Michalovce – Podbrezová 2:3 (kon.) | R. Sobota – Dolný Kubín 0:1 (kon.) | Ružiná – Bardejov 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Šaľa 3:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Sobota 04.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
     
    76
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Šaľa ešte cítila šancu, ale tá odchádza po tom ako LUKÁŠ BALLUCH poistil vedenie domáceho tímu. Kolmica na pravú stranu a presná strela Lukáša, ktorý tak prekonal brankára Kolmokova.
     
    57
    Šaľa dala gól!
    Hostia sa pomaly dostávali do pár šancí a z tejto aj znížili. Šaľa mala možnosť rohového kopu z pravej strany, ktorý sa odrazil na kopačku RICHARDA PRÚČNEHO, ktorý nastúpil do druhého polčasu. Tento útočník vekom ešte dorastenec sa dostal k odrazenej lopte a namieril presne z voleja k ľavej tyči.
     
    40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám po priamom kope mení. Perfektný priamy kop Riša Šupej, ktorý zlyhal na perfektnom zákroku Kolmokova. Odrazená lopta sa však dostala ku MARTINOVI TRNOVSKÉMU, ktorý už nemal problém doraziť.
     
    8
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči v bojoch o záchranu vyhrávajú v úvode zápasu nad 5. tímom tabuľky 1:0, keď Tomko poslal loptu do 16-tky, následný center na zadnú tyč a zakončenie MIROSLAVA PASTVU, ktorý sa pred malým vápnom nemýlil.

    Tomáš Batiz

    Branky: 8. Pastva, 40. Trnovský, 76. Balluch – 57. Prúčny


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (K), Moravčík, Pastva, Trnovský.
    Tréner: Ján Karaffa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kružlík, Mihálik, Konopásek, Čirik (K), Rehák, Mujkoš, Jakubjak, Glenda, Gešnábel, Ivančík.

    Rozhodčí: Fajčík – Brendza, Bóllo.

    Diváci: 250
    bahis siteleri