Poprad – Skalica 7:6 (2:1 po s.n.) | Nitra – Trenčín 3:2 (po pr.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (po pr.)
Zvolen – Žilina 2:4 (kon.) | Košice – Piešťany 2:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK Poprad
7:6 (1:2, 2:3, 3:1 - 0:0)
HK Skalica
sk Úterý 01.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Popradčania dokázali rozhodnúť o svojom víťazstve v samostatných nájazdoch, kde skvelým švihom prekonal gólmana Lipovského v rozhodujúcom nájazde SAMUEL MLYNAROVIČ!
     
    Samuel Mlynarovič ukázal svoje skvelé schopnosti v samostatných nájazdoch, keď skvelým švihom prekonal bezmocného Lipovského, cez ktorého puk oblúčikom preletel. (2:1)
     
    Dávid Stieler bol úspešný, keď vymietol pavučinku medzi Srncovými betónmi! (1:1)
     
    Tomáš Sýkora vycvičil gólmana Lipovského skvelými pohybmi a následným bekhendovým blafákom! (1:0)
     
    Ako prví budú začínať Popradčania!
    Gólmana Lipovského bude chcieť preveriť Tomáš Sýkora!
     
    64:56
    Po fantastickej prihrávke od Samuela Takáča z ľavého kruhu sa k zakončeniu na pravej strane dostal Arné Kroták, no jeho delovku gólman Lipovský úspešne zachytil vo svojej výstroji!
     
    59:21
    Popradský tréner Milan Jančuška si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:21
    Poprad bude v závere tretej tretiny hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Martin Vyrúbalík, ktorý zložil k ľadu Paločka.
     
    58:13
    Sýkora a Marek Nagy nekompromisne pálil z tesnej blízkosti skalickej brány, no napokon boli neúspešní a trafili len dobre postavené betóny gólmana Lipovského!
     
    57:56
    Popradčania predvádzajú nádhernú presilovú hru! Do úniku sa tentokrát dostal Jack McNamara, no ten napokon nedokázal nájsť ten správny recept na gólmana Lipovského, ktorý jeho zakončenie vyrazil do bezpečia. Následne pálil od modrej Kasík, no Lipovský jeho delovku zachytil vo svojej lapačke.
     
    56:42
    Kroták sa dostal do skvelej gólovej šance po ukážkovej prihrávke od Lapšanského, no z tesnej blízkosti napokon v páde nedokázal trafiť odkrytú skalickú bránu!
     
    56:24
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Branislav Jankovič predviedol len veľmi zbytočný faul – nedovolené bránenie na gólmana Srnca.
     
    56:04
    Po dobrej bekhendovej prihrávke spoza skalickej brány sa k zakončeniu dostal Paločko, no ten z pravej strany napokon trafil len gólmana Lipovského.
     
    54:57
    Matúš Paločko bol nepríjemne zložený k ľadu v oblasti medzistriedačkového priestoru. Následne sa však na skalickej strane vylučovať nebude.
     
    53:02
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradskí hokejisti dokázali v hre štyroch na štyroch skórovať aj pošiestykrát, keď sa po dobrej prihrávke od Mlynaroviča k puku v centrálnej časti na dostal nebránený TOMÁŠ SÝKORA, ktorý si ho potiahol na pravé krídlo. Následne svojou delovkou napokon nekompromisne zneškodnil bezmocného gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Jack McNamara.
     
    52:51
    Po fantastickej prihrávke od Šáteka z pravej strany mohol hostí poslať do dvojgólového vedenia Kutálek, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná výstrojou gólmana Srnca do bezpečia!
     
    51:25
    Vidíme vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Kozák. Za filmovanie si na dve minúty odchádza sadnúť domáci Gápa.
     
    50:20
    Skvelá prihrávka z ľavej strany od Krotáka našla v medzikruží Takáča, no ten svojou delovkou napokon nedokázal prekonať gólmana Lipovského! Skalický brankár skvele zasiahol svojou vyrážačkou, ktorou poslal puk na zadný mantinel.
     
    46:01
    Skalickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť domáci obranca Mário Kurali.
     
    45:36
    Poprad dal gól!
    Tento zápas sa mení na gólovú prestrelku! Popradčania dokázali náskok hostí opäť stiahnuť kontaktným gólom! Po peknej prihrávke od Sýkoru z centrálnej časti napriahol svoju hokejku za pravým kruhom domáci JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Lipovského. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    44:44
    Skalica dala gól!
    Skaličania opäť navýšili svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Školiak sa dostal k puku na pravom krídle a skvele načasovanou prihrávkou do medzikružia našiel skalického kapitána MIROSLAVA LAŽA, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke nedal gólmanovi Srncovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje René Školiak.
     
    41:39
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali vsietiť kontaktný gól po šiestich sekundách presilovej hry! Od modrej nahodil puk na zadný mantinel domáci Fabian. Následne sa k nemu dostal Kroták, ktorý ho poslal pred bránu Skalice, kde úspešne skóroval strelou do odkrytej skalickej brány MATÚŠ PALOČKO! Asitenciu si pripisuje Arné Kroták.
     
    41:33
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Hráčska lavica Skalice obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    39:39
    V závere druhej tretiny sa do skvelej gólovej šance dostal Kroták, ktorý chcel doraziť do skalickej siete delovku od Lapšanského, no napokon sa mu to cez pozorné Lipovského betóny nepodarilo.
     
    38:36
    Po dobrej prihrávke od Šáteka spoza popradskej brány tvrdo pálil hosťujúci Bruno Mráz, no gólman Srnec bol tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    37:49
    Skalica dala gól!
    Popradská defenzíva v týchto momentoch poriadne pohorela, čo na svoj únik po pravom krídle využil Petr Obdržálek, ktorý sa dostal pred gólmana Srnca a následne zakončoval. Srnec však jeho strelu zachytiť nedokázal, čo MARTIN VYRÚBALÍK využil na efektívnu dorážku. Asistencie si pripisujú hráči Petr Obdržálek a René Školiak.
     
    36:26
    Paločko sa dostal do dobrej šance na ľavej strane, keď sa pred gólmanom Lipovským dostal k odrazenému puku, no napokon nedokázal prekonať pozornú vyrážačku ochrancu skalickej svätyne.
     
    35:42
    Gólman Marek Srnec si na svoje konto pripísal dva veľmi dôležité zákroky! Najskôr v samostatnom úniku zneškodnil Preisingera a následne po tom, čo hostia vyhrali vhadzovanie zlikvidoval aj delovku od modrej v znení Ketnera, keď puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    34:29
    Skalica dala gól!
    Hokejisti Skalice sa napokon za vyrovnaného stavu opäť dostávajú do vedenia! Od modrej nekompromisne pálil hosťujúci Trška, ktorý našiel na teč pred popradskou bránou MARTINA SLOBODU. Tento skalický útočník trafil puk ideálne a bez problémov prekonal bezmocného gólmana Srnca. Asistencie si pripisujú hráči Peter Trška a Nikolas Ketner.
     
    32:55
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Skalickí hokejisti sa nikde neponáhľali s rozohrávkou, no to sa stalo ich osudnou chybou! JAROSLAV JABROCKÝ veľmi dobre forčekoval, následne zachytil nepresnú rozohrávku gólmana Lipovského a svojim bekhendovým zakončením. Bez asistencií.
     
    31:35
    Vidíme vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Vyrúbalík a na dve minúty za zdržavanie hry domáci Belluš.
     
    28:06
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" po vyhratom buly v útočnom pásme predviedli skvelú útočnú akciu, po ktorej vsietili kontaktný gól! Po peknej prihrávke spoza ľavého kruhu od Paukovčeka sa k puku na pravom krídle dostal PETER GÁPA, ktorý svojou delovkou z pravej strany prekvapil gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Marek Nagy.
     
    26:59
    Na popradskej strane došlo k zmene brankárskeho postu! Namiesto Dušana Sidora nastupuje do hry Marek Srnec!
     
    26:59
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa po kontroverznom zákroku jedného zo Skaličanov dostávajú už do dvojgólového vedenia! K puku sa v strednom pásme dostal Školiak, ktorý ho poslal na pravé krídlo k MIROSLAVOVI LAŽOVI. Ten si ho potiahol na hranicu pravého kruhu a svojou delovkou prekonal nie veľmi dobre postaveného gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje René Školiak.
     
    24:56
    Skalickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Marek Nagy.
     
    24:48
    Popradčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance v zložení Kroták – Takáč, no skalická defenzíva napokon zasiahla dobre, keď puk vyslala spred skalickej brány do stredného pásma.
     
    23:56
    Jabrocký sa mohol dostať do skvelej gólovej šance po dobrom nahodení puku od Lapšanského, no napokon sa mu puk zaplietol pomedzi nohy a následne ho odstavili skalickí obrancovia.
     
    18:21
    Do ďalšej dobrej šacne sa dostal aj Samuel Takáč, no jeho strelu gólman Lipovský dobre videl a puk zachytil na svojich betónoch! Následne stihol puk ešte aj rozohrať.
     
    17:23
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa počas avízovaného vylúčenia na strane Popradu dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Laža sa k puku na ľavom krídle dostal DÁVID STIELER, ktorý sa osamotený dostal pred gólmana Sidora a puk mu prepašoval pomedzi jeho nohy do popradskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Miroslav Lažo a Nikolas Ketner.
     
    13:27
    Lukáš Kozák nekompromisne pálil od modrej čiary, no gólman Sidor jeho delovku s veľkým prehľadom vyrazil do bezpečia svojim ľavým betónom! Následne sa popradský gólman dostal k puku a hru upokojuje.
     
    12:26
    Skalickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Juris Stals.
     
    11:56
    Jabrocký sa dostal k puku na pravom krídle a následne ho nahodil pred skalickú bránu, kde ho chcel dorážať Stals, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len mimo skalickej brány jedným z hosťujúcich obrancov.
     
    10:17
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Kroták, ktorý si s pukom nakorčuľoval pred bránu Skalice po pravom krídle a zakončoval, no gólman Lipovský jeho strelu reflexívne zachytil svojim betónom.
     
    08:25
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali svoju presilovú hru využiť už po piatich sekundách! Ihneď po vyhratom vhadzovaní na ľavej strane sa k puku dostal Belluš, ten ho následne poslal pred MÁRIA KURALIHO, ktorý si nakorčuľoval na hranicu medzikružia a svojou delovkou nedal gólmanovi Lipovskému žiadnu šancu! Asistenciu si pripisuje Martin Belluš.
     
    08:20
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť Skaličan Kozák.
     
    07:52
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Paločka sa k zakončeniu na hranici medzikružia dostal aj Arné Kroták, no jeho delovku gólman Lipovský dobre videl a puk zachytil vo svojej pozornej výstroji.
     
    06:22
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa po rýchlej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia. TIbor Kutálek zachytil puk na pravom krídle, následne sa otočil smerom k strednému pásmu a dobrou prihrávkou do medzikružia našiel BRUNA MRÁZA, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Michal Šátek.
     
    02:18
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jindřich Barák.
     
    V dnešnom zápase uvidíme aj súboj dvoch najproduktívnejších hráčov slovenskej Tipsport extraligy!

    Domáci Arné Kroták (4+4) a hosťujúci Tibor Kutálek (2+6) majú momentálne na svojom konte už po osem kanadských bodov.

    Branky a nahrávky: 9. Kurali (Belluš), 29. Gápa (Paukovček, M. Nagy), 33. Jabrocký, 42. Paločko (Kroták), 46. Jabrocký (Sýkora), 54. Sýkora (Mlynarovič, McNamara), rozh. náj. Mlynarovič – 7. B. Mráz (Kutálek, Šátek), 18. Stieler (Lažo, Ketner), 27. Lažo (Školiak), 35. Sloboda (Trška, Ketner), 38. Vyrúbalík (Obdržálek, Školiak), 45. Lažo (Školiak)


    HK Poprad: Sidor (27. Marek Srnec) – Gaborčík, Fabian, Kasík ("A"), McNamara, Nitriansky, Kurali, D. Šterbák – Lapšanský, Mlynarovič, Belluš – Jabrocký, Stals, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – M. Nagy, Paukovček, Gápa.
    HK Skalica: Lipovský (Romančik) – Vyrúbalík ("A"), Kozák, Trška, Ketner, Barák, Michal Srnec, Stano, Mikeska – Sloboda, Školiak, Obdržálek – Lažo ("C"), Stieler, Preisinger – Kutálek ("A"), B. Mráz, Šátek – Dvonč, Jankovič, Kalináč.

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Roman Bednár, Tomáš Holienka

    Diváci: 1131
    bahis siteleri