ale ten bekhendem z první nedokázal sklepnout kotouč mezi Kolesnikovy betony.
     
    51:18
    Kolesnik vyrazil tvrdé nahození ze středního pásma před sebe a Haga se najednou s kotoučem ocitl sám před brankou! Minul.
     
    49:49
    Romanovovi se navíc nelíbilo Kawashimovo dotírání na jeho osobu a oba po menší potyčce dostávají po dvě minuty za hrubost.
     
    47:39
    Takahashi, který před chvílí pobavil diváky parádní kličkou dostává dvě minuty za podražení.
     
    46:37
    Starčenko s Alexandrovem předvedli parádní kombinaci na jeden dotek, která pramenila v únik, ale Alexandrov tváří v tvář Fukufujimu neuspěl.
     
    43:43
    Takahashi se parádní stahovačkou dostal před brankou, kde Kolesnik dokázal puk vyrazit, ale Takahashi se natáhl po dorážce a mířil do prázdné klece. Kolesnik, který byl v tu chvíli zády skočil "rybičku" a kotouč u tyče zastavil! Jednoznačně zákrok zápasu a určitě se objeví i ve všech sestřizích po mistrovství! Viděli jsme perfektní individuální dovednosti útočníka a fenomenální zákrok!
     
    40:36
    Blochin si odpyká dvě minuty za faul kolenem.
     
    39:20
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Starčenko vypálil z hrotu pravého kruhu a jeho stela se po zákroku Fukufujiho odrazila před VIKTORA ALEXANDROVA, který využívá přesilovku a v závěru druhé části posílá Kazachstán do vedení! Asistence: Roman Starčenko.
     
    38:30
    A nyní si zahrají přesilovku. Takagi dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:57
    Starčenko dostává dvě minuty za podražení.
     
    34:52
    Japonci byli nyní úplně rozhození, ale paradoxně jim špatné střídání přineslo samostatný únik Go Tanaky, který mířil mezi Kolesnikovy betony, ale skulinku mezi nimi nenašel.
     
    29:43
    Japonci jeli dva na jednoho a i když Hashomoto na přihrávku nedosáhl, tak se od brusle obránce puk odrazil Kolesnikovi do protipohybu a brankář Kazachstánu měl namále.
     
    28:57
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Keller parádním pasem přes dvě třetiny ledové plochy našel TAKUMU KAWAIHO, který mohl jet sám na branku a Kolesnika vykoupal stahovačkou do forhendu. Asistence: Aaron Keller, Shuei Kuji.
     
    27:01
    Novopašin se nyní dopustil zbytečného útočného faulu a odpyká si dvě minuty za hákování.
     
    26:10
    Blochin dostal puk před branku a Fukufuji se proti němu parádně přesunul.
     
    25:44
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Poslední minuty hry vypadaly, jako by Kazachstán hrál přesilovku a tak to také dopadlo. Obránce srazil Korabeinokovu střelu jen na hůl KONSTANTINA ROMANOVA, který byl před brankou sám a bekhendem poslal puk pod horní tyč. Asistence: Andrei Korabeinikov.
     
    19:22
    Novopašin pálil od modré a Upper dorážel! Fukufuji drží svůj tým.
     
    18:57
    Kazaši začínají na ledě dominovat a Krasnoslobodcevův průnik řešil Sasaki podražením. Pětapadesát sekund dlouhá přesilovka 4 na 3 pro Kazachstán.
     
    17:52
    Vyloučení na obou stranách. Suzuki dvě minuty za podražení a Žajlauov, který oplácel dvě minuty za hrubost.
     
    17:45
    Žajlauov zachytil další japonskou rozehrávku a jel sám na Fukufujiho, kterého střelou zápěstím nepřekonal.
     
    17:07
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN SAVENKOV před brankou zastavil rozehrávajícího Japonce. Nešťastník Osawa navíc upadl na vlastního brankáře a Savenkov měl zakončení velmi jednoduché. Bez asistence.
     
    14:45
    Japonsko má šanci navýšit vedení. Soupeř hrál v šesti a je za to podle regulí potrestán. Trest si odpyká Maxim Beljajev.
     
    12:56
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A hned vyrazili na steč! Kuji si najel po pravém křídle a Kolesnik jeho ránu vyrazil jen před GO TANAKA, který zametl puk do prázdné klece! Asistence: Shuei Kuji
     
    12:27
    Kazaši si znovu dlouho přihrávali, ale nakonec se ke střele odhodlal Upper a Blochin mohl dorážet do odkryté branky! Fukufuji předvedl zatím nelepší zákrok zápasu!
     
    10:39
    Opět se vylučuje. Yamashita přidržel Korabeinkova a dostává dvě minuty.
     
    07:22
    Akce Kazachstánu se však neobešla bez Satova hákování a Japonci se budou bráni ve čtyřech.
     
    07:22
    Kazaši jeli dva na jednoho, ale Žajlauov Krasnoslobodcevovu nahrávku nedokázal nasměrovat do branky!
     
    00:13
    Úvodní utkání Mistrovství světa Divize I Skupiny A je zahájeno a jako první se do historie šampionátu zapisuje Viktor Alexandrov, který nedovoleně bránil.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 13. Tanaka (Kuji), 29. Kawai (Keller, Kuji) – 18. Savenkov, 26. Romanov (Korabeinikov), 40. Alexandrov (Starčenko), 56. Žajlauov (Upper), 59. Romanov (Puškarjov)


    Japonsko 2: Fukufuji (Hata) – Keller, Kashimoto – Kawai, Tanaka, Kuji – Yamada, Kawashima – Sato, Mitamura, Ueno – Yanadori, Haga – Suzuki, Tanaka, Yamashita – Sasaki, Osawa – Takagi, Mizuuchi, Takahashi
    Kazachstán: Kolesnik (Polujektov) – Novopašin, Blochin – Alexandrov, Upper, Starčenko – Savčenko, Semjonov – Žajlauov, Polišuk, Krasnoslobodcev – Korabeinikov, Kolesnikov – Spiridonov, Puškarjov, Romanov – Fadějev, Trošinski – Solarev, Savenikov, Beljajev

    Rozhodčí: Sergejev, Sidorenko – Brown, Nemeth
    bahis siteleri