Havlíčkův Brod – Tábor 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (3:1, 2:0, 1:2)
HC Tábor
Neděle 29.09.2013, 13:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    I když Táborité zadělali na drama po snížení na 3:5, dokázali domácí zápas zvládnout a díky trefě do prázdné brány zvítězit.

    Z Kotliny se s vámi pro dnešní den loučí Richard Wagner. Děkuji za sledování přenosu a někdy příště opět napočtenou! (15:17:43)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Rebelové jsou v plném počtu. Hosté z jihu Čech ale ještě pokoušejí štěstí, leč nedokáží trefit bránu hájenou Vítem Kekulou.
     
    58:54
    Tak ještě to zkoušeli Táborští s rychlým průnikem do pásma, ale k jejich smůle jim byl odpískán ofsajd.
     
    57:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Rebelové zlomili odpor soupeře a díky gólu do prázdné brány vedou již o tří branky! Hosté neprošli do útočného pásma a na modré čáře je obral o kotouč Jan Jelínek, který následně tísněný obráncem nahrál JAKUBU ABBRENTOVI, který neměl problém trefit odkrytou klec! Asistence: jan Jelínek.
     
    57:20
    Jakub Lacina vyhodil puk po mantinelu a ten následně odpálil až za prázdnou branku Tábora Jan Jelínek.
     
    57:00
    Branka Kohoutů je prázdná hraje se 6 na 4!
     
    57:00
    Domácí následně faulují. Konkrétně Michal Kořenář (HBR) za napadení. Tábor si vyžádal time-out.
     
    56:50
    Dušan Mendl nyní uklidnil zmatky ve středním pásmu a nahodil kotouč na branku. Roman Novák následně vytřepal puk z rukavice a hrají Kohouti.
     
    55:40
    Oba týmy jsou již v plném počtu. Během hry ve čtyřech jsme žádnou větší šanci nezaregistrovali. Rebelové v klidu kráčí za výhrou.
     
    54:30
    Hraje se především před kasou hájenou Vítem Kekulou. Domácí strážce svatyně však nemusí příliš zasahovat, jelikož obránci Rebelů brání dobře.
     
    53:37
    Tak domácím početní výhoda moc dlouho nevydržela. Na trestnou lavici míří také domácí hráč. Konkrétně Jan Krajcigr (HBR) za nedovolené bránění.
     
    53:25
    Táborský celek bude hrát oslaben. Útočným faulem se za Kekulovou svatyní provinil Vojtěch Prchal (TAB).
     
    52:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Hosté zadělávají na dráma! Rebelové podcenili situaci a nechali mezi kruhy DAVIDA BLAŽKA vystřelit. Hostující kapitán byl sice v sevření tří playerů domácích, ale i tak dokázal zavěsit krásně pod břevno Kekulovy branky. Bez asistence.
     
    51:44
    Domácí se snažili o přechod do útočného pásma. Tam však nepustil Havlíčkobrodské čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    51:22
    Na opačném pólu kluziště se obětavě dostal ke střele v pádu Vojtěch Prchal, ale svůj pokus nasměroval jen těsně vedle Kekulovy tyče.
     
    50:34
    Tábor je již nějakou tu vteřinu v plném počtu, ale domácí jsou nastěhováni před brankářem Jihočechů. Ten zatím nemusel zasahovat.
     
    49:49
    Od modré čáry to zkusil chytrou střelou David Bušek, ale jeho ránu vykopl Roman Novák betonem. Kohouti se následně osvobozují.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Málek (Polák), 12. Kořenář (Křížek, Přibyl), 19. Křížek (Kořenář), 35. Málek, 37. Cejpek (Přibyl), 58. Abbrent (Jelínek) – 5. Blažek, 43. Voj. Prchal (Vá. Prchal), 53. Blažek


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Gažák, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák
    HC Tábor: Pekárek (41. R. Novák) – Růžek, Hošek, Veselý "A", Štěpán, Skalický, Trepka, Straka "A", Veřtát, Blažek "C", Nehoda, M. Novák, Voj. Prchal, Vá. Prchal, Jansa, Kadilak

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri