Dunajská Streda – Nitra 1:0 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 0:1 (kon.)
Myjava – Košice 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 31.08.2013, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    V ôsmom kole Corgoň ligy sa stretnú v Dunajskej Strede kluby, ktoré ešte neokúsili chuť víťazstva v tohtoročnej sezóne. Dunajská Streda bude hostiť FC Nitra. Obaja majú v tabuľke po dva body za dve remízy.

    Dunajská Streda v siedmich kolách strelila len tri góly. Hneď v prvom kole dokázala remizovať na ihrisku majstra v Bratislave, Slovan hral 1:1 a nič nenasvedčovalo tomu, že Dunajskostredčania budú po siedmich kolách na tom tak zle. Pri skóre 3:18 im patrí posledná priečka v tabuľke.

    FC Nitra na tom nie je omnoho lepšie, dva body za remízy v Žiline a na domácej pôde s Ružomberkom pri skóre 11:23 znamenajú predposledné miesto v tabuľke. No strata jedného či druhého mužstva na Trnavu či Košice je len 5 bodov, pretože ani Trnave a ani Košiciam vstup do novej sezóny nevyšiel. Už v najbližšom zápase sa môže jedno z mužstiev za predpokladu trojbodového úspechu odpútať od dna tabuľky a začať s naháňačkou za vyššími priečkami v tabuľke.

    Bookmakeri na tento zápas vypísali kurzy 2,65 – 3,05 – 2,40. Potvrdí na ihrisku v Dunajskej Strede FC Nitra predpoklady bookmakerov a získa nejaký ten bod? Uvidíte spolu s nami, vitajte na onlajnoch priatelia.
     
    Úvodné zostavy:

    FK DAC Dunajská Streda: Belic – Božoň, Beňo, Hudák, Hodúr, Matúš, Antunović, Ujlaky, Majerník, Szarka, Gašparík ("K")

    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Boszorád, Kotrík, Le Giang, Nascimento ("K"), Sanchez, Mičic, Kutra, Turčák, Šmehyl

    Rozhodca: Ján Valášek – Roman Slyško, Peter Chládek.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    FK DAC Dunajská Streda: Pernecký ("NB") – Nulíček, Boya Ntsogo, Ben Nasra, Mesanović, Huber, Sedlák

    FC Nitra: Stránský ("NB") – Paukner, Čery, Kemláge, Miškovič
     
    Domáci Dunajskostredčania sa v dnešnom zápase predvedú v žltomodrých pásikavých dresoch, zatiaľčo ich súperi z Nitry budú hrať v dresoch bielych.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop v tomto zápase získali hráči hosťujúcej Nitry, ktorí síce loptu rýchlo rozohrali, no po nepresnej prihrávke smerom dopredu o ňu rýchlo prišli. Momentálne majú loptu v moci domáci.
     
    1
    Z ľavej strany loptu odcentroval domáci Szarka, no jeho projektil napokon našiel len pozorných nitrianskych obrancov, ktorí loptu poslali do bezpečia k stredu ihriska.
     
    2
    Na pravej strane zahrával autový hod domáci Ujlaky, no napokon loptu poslal len na kopačky svojich súperov. Hosťujúci Mičic loptu odkopol ďaleko od nitrianskej brány.
     
    3
    Domáci Ákos Szarka získal loptu v centrálnej časti, posunul si ju na ľavé krídlo a pravačkou tvrdo vypálil. Jeho tvrdý projektil však napokon skončil len nad bránou hostí. Gólman Chudý teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    4
    Hosťujúci Nitrania sa snažia niečo vymyslieť, no momentálne držia loptu len pred vlastnou bránou, kde si ju nakrátko prihrávajú. Domáci veľmi dobre napádajú nitriansku rozohrávku, čím ju aj poriadne eliminujú.
     
    5
    Domáci kapitán Michal Gašparík obdržal výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 22 metrov, mierne vľavo! Gašparík chcel predviesť nacvičený signál, keď loptu odcentroval k vzdialenejšej žrdi na naskakujúceho Hudáka, no hosťujúci obrancovia loptu poslali za vlastnú bránu. Na rade je rohový kop pre Nitru.
     
    6
    Dunajskostredčania rozohrali svoj rohový kop s veľkým prehľadom. Z hranice pokutového územia z voleja tvrdo pálil domáci Majerník, no jeho delovka napokon skončila len na nohách jedného z hosťujúcich obrancov.
     
    7
    Erik Uljaky sa chcel s loptou natlačiť až pred gólmana Chudého, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný hosťujúci hráč Boszorád loptu zachytil.
     
    8
    Nitrania sa odhodlali prejsť poprvýkrát v tomto zápase pred domácu bránu a dokonca aj vystrelili. Z ľavej strany skúšal svoju ľavačku Lukáš Kutra, no jeho strela napokon skončila len mimo domácej brány.
     
    9
    Po peknej prihrávke od Antunoviča sa k lopte tesne za hranicou hosťujúceho pokutového územia dostal domáci kapitán Gašparík, ktorý tvrdo vypálil, no jeho tvrdá strela skončila len tesne vedľa nitrianskej brány.
     
    10
    Domáci nedávajú svojim súperom veľa priestoru. Momentálne sú opäť natlačení pred gólmanom Chudým a snažia sa prekvapiť nitriansku defenzívu.
     
    11
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, keďže sa hosťujúci Nitrania po dlhom čase odhodlali prejsť smerom do útoku. Dunajskostredčania sa však stále veľmi dobre bránia.
     
    12
    Domáci Hodúr sa chcel s loptou presunúť po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Turčáka, ktorý ho cez seba nepustil. Dunajskostredčan Hodúr napokon predviedol aj útočný faul.
     
    13
    Antunovič získal loptu v centrálnej časti a poslal gólmanovi Chudému jemný pozdrav v podobe zakončenia z veľkej vzdialenosti. Ochranca nitrianskej svätyne bol však v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    14
    Hosťujúci Mičic pri prieniku tvrdo fauloval domáceho Hodúra a na rade je priamy kop pre Dunajskú Stredu zo vzdialenosti približne 23 metrov!
     
    15
    Priamy kop odišiel zahrávať faulovaný Hodúr, ktorý poslal loptu k ľavej žrdi hosťujúcej brány, kde naskakoval domáci Hudák, no ten poslal loptu len mimo hosťujúcej brány.
     
    16
    Nitriansky gólman Chudý si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď sa po peknej strele z pravej strany od Ujlakyho blysol dobrým zákrokom svojimi rukami! Následne loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    17
    Nitrania sú v doterajšom priebehu zápasu zatiaľ len veľmi málo aktíny. Domáci Dunajskostredčania majú na svojich kopačkách hernú prevahu, no zatiaľ ju nedokážu gólovo premeniť.
     
    18
    Hostia získali priamy kop vo veľkej vzdialenosti od domácej brány, ktorý odišiel zahrávať hosťujúci Sanchez. Jeho strieľaný center však gólman Belic s veľkým prehľadom zachytil.
     
    19
    Domáci Hodúr chcel dobrou prihrávkou do behu uvoľniť v útoku Szarku, no napokon sa mu to nepodarilo. Loptu zachytil až pozorný gólman Chudý, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    20
    Ákos Szarka sa dostal s loptou na ľavé krídlo, následne si odstavil hosťujúceho Mičica a poslal na pravú stranu skvelú strieľanú prihrávku! Tam si zbiehal Martin Matúš, no ten napokon sa už napokon nedokázal dostať k lopte.
     
    21
    Nitrianskí futbalisti sa z defenzívnej činnosti pomaly presúvajú do ofenzívy, no domáci sa zatiaľ veľmi dobre bránia a nedávajú svojim súperom veľa priestoru.
     
    22
    Výhodu priameho kopu na ľavej strane obdržal hosťujúci Kutra, no jeho následný strieľaný center domáci obrancovia úspešne posunuli do náručia gólmana Belica.
     
    23
    Hosťujúci Šmehyl nepríjemne zložil na trávnik domáceho Hodúra, ktorý prechádzal cez stredovú čiaru ihriska. Následne hlavný rozhodca odpískal jasný faul.
     
    24
    Po ľavom krídle sa s loptou dobre presúval hosťujúci Kotrík, ktorý chcel na pravej strane nájsť nebráneného Šmehyla, no napokon loptu odkopol za vlastnú bránu jeden z domácich hráčov. Na rade je rohový kop pre Nitru.
     
    25
    Rohový kop Nitranom veľmi nevyšiel a po niekoľkých zblokovaniach lopty sa k volejovému zakončeniu dostal Kutra. Jeho projektil však gólman Belic zachytil vo svojom náručí a upokojuje tempo hry.
     
    26
    Šmehyl preveril svoju pravačku na ľavom krídle, no napokon mu lopta mierne odskočila a jeho následné zakončenie skončilo len nad bránou domáceho tímu.
     
    27
    Boszorád získal loptu na pravej strane a následne ju odcentroval pred domácu bránu, no tam dobre zakročil domáci Beňo, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    27
    Na rad prichádza aj udelenie prvej žltej karty v tomto zápase. Obdržal ju hosťujúci Mičic, ktorý tvrdo fauloval unikajúceho Szarku na ľavej strane.
     
    29
    Po nepresnom zakončení od Majerníka získali hráči Dunajskej Stredy rohový kop, ktorý odchádza zahrávať domáci kapitán Michal Gašparík.
     
    29
    Gašparík loptu odcentroval veľmi dobre, no napokon ju hosťujúci Nitrania opäť poslali domácim na rohový kop. Ten si zopakuje opäť domáci kapitán Gašparík.
     
    30
    Po dobrom odcentrovaní lopty z rohového kopu chcel gólmana Chudého hlavičkovo prelobovať Antunovič, no napokon sa mu to nepodarilo a brankár Nitry si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď sa po lopte včas hodil!
     
    31
    Z rýchleho protiútoku hostí sa do zakončenia z centrálnej časti dostal Nascimento, no jeho nedôrazná strela napokon skončila len tesne vedľa dunajskostredskej brány.
     
    32
    Boris Turčák chcel s loptou sólovo prejsť po pravej strane, no napokon narazil na pozorného Majerníka, ktorý loptu zachytil a posiela domácich do útoku.
     
    33
    Erik Uljaky si z ľavej strany posunul loptu na stred a následne ju odcentroval na Martina Matúša. Ten ju jemným hlavičkovým zakončením poslal smerom na nitriansku bránu, no lopta napokon minula jej priestor.
     
    34
    Domáci opäť poriadne pohrozili, no napokon túto situáciu Nitrania ubránili so šťastím. Po tvrdom centri od Antunoviča chcel ešte zakončovať Ujlaky, no ten napokon loptu už nestihol zachytiť.
     
    35
    Michal Gašparík tvrdo pálil z pravej strany, no jeho tvrdá strela ľavačkou napokon skončila len tesne vedľa nitrianskej brány. Gólman Chudý teda zasahovať nemusel.
     
    36
    Po peknej prihrávke od Sancheza z ľavej strany sa k lopte v centrálnej časti dostal Nascimento, ktorý pálil z prvej, no napokon trafil len jedného z brániacich hráčov Dunajskej Stredy.
     
    37
    Do rýchleho protiútoku po ľavom krídle sa dostal domáci Szarka, no ten napokon loptu už neodcentroval pred nitrianskú bránu. Napokon však vybojoval pre Dunajskú Stredu aspoň rohový kop.
     
    37
    Domácim rohový kop napokon veľmi nevyšiel, keďže sa do rýchleho protiútoku dostali Nitrania. Nascimento chcel prekonať dvojicu dunajskostredských obrancov, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    38
    Dunajskostredskí futbalisti získali výhodu rohového kopu, no po centri od Gašparíka skončila lopta len v náručí gólmana Chudého, ktorý sa snažil poslať svojich spoluhráčov do protiútoku.
     
    39
    Hosťujúci Turčák chcel v súboji jedného na jedného prekonať domáceho Hodúra, no napokon sa mu to nepodarilo. Pri lopte sú teda opäť Dunajskostredčania.
     
    40
    Antunovič získal na ľavom krídle loptu po skvelej prihrávke od Szarku, no jeho následná delovka nezastrašila gólmana Chudého! Ten loptu vyrazil na rohový kop!
     
    41
    Rohový kop hráčom Dunajskej Stredy veľmi nevyšiel a po niekoľkých hlavičkových odohraniach lopty sa k nej opäť dostali futbalisti Nitry.
     
    42
    Gašparík chcel v pokutovom území hostí nájsť naskakujúceho Ujlakyho, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný obranca Kolmokov loptu vyrazil svojou hlavou do bezpečia.
     
    43
    Gašparík chcel na ľavej strane vysunúť dopredu Ákosa Szarku, no to sa mu napokon nepodarilo. Obrancovia Nitry po prebratí lopty a niekoľkých prihrávkach vybojovali autový hod.
     
    44
    Dunajskostredčania sa snažia niečo vymyslieť aj v posledných minútach prvého polčasu, no nedarí sa im prekvapiť gólmana Chudého. Antunovič tentokrát pálil z pravej strany, no loptu poslal len vysoko nad nitriansku bránu.
     
    45
    Hosťujúci Sanchez veľmi dobre odstavil domáceho Ujlakyho a náseldne poslal loptu na Šmehyla. Ten vyčkáva v strede ihriska na hvizd hlavného rozhodcu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase tohto corgoňligového zápasu sme góly nevideli, no určite sa bolo na čo pozerať. Oveľa aktívnejší boli futbalisti domáceho tímu DAC Dunajská Streda, ktorí urobili gólmanovi Chudému niekoľkokrát poriadne vrásky na čele. Napokon však nitriansky brankár dokázal loptu ustrážiť vo svojej moci a neinkasoval. Na druhej strane mal brankár Belic síce menej práce, no aj on podržal svoj tím nad vodou.

    Podarí sa domácej Dunajskej Strede alebo hosťujúcej Nitre zabrať a pripísať si tak prvý plný bodový zisk v tomto ročníku?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa začína bez zmien v herných kádroch oboch tímov. V jeho úvode majú výkop k dispozícii hráči domácej Dunajskej Stredy.
     
    47
    Turčák sa dostal do skvelej gólovej šance, keď si s loptou zbehol po ľavej strane a následne si ju vymenil s Nascimentom. V poslednej chvíli však hosťujúcemu útočníkovi lopta odskočila a dobrým zákrokom sa blysol brániaci hráč Božoň, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    48
    Dunajskostredčania sú pri lopte a snažia sa prejsť pred bránu gólmana Chudého, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nitrania veľmi dobre pokrývajú stred ihriska, cez ktorý sa domáci nemôžu prebojovať smerom dopredu.
     
    49
    Erik Ujlaky získal loptu na ľavej strane a následne tvrdo zakončoval, no jeho strela smerovala len vysoko nad bránu nitrianskeho gólmana Chudého.
     
    50
    Hodúr získal loptu v centrálnej časti, následne dobrým centrom našiel na ľavej strane Szarku, ktorý chcel zakončovať ľavačkou, no jeho projektil napokon zblokoval pozorný Mičic na rohový kop.
     
    50
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci sa po skvele zahranom rohovom kope od dunajskostredského kapitána Gašparíka dostávajú do vedenia! ÁKOS SZARKA skvele zareagoval na center od Gašparíka k bližšej žrdi a nekompromisnou delovkou v páde prekonal gólmana Chudého.
     
    52
    Nitrianski futbalisti sa stále snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im presunúť svoje sily do ofenzívy. Pozorní Dunajskostredčania veľmi dobre pokrývajú priestor pred svojou bránou.
     
    53
    Antunovič tvrdo pálil z veľkej vzdialenosti, no gólman Chudý mal dosť času na premiestnenie a dobrý zákrok. Loptu zachytil vo svojom náručí a následne ju odkopáva do nitrianskeho útoku.
     
    54
    Ujlaky získal loptu na ľavej strane a dobrým centrom hľadal na pravom krídle Antunoviča, no ten sa k lopte už nedostal. Uvidíme teda odkop od nitrianskej brány.
     
    55
    Momentálne sa lopta nachádza prevažne v okolí stredu ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ ich ofenzíva ostáva len v rovine autových hodov.
     
    56
    Spoza hranice hosťujúceho pokutového územia tentokrát tvrdo pálil domáci Hodúr, no jeho delovka napokon smerovala len vysoko nad nitriansku svätyňu.
     
    57
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Boris Turčák, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány. Gólman Belic teda zasahovať nemusel.
     
    58
    Na druhej strane to z ľavého krídla skúšal Ákos Szarka, no aj jeho tvrdý projektil napokon minul priestor nitrianskej brány. Následne sa k lopte dostal gólman Chudý.
     
    59
    Na rad prichádza prvé striedanie v tomto zápase. Nitriansky tréner Ladislav Šimčo posiela na trávnik namiesto Le Gianga oddýchnutého Pauknera.
     
    60
    Domáci kapitán Gašparík zahrával rohový kop tvrdým centrom k vzdialenejšej žrdi, no napokon lopta preletela cez nitrianske bránkovisko len mimo ihriska. Gólman Chudý sa však nepríjemne zrazil so Szarkom, no obaja hráči sú napokon v poriadku.
     
    61
    Futbalisti oboch tímov sa snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Aktívnejší sú domáci Dunajskostredčania, no uvidíme, ako dlho im to vydrží. Nitrania by mali zabrať na plné obrátky.
     
    62
    Nascimento získal loptu na ľavej strane, no napokon si dovolil zbytočnú fintičku, po ktorej ho traja brániaci hráči Dunajskej Stredy od lopty odstavili. Momentálne sú pri lopte futbalisti domáceho celku.
     
    63
    Szarka skúšal páliť tentokrát z pravej strany, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len vysoko nad bránou gólmana Chudého. Na rade je odkop od nitrianskej svätyne.
     
    64
    Cez stred chcel s loptou preniknúť hosťujúci Lukáš Kutra, no jeho únik napokon tvrdým faulom odstavil domáci Uljaky. Pri lopte sú teda hosťujúci Nitrania.
     
    65
    Antunovič sa dobre presúval s loptou po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Kutru, ktorý ho však vo vzdušnom súboji odstavil faulom! Na rade je priamy kop pre Dunajskú Stredu zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vľavo.
     
    66
    Z priameho kopu tvrdo pálil domáci kapitán Gašparík, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len vysoko nad nitrianskou bránou. Gólman Chudý teda zasahovať nemusel.
     
    67
    Nascimento chcel opantať kľučkami dvoch obrancov Dunajskej Stredy, no napokon sa mu to nepodarilo. Dunajskostredčania napokon loptu odkopli do bezpečia.
     
    68
    Domáci Goran Antunovič urobil poriadny rozruch pred nitrianskou bránou! Zachytil nepresnú rozohrávku nitrianskej defenzívy, následne chcel gólmana Chudého prekonať, no ten loptu vyhlavičkoval do bezpečia. Následne však Antunovič pálil z hranice hosťujúceho pokutového územia, no jeho delovka smerovala len tesne vedľa brány hostí!
     
    69
    Dunajskostredský Ákos Szarka bol v súboji pred bránou Nitry zrazený k trávniku, no napokon sa s pomocou zdravotníkov pozviechal a odchádza na krátke ošetrenia za postrannú čiaru.
     
    70
    Nitrania dokázali odstaviť v pokutovom území dobiedzajúceho Ujlakyho a následne sa dostávajú do útoku. Dunajskostredčania však veľmi dobre bránia priestor už v strede ihriska.
     
    71
    Po pravom krídle sa chcel s loptou natlačiť až pred domácu bránu hosťujúci Turčák, no napokon bol neúspešný. Nitra má však k dispozícii aspoň rohový kop.
     
    72
    Domáci gólman Tomáš Belic urobil obrovskú chybu, keď nechal cez seba prejsť center z rohového kopu. Mal veľké šťastie, že naskakujúci Sanchez hlavou nedotiahol na túto loptu a následne Kutra minul priestor domácej brány.
     
    73
    Nitrania sa snažia ešte niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im nedarí dostať sa pred gólmana Belica. Dunajskostredčania cítia plný bodový zisk a chcú si túto víziu udržať.
     
    74
    Aj tréner Dunajskej Stredy – Mikuláš Radványi posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Ákosa Szarku prichádza na trávnik oddýchnutý Nizar Ben Nasra.
     
    75
    Dunajskostredčania sú pri lopte a snažia sa prekvapiť gólmana Chudého. Tentokrát však center od Antunoviča zachytili už pozorní nitrianskí obrancovia.
     
    76
    Domáci hráči DAC sa momentálne previnili ofsajdom, po ktorom bude loptu odkopávať gólman Martin Chudý. Nitrania už bežia smerom do útoku.
     
    77
    Šmehyl sa chcel s loptou presunúť po ľavej strane smerom dopredu, no napokon narazil na pozorného Hodúra, ktorý loptu zachytil a poslal ju za postrannú čiaru.
     
    78
    Vystriedaní Ben Nasra sa dostal do fantastickej gólovej šance po prihrávke od Ujlakyho, no jeho tvrdé zakončenie napokon skončilo len tesne vedľa pravého horného rohu nitrianskej brány!
     
    79
    Dunajskostredčania sa momentálne nikde neponáhľajú a loptu držia na svojich kopačkách. Po nepresnej prihrávke z ľavej strany od Beňa sa však k lopte dostáva gólman Chudý.
     
    80
    Domáci mali k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 35 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hodúr, no jeho strieľaný center napokon skončil len v náručí gólmana Chudého!
     
    81
    Po nepresnej prihrávke od Antunoviča sa k lopte dostal pozorný Kotrík, ktorý chcel zaútočiť, no loptu poslel len ku pozornému gólmanovi Belicovi, ktorý predvedie odkop od svojej brány.
     
    82
    Dunajskostredský tréner Radványi posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Martina Matúša nastupuje do hry oddýchnutý Tomáš Huber.
     
    83
    Na rad prichádza aj druhé striedanie Nitry. Namiesto Lukáša Kutru nastupuje do hry oddýchnutý Patrik Kemláge.
     
    84
    Futbalisti Nitry sa v posledných minútach tohto zápasu snažia ešte niečo vymyslieť, no nedarí sa im to. Hráči Dunajskej Stredy sa bránia veľmi dobre a svoj tesný náskok držia s veľkým prehľadom.
     
    85
    Nitrania mali k dispozícii sériu autových hodov na pravej strane, no tie sa nachádzali len v okolí stredu ihriska. Dunajskostredčanom teda nehrozí ani potenciálne nebezpečie.
     
    86
    Po nepresnom centri od domáceho Ujlakyho sa lopta dostala až za nitriansku bránu. Na rad prichádza odkop od hosťujúcej brány v znení gólmana Chudého.
     
    87
    Domáci kapitán Michal Gašparík sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho tvrdá strela napokon skončila len tesne mimo nitrianskej brány. Chudý zasahovať nemusel.
     
    88
    Matúš Paukner odcentroval loptu z ľavej strany smerom dopredu, no jeden z hráčov domáceho DAC tento center vyhlavičkoval do bezpečia.
     
    89
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal vystriedaný hráč Dunajskej Stredy – Tomáš Huber, ktorý sám išiel na brankára Chudého, no napokon trafil len jeho dobre postavené nohy!
     
    90
    Po nepresnej prihrávke od Pauknera sa k lopte dostal domáci Majerník, ktorý ju ďalekým odkopom poslal do bezpečia za polovicu ihriska.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90+1
    Domáci Beňo sa v hlavičkovom súboji nepríjemne stretol s hosťujúcim Sanchezom. Následne sa však obaja hráči pozviechali a pokračujú v hre.
     
    90+2
    Domáci Majerník obdržal žltú kartu za zbytočné protesty a strkanice pred bránou Dunajskej Stredy. Nervozita sa poriadne stupňuje.
     
    90+2
    Tréner Radványi posiela na trávnik aj tretie striedanie domácich. Namiesto Erika Ujlakyho nastúpil do hry oddýchnutý Miroslav Sedlák. Toto je už pravdepobne posledná herná bodka zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu naplno zabrali hráči domácej Dunajskej Stredy a napokon sa im to vyplatilo. Po skvele zahranom rohovom kope od kapitána Gašparíka sa k zakončeniu v páde dostal Ákos Szarka, ktorý svojim projektilom prekonal bezmocného gólmana Chudého. Následne sa Nitrania snažili vyrovnať a Dunajskostredčania navýšiť svoje gólové vedenie, no oba celky boli už neúspešné.

    Dunajskostredčania si teda po tesnej výhre nad svojim tabuľkovým susedom pripisujú na svoje konto plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:57:29)

    Branky: 50. Szarka

    Karty:   90+2. Majerník (DUN) – 27. Mičic (NIT)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Belic – Božoň, Beňo, Hudák, Hodúr, Matúš (82. Huber), Antunović, Ujlaky (90+2. Sedlák), Majerník, Szarka (74. Ben Nasra), Gašparík
    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Boszorád, Kotrík, Le Giang (59. Paukner), Nascimento, Sanchez, Mičic, Kutra (83. Kemláge), Turčák, Šmehyl

    Rozhodčí: Ján Valášek – Roman Slyško, Peter Chládek
    bahis siteleri