Michalovce – Podbrezová 2:3 (kon.) | R. Sobota – Dolný Kubín 0:1 (kon.) | Ružiná – Bardejov 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Šaľa 3:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Sobota 04.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
     
    81
    Liptovský Mikuláš vďaka Kubenovi sa dostáva do rýchleho brejku, ktorý nedokázal premeniť. Mikulášsky obranca potiahol loptu až z vlastnej polovice, keď následne aj zakončil. Jeho strelu zrazil do bezpečia Mihálik.
     
    78
    Tretie striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Z ihriska v týchto sekundách odchádza Pastva, ktorého striedanie sme avizovali pred pár minútami. Na ihrisko nastupuje Morong, hosťujúci hráč z AS Trenčín.
     
    76
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Šaľa ešte cítila šancu, ale tá odchádza po tom ako LUKÁŠ BALLUCH poistil vedenie domáceho tímu. Kolmica na pravú stranu a presná strela Lukáša, ktorý tak prekonal brankára Kolmokova.
     
    70
    Tak toto je asi veľmi vážne. Na trávniku stále leží Lišivka a prišli aj lekári a čo budí pozornosť divákov aj nosítka.
     
    67
    Vzápätí pár minút prichádza druhé striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko opúšťa Trnovský, ktorý sa sám už pýtal dole, zrejme nevládze. Na ihrisko nastupuje Mizerák.
     
    65
    Obrovská šanca na strane Liptovského Mikuláša, v ktorej sa ocitol Martin Trnovský. Prihrávka do 16-tky, po ktorej sa mikulášsky útočník ocitol vo veľkej šanci, ale trafil iba brankára Kolmokova.
     
    64
    Striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Tréner Ján Karaffa posiela na ihrisko nového čerstvého hráča, ktorým je Balluch. Z ihriska odchádza Fuják.
     
    60
    Druhé striedanie v tíme Šale. Z ihriska odchádza kapitán Čirik, na miesto ktorého prichádza druhý dorastenec, tentokrát Galbavý.
     
    57
    Šaľa dala gól!
    Hostia sa pomaly dostávali do pár šancí a z tejto aj znížili. Šaľa mala možnosť rohového kopu z pravej strany, ktorý sa odrazil na kopačku RICHARDA PRÚČNEHO, ktorý nastúpil do druhého polčasu. Tento útočník vekom ešte dorastenec sa dostal k odrazenej lopte a namieril presne z voleja k ľavej tyči.
     
    52
    Liptovský Mikuláš pokračuje vo svojom tlaku. Šaľa sa k ničomu v druhom polčase nedostal a súper opäť útočí. Prvé zakončenie Miroslava Pastvu vyrazil pred seba k následnej dorážke sa opäť dostal záložník Tatrau, ktorý pálil iba do tyče.
     
    46
    Do druhého polčasu sa hostia rozhodli k zemne v základnej zostave. Z ihriska odchádza Kružlík a nastupuje Prúčny.
     
    40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám po priamom kope mení. Perfektný priamy kop Riša Šupej, ktorý zlyhal na perfektnom zákroku Kolmokova. Odrazená lopta sa však dostala ku MARTINOVI TRNOVSKÉMU, ktorý už nemal problém doraziť.
     
    27
    Dobrá šanca na strane hostí. Šaľa mohla vyrovnať z tejto šance, ale gól neprichádza. Dlhý a hlavne presný center z ich vlastnej polovice skončil u Ivančíka, ten následne z kraja 16-tky loptu pred malé vápno, ale Kubena odkopáva do bezpečia.
     
    14
    Liptovský Mikuláš je opäť pri chuti, keď sa dostáva do ďalšieho útoku a ten aj zakončil. Strela spoza 16-tky z kopačky Trnovského končí u brankár Kolmokova.
     
    8
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči v bojoch o záchranu vyhrávajú v úvode zápasu nad 5. tímom tabuľky 1:0, keď Tomko poslal loptu do 16-tky, následný center na zadnú tyč a zakončenie MIROSLAVA PASTVU, ktorý sa pred malým vápnom nemýlil.
     
    6
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Peter Tomko sa vrátil do tímu po zranení a vyzerá to tak, že pauza mu pomohla. Jeho kolmica za obranu smerovala na Martina Trnovského, ktorý sa dostal do dobrej šance, lenže jeho center končí v aute. Diváci na tribúne nespokojní!

    Tomáš Batiz

    Branky: 8. Pastva, 40. Trnovský, 76. Balluch – 57. Prúčny


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (K), Moravčík, Pastva, Trnovský.
    Tréner: Ján Karaffa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kružlík, Mihálik, Konopásek, Čirik (K), Rehák, Mujkoš, Jakubjak, Glenda, Gešnábel, Ivančík.

    Rozhodčí: Fajčík – Brendza, Bóllo.

    Diváci: 250
    bahis siteleri