Dunajská Streda – Nitra 1:0 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 0:1 (kon.)
Myjava – Košice 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 31.08.2013, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
     
    90+2
    Tréner Radványi posiela na trávnik aj tretie striedanie domácich. Namiesto Erika Ujlakyho nastúpil do hry oddýchnutý Miroslav Sedlák. Toto je už pravdepobne posledná herná bodka zápasu.
     
    90+2
    Domáci Majerník obdržal žltú kartu za zbytočné protesty a strkanice pred bránou Dunajskej Stredy. Nervozita sa poriadne stupňuje.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal vystriedaný hráč Dunajskej Stredy – Tomáš Huber, ktorý sám išiel na brankára Chudého, no napokon trafil len jeho dobre postavené nohy!
     
    87
    Domáci kapitán Michal Gašparík sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho tvrdá strela napokon skončila len tesne mimo nitrianskej brány. Chudý zasahovať nemusel.
     
    83
    Na rad prichádza aj druhé striedanie Nitry. Namiesto Lukáša Kutru nastupuje do hry oddýchnutý Patrik Kemláge.
     
    82
    Dunajskostredský tréner Radványi posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Martina Matúša nastupuje do hry oddýchnutý Tomáš Huber.
     
    80
    Domáci mali k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 35 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hodúr, no jeho strieľaný center napokon skončil len v náručí gólmana Chudého!
     
    78
    Vystriedaní Ben Nasra sa dostal do fantastickej gólovej šance po prihrávke od Ujlakyho, no jeho tvrdé zakončenie napokon skončilo len tesne vedľa pravého horného rohu nitrianskej brány!
     
    74
    Aj tréner Dunajskej Stredy – Mikuláš Radványi posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Ákosa Szarku prichádza na trávnik oddýchnutý Nizar Ben Nasra.
     
    72
    Domáci gólman Tomáš Belic urobil obrovskú chybu, keď nechal cez seba prejsť center z rohového kopu. Mal veľké šťastie, že naskakujúci Sanchez hlavou nedotiahol na túto loptu a následne Kutra minul priestor domácej brány.
     
    69
    Dunajskostredský Ákos Szarka bol v súboji pred bránou Nitry zrazený k trávniku, no napokon sa s pomocou zdravotníkov pozviechal a odchádza na krátke ošetrenia za postrannú čiaru.
     
    68
    Domáci Goran Antunovič urobil poriadny rozruch pred nitrianskou bránou! Zachytil nepresnú rozohrávku nitrianskej defenzívy, následne chcel gólmana Chudého prekonať, no ten loptu vyhlavičkoval do bezpečia. Následne však Antunovič pálil z hranice hosťujúceho pokutového územia, no jeho delovka smerovala len tesne vedľa brány hostí!
     
    66
    Z priameho kopu tvrdo pálil domáci kapitán Gašparík, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len vysoko nad nitrianskou bránou. Gólman Chudý teda zasahovať nemusel.
     
    65
    Antunovič sa dobre presúval s loptou po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Kutru, ktorý ho však vo vzdušnom súboji odstavil faulom! Na rade je priamy kop pre Dunajskú Stredu zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vľavo.
     
    59
    Na rad prichádza prvé striedanie v tomto zápase. Nitriansky tréner Ladislav Šimčo posiela na trávnik namiesto Le Gianga oddýchnutého Pauknera.
     
    50
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci sa po skvele zahranom rohovom kope od dunajskostredského kapitána Gašparíka dostávajú do vedenia! ÁKOS SZARKA skvele zareagoval na center od Gašparíka k bližšej žrdi a nekompromisnou delovkou v páde prekonal gólmana Chudého.
     
    47
    Turčák sa dostal do skvelej gólovej šance, keď si s loptou zbehol po ľavej strane a následne si ju vymenil s Nascimentom. V poslednej chvíli však hosťujúcemu útočníkovi lopta odskočila a dobrým zákrokom sa blysol brániaci hráč Božoň, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    40
    Antunovič získal na ľavom krídle loptu po skvelej prihrávke od Szarku, no jeho následná delovka nezastrašila gólmana Chudého! Ten loptu vyrazil na rohový kop!
     
    34
    Domáci opäť poriadne pohrozili, no napokon túto situáciu Nitrania ubránili so šťastím. Po tvrdom centri od Antunoviča chcel ešte zakončovať Ujlaky, no ten napokon loptu už nestihol zachytiť.
     
    30
    Po dobrom odcentrovaní lopty z rohového kopu chcel gólmana Chudého hlavičkovo prelobovať Antunovič, no napokon sa mu to nepodarilo a brankár Nitry si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď sa po lopte včas hodil!
     
    27
    Na rad prichádza aj udelenie prvej žltej karty v tomto zápase. Obdržal ju hosťujúci Mičic, ktorý tvrdo fauloval unikajúceho Szarku na ľavej strane.
     
    24
    Po ľavom krídle sa s loptou dobre presúval hosťujúci Kotrík, ktorý chcel na pravej strane nájsť nebráneného Šmehyla, no napokon loptu odkopol za vlastnú bránu jeden z domácich hráčov. Na rade je rohový kop pre Nitru.
     
    20
    Ákos Szarka sa dostal s loptou na ľavé krídlo, následne si odstavil hosťujúceho Mičica a poslal na pravú stranu skvelú strieľanú prihrávku! Tam si zbiehal Martin Matúš, no ten napokon sa už napokon nedokázal dostať k lopte.
     
    16
    Nitriansky gólman Chudý si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď sa po peknej strele z pravej strany od Ujlakyho blysol dobrým zákrokom svojimi rukami! Následne loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    14
    Hosťujúci Mičic pri prieniku tvrdo fauloval domáceho Hodúra a na rade je priamy kop pre Dunajskú Stredu zo vzdialenosti približne 23 metrov!
     
    9
    Po peknej prihrávke od Antunoviča sa k lopte tesne za hranicou hosťujúceho pokutového územia dostal domáci kapitán Gašparík, ktorý tvrdo vypálil, no jeho tvrdá strela skončila len tesne vedľa nitrianskej brány.
     
    5
    Domáci kapitán Michal Gašparík obdržal výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 22 metrov, mierne vľavo! Gašparík chcel predviesť nacvičený signál, keď loptu odcentroval k vzdialenejšej žrdi na naskakujúceho Hudáka, no hosťujúci obrancovia loptu poslali za vlastnú bránu. Na rade je rohový kop pre Nitru.

    Branky: 50. Szarka

    Karty:   90+2. Majerník (DUN) – 27. Mičic (NIT)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Belic – Božoň, Beňo, Hudák, Hodúr, Matúš (82. Huber), Antunović, Ujlaky (90+2. Sedlák), Majerník, Szarka (74. Ben Nasra), Gašparík
    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Boszorád, Kotrík, Le Giang (59. Paukner), Nascimento, Sanchez, Mičic, Kutra (83. Kemláge), Turčák, Šmehyl

    Rozhodčí: Ján Valášek – Roman Slyško, Peter Chládek
    bahis siteleri