Sturm Graz – Wolfsberger 4:1 (kon.) | Grödig – Wiener 3:6 (kon.) | Austria – Wacker 1:1 (kon.)
Admira – Ried 1:4 (kon.)
konec
SV Grödig
3:6 (1:1)
SC Wiener Neustadt
Sobota 31.08.2013, 19:00 • Untersberg-Arena, Grödig. • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hattrick! Tak to je závěr zápasu jako hrom, hosté nastříleli za necelý druhý poločas svému soupeři pět gólů. DENNIS MIMM se prosazuje potřetí, laxní obrana mu ve vlastní šestnáctce nevěnovala příliš pozornosti. Frustrovaný gólman Fend se zlostným výrazem ve tváři ihned vystartoval za vlastními obránci – 3:6.
     
    89
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Další trefa hlavou a navíc opět od hráče, který na trávníku pobyl pouze chvíli. DAVID WITTEVEEN byl úplně sám před Fendem a s centrem Rautera si poradil na jedničku. Hosté vedou 5:3!
     
    83
    Grödig právě vstřelil branku!
    To je přestřelka! Míč skončil v sít už posedmé, domácí sedm minut před koncem snižují na rozdíl jediné trefy. Závěr zápasu nabízí drama. TADEJ TRDINA byl na hřišti pouze pár vteřin, přesto vyskočil v šestnáctce nejvýše a pokořil Vollnhofera – 3:4.
     
    80
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Druhý gól DENNISE MIMMA v dnešním utkání. Hostující tým má náskok dvou branek a míří za tříbodovým vítězstvím. Mimm dostal přesný pas do běhu od Kocha, z pravé strany pokutového území se už nemýlil – 2:4.
     
    73
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Gólman Fend loví balon ze své sítě potřetí, hosté otáčí stav zápasu a vedou 3:2. S hlavičkou Hlinky si ještě domácí brankář poradil, ale na dorážku DENNISE MIMMA už byl krátký. Míč spadl obloučkem do brány.
     
    58
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes neuvěřitelně produktivní! Přestože se prakticky pořád brání, tak dvakrát utekli do útoku a soupeře zaskočili. Rauter nabral rychlost na levé straně a poslal míč THOMASI PICHLMANNOVI, který vnikl do pokutového území a propálil Fenda. Obranný skluz Strobla už přišel pozdě – 2:2.
     
    49
    Grödig právě vstřelil branku!
    Zasloužený gól. Domácí se dočkali, svůj tlak přetavili ve druhý zásah. Zundel posadil svůj centr na hlavu PHILIPPA ZULECHNERA, který i v protipohybu poslal míč přesně k tyči. Vollnhofer byl krátký, míč zapadl přesně do dolního růžku – 2:1.
     
    22
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté srovnávají se svým sokem krok. A také udeřili po rohovém kopu. Centr zprava dolétl přesně na hlavu PETERA HLINKY, který míč poslal od břevna do sítě – 1:1.
     
    10
    Grödig právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v desáté minutě zápasu do vedení. Grödig vybojoval roh, udeřil však až posléze. Huspek odvedl velký kus práce na pravé straně hřiště, odkud poslal přesný pas před branku. PHILIPP ZULECNHER už měl na malém vápně jednoduchou úlohu – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky: 10. Zulechner, 49. Zulechner, 83. Trdina – 22. Hlinka, 58. Pichlmann, 73. Mimm, 80. Mimm, 89. Witteveen, 90+2. Mimm

    Karty:   68. Zundel (GRD) – 16. Hlinka (WIE), 37. Dobras (WIE), 45. Mally (WIE)


    SV Grödig: Fend – Zundel, Karner, Toboga (82. Trdina), Strobl – Leitgeb, Tschernegg (71. Correa) – Huspek, Elsneg, Salamon – Zulechner.
    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Mimm, Wallner, Sereinig, Berger (42. Mally) – Dobras (61. Freitag), Hlinka – Pollhammer, Koch, Rauter – Pichlmann (82. Witteveen).

    Rozhodčí: Dintar – Braunschmidt, Tekeli.
    bahis siteleri