Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 08.09.2013, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Hosté uhájili svůj těsný náskok i při hře bez brankáře a slaví tak první výhru v letošním ročníku KHL. Důležitým momentem celého zápasu bylo neudržení tříbrankového náskoku, který měli domácí v polovině zápasu. (17:12:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Není na co čekat, domácí se odhodlávají pro hru bez brankáře a zkusí to s šesti bruslaři v poli. Backlund již prchá na střídačku.
     
    58:00
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    55:40
    Domácí se snaží o aktivní hru, hosté si však dobře hlídají střední pásmo. Pro domácí útočníky je těžké se přes něj prosadit.
     
    54:28
    Na hostujícím brankáři si vylámal zuby i útočník Iggulden.
     
    53:26
    Soloduchin v pádu prověřil pozornost hostujícího Pechurskije. Ten zatím svůj tým drží blíže k vítězství.
     
    52:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Aktivita hostí přináší kýžené ovoce. Hosté se sedm minut před třetí sirénou ujímají vedení, když puk za záda švédského Backlunda dopravil člen čtvrté hostující formace JAROSLAV KOSOV. Ten uspěl v souboji jeden na jednoho nízkou technickou střelou. Asistence: Jaroslav Chabarov.
     
    52:00
    Hosté jsou stále mírně aktivnější, více tvoří hru.
     
    50:39
    Hosté se na chvíli usadili v pásmu Čechova, k přímému ohrožení Backlunda se ale nedostali.
     
    50:03
    Prudký pokus Timkina od modré čáry, Backlund však puku vystavil ráznou stopku.
     
    49:36
    Hra se proměnila ve vyčkávání na chybu soupeře, žádný z týmů se nežene bezhlavě do útoku, oba čekají, co předvede ten druhý.
     
    48:25
    Domácí Hennessy se po delší době dostal do slibné šance, jeho pokus z levého křídla ale brankář Pechurskij s poklidem kryje.
     
    46:57
    Pasáž bez větších šancí, hraje se převážně ve středním pásmu. Hosté dosáhli na kýžené vyrovnání a trochu polevili na herním nasazení.
     
    45:36
    Ihned po buly chtěl Afinogenov zaskočit domácí hokejisty a vrhl se do kontru. Jeho střela však letěla hodně mimo domácí bránu střeženou Backlundem.
     
    45:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá své herní převahy a vrací zápasu vyrovnané skóre, můžeme začínat prakticky od začátku. SERGEJ MOZJAKIN bez většího rozmýšlení poslal volný puk do domácí branky, hosté přichází o svůj slibný tříbrankový náskok. Bez asistence.
     
    42:00
    Jak se dalo očekávat. Hostující Magnitogorsk vtrhl do závěrečné třetiny s vervou a je usazen v útočném pásmu. Domácí se zatím jen musí bránit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:40.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Rybin, 10. Hennessy (Afinogenov, Malevich), 13. Koroljuk (Soloduchin), 28. Koroljuk – 5. Antipin (Mozjakin, Kovář), 19. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 36. Hodgman (Timkin), 46. Mozjakin, 53. Kosov (Chabarov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Backlund (Saprykin) – Chafizulin, Malevič, Mezei, Korovkin, Rozin, Golovkov, Seleznjov – Hennessy , Rybin, Afinogenov – Šitikov, Iggulden Koroljuk – Soloduchin, Koroljov, Rybakov – Mamin, Kudreman, Podzinš.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (od 13. Pechurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Teresčenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Šenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, O'Reilly , Potěchin – Timkin, Kosov, Malinovskij.

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Šeljanin, Golovljov
    bahis siteleri