Č. Budějovice – Teplice 2:2 (kon.) | Pardubice – Příbram 0:1 (kon.) | Ostrava – Bohemians 1905 1:3 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
1:3 (0:1)
Bohemians Praha 1905
Středa 07.08.2013, 13:30 • Aréna Vítkovice (Ostrava) • Celostátní liga staršího dorostu
     
    90+1
    Dan Bláha odchází ze hřiště a nahradí ho v dresu hostí Karel Charvát.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec hrací doby.
     
    88
    Špavelko (OVA) vybojoval v souboji míč a sám to odnesl šrámem, jeho spoluhráči však mezitím vymysleli výbornou akci, kterou musel hasit svým dobře načasovaným výběhem Dočekal.
     
    78
    Matěj výborně zapracoval a dokázal míč i přihrát spoluhráči, jeho střela však letěla po zemi a Dočekal si s ní poradil.
     
    75
    Špatná rozehrávka Baníku končí rychlou ztrátou míče na hranici šestnáctky, hosté se díky tomu dostali i do obrovské šance, ale míč pomalu doklouzal těsně vedle pravé tyče.
     
    72
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Tak toto byla opravdová lahůdka, která tak trochu dostává domácí do kolenou. JAROSLAV TRNKA totiž vypálil technicky z hranice pokutového území, a míč zapadl přesně do šibenice. Varga se tak natahoval marně.
     
    69
    Bohemians střídá. Ze hřiště odešel Filip Kučera a nahradil ho Ondřej Jelínek.
     
    63
    Baník právě vstřelil branku!

    Nádherná akce Baníku Ostrava, po které je rázem sníženo na rozdíl jediné branky. Po pravé straně se domácí dostali s míčem a po krásné přihrávce před bránu měl jeden z domácích úlohu usnadněnou. Střelce branky Baníku doplníme co nejdříve.
     
    62
    Jaroslav Trnka (BOH) zastavil soupeře nedovoleně zezadu a to pochopitelně znamená žlutou kartu.
     
    61
    Další střídání na straně Bohemians. Odešel autor druhé branky Jakub Horký, kterého nahradí jeho jmenovec Jakub Grohman.
     
    58
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Varga nejdříve dobře zastavil centr, rozhodl se však rozehrát nakrátko a míč ztratil. Baník byl rozhozen a po přihrávce na úplně volného JAKUBA HORKÉHO také podruhé inkasuje.
     
    57
    Dominik Špavelko (OVA) zatáhl za záchrannou brzdu, když před sebe nepustil unikajícího Trnku, to nemohlo dopadnout jinak než karetním trestem.
     
    55
    S nebezpečný míčem do šestnáctky si obrana Baníku poradila a následně dostal Jakub Horký (BOH) žlutou kartu. Snažil se totiž dostat k míči za každou cenu, ale skluz nenačasoval ideálně.
     
    50
    Bohemians dnes poprvé střídá, ze hřiště odešel Tomáš Přibyl, kterého nahradil Petr Hromas.
     
    46
    Do druhého poločasu přichází Baník hned s trojí změnou. Na hřiště se podívá Jan Romaněnko, Dominiku Tomšů a Karel Neumann. Zatím nevíme, které hráče nahradili.
     
    45
    V prvním poločase se nastavuje jedna minuta.
     
    41
    Marek (OVA) je jako blesk, z ničeho nic neuvěřitelně zrychlil, obehrál tři spoluhráče a rázem byl v pokutovém území. Dokázal navíc skvěle přihrát, ale jeho spoluhráč pouze vyprášil rukavice Dočekala. Toto byla obrovská šance Ostravy na vyrovnání skóre.
     
    31
    Bohemians právě vstřelili branku!

    První inkasovaná branka Baníku Ostrava na domácím hřišti v letošní dorostenecké sezóně. Chybu v rozehrávce využil DAN BLÁHA, který si elegantní kličkou obhodil soupeře a následně přesně zamířil k pravé tyči.
     
    28
    Na druhé straně mezeru v obraně Baníku využil Trnka, který se dostal osamocen před Vargu, ten dobře vyběhl a zmenšením střeleckého úhlu donutil Trnku k zakončení, které bylo nepřesné.
     
    28
    Szotkowski (OVA) dostal krásný míč do pokutového území, jeho krásná střela z voleje však skončila nad bránou.
     
    25
    Doslova tutovku nyní spálili domácí, po dobré přihrávce se Szotkowski dostal až před Dočekala, kličkou ho obhodil, ale poté v pádu zakončil nad. Všichni na stadionu již viděli míč v síti.
     
    17
    Adam Fotr (BOH) měl na kopačce první branku zápasu, po dobré přihrávce se dostal ke střele a ta orazítkovala břevno domácí brány.
     
    11
    Jednoznačně největší šance, kterou jsme zatím viděli! Po krásné akci po pravé straně dostal přihrávku před bránu Jakub Marek (OVA), ale ten trestuhodně z křídla přestřelil.

    Jozef Valenčík

    Branky: 63. Romaněnko – 31. Bláha, 58. Horký, 72. Trnka

    Karty:   57. Špavelko (OVA) – 55. Horký (BOH), 62. Trnka (BOH)


    FC Baník Ostrava: Varga – Karčmář, Honiš, Plesník, Švehlík, Szotkowski, Behan, Marek, Matěj, Ožvolda, Špavelko (ve 46. střídali: Romaněnko, Neumann, Tomšů)
    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Pechr, Horký (61. Grohman), Habrun, Bláha (90+1. Charvát), Trnka, Káš, Fotr, Kalaš, Kučera (69. Jelínek), Přibyl (50. Hromas)

    Rozhodčí: Mikel – Kotík, Mojžík
    bahis siteleri