Č. Budějovice – Teplice 2:2 (kon.) | Pardubice – Příbram 0:1 (kon.) | Ostrava – Bohemians 1905 1:3 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
1:3 (0:1)
Bohemians Praha 1905
Středa 07.08.2013, 13:30 • Aréna Vítkovice (Ostrava) • Celostátní liga staršího dorostu
     
    72
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Tak toto byla opravdová lahůdka, která tak trochu dostává domácí do kolenou. JAROSLAV TRNKA totiž vypálil technicky z hranice pokutového území, a míč zapadl přesně do šibenice. Varga se tak natahoval marně.
     
    63
    Baník právě vstřelil branku!

    Nádherná akce Baníku Ostrava, po které je rázem sníženo na rozdíl jediné branky. Po pravé straně se domácí dostali s míčem a po krásné přihrávce před bránu měl jeden z domácích úlohu usnadněnou. Střelce branky Baníku doplníme co nejdříve.
     
    58
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Varga nejdříve dobře zastavil centr, rozhodl se však rozehrát nakrátko a míč ztratil. Baník byl rozhozen a po přihrávce na úplně volného JAKUBA HORKÉHO také podruhé inkasuje.
     
    31
    Bohemians právě vstřelili branku!

    První inkasovaná branka Baníku Ostrava na domácím hřišti v letošní dorostenecké sezóně. Chybu v rozehrávce využil DAN BLÁHA, který si elegantní kličkou obhodil soupeře a následně přesně zamířil k pravé tyči.

    Jozef Valenčík

    Branky: 63. Romaněnko – 31. Bláha, 58. Horký, 72. Trnka

    Karty:   57. Špavelko (OVA) – 55. Horký (BOH), 62. Trnka (BOH)


    FC Baník Ostrava: Varga – Karčmář, Honiš, Plesník, Švehlík, Szotkowski, Behan, Marek, Matěj, Ožvolda, Špavelko (ve 46. střídali: Romaněnko, Neumann, Tomšů)
    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Pechr, Horký (61. Grohman), Habrun, Bláha (90+1. Charvát), Trnka, Káš, Fotr, Kalaš, Kučera (69. Jelínek), Přibyl (50. Hromas)

    Rozhodčí: Mikel – Kotík, Mojžík
    bahis siteleri