Vsetín – Olomouc 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – K. Vary 3:0 (kon.)
Písek – Jihlava 1:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 1:3 (kon.) | Třinec – Zlín 3:4 (po pr.)
Havířov – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 2:5 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 12.10.2013, 12:30 • SD ARÉNA - hala B • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Skvělou sólovou akci napříč dvěma pásmy zakončil FRANTIŠEK WÁGNER přesnou střelou bekhendem k tyči a zvyšuje tak už na 5:2. Bez asistence.
     
    37:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARTIN STRUNZ vystřelil z blízkosti po pravé straně gólmana Pírse, jehož výstrojí propadl puk za jeho záda. Pro Strunze je to druhý gól a Piráti vedou 4:2. Asistence: Marcel Hlaváček,
     
    34:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí poprvé v utkání využívají přesilovou hru. Páleník přihrál DAVIDOVI KAŠEMU, který dostal hodně prostoru a najel si až před bránu, odkud vystřelil přesně do levého horního rohu Pírsovy brány. Asistence: Jan Páleník.
     
    26:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí opět vyrovnávají. Aleš Macháček přihrál na modrou MARTINU STRUNZOVI, který udělal dva kroky a vystřelil na Pírse. Gólman hostů trochu odflákl svůj zákrok a lapačkou pouze tečoval kotouč, který si našel cestu do brány. Asistence: Aleš Macháček.
     
    24:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté odpovídají na vyrovnání druhou rozdílovou brankou. Vytvořili si velký tlak v brankovišti a kotouč za Lukešova záda doklepl MARTIN SVOBODA. Bez asistence.
     
    20:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí v první minutě druhé třetiny bleskově vyrovnali, když se před Pírsem prosadil PETR MACHÁČEK. Asistence: David Kaše, Jan Páleník.
     
    17:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané dvojnásobnou početní výhodu okamžitě využili. poslal puk na brankáře a MATĚJ KOLÁŘ nedal z dorážky Lukešovi šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Hozák, Martin Svoboda.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 21. Petr Macháček (David Kaše, Páleník), 27. Strunz (Aleš Macháček), 35. David Kaše (Páleník), 38. Strunz (Hlaváček), 44. Wágner – 18. Kolář (Hozák, Martin Svoboda), 25. Martin Svoboda


    Piráti Chomutov: Lukeš – Meliško, Páleník, Hlaváček, Hierman, Kozák – Matyáš Svoboda, A. Macháček, P. Macháček, Kašpar, Adámek, Rohla, Dufek, Toman, D. Kaše, Wágner, Strunz, Taraška.
    HC Sparta Praha: Pírs – Kalina, Duben, Knobloch, Kazda, Kolář, Bureš – M. Jandus, T. Jandus, Martin Svoboda, Zářecký, Lojka, Seniov, Zídek, Hrala, Polesný, Hozák, Procházka.
    bahis siteleri