Dornbirn – Znojmo 3:4 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 12.10.2013, 19:15 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Sedmdesát vteřin před koncem strhává skóre na stranu Znojma svým prvním letošním gólem PETER PUCHER! Branka je uznána. Podaří se Dornbirnu vyrovnat i počtvrté? Bez asistence.
     
    54:40
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dnes už obehraná písnička, je tu znovu okamžité vyrovnání a znovu v tom má prsty LUCIANO AQUINO. Kanadský útočník se tentokrát vřítil do útočného pásma a dorážkou potřetí srovnává skóre. Asistence: Graham Mink.
     
    54:15
    Orli právě vstřelili branku!
    K využití přesilovky stačilo Znojmu šest vteřin. Postaral se o to svou první brankou v orlím dresu slovinský obránce ALEKSANDAR MAGOVAC, jehož tečovaná střela zaplula až do sítě. Asistence: Richard Pavlikovský.
     
    34:43
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Jenže pouze 31 vteřin trvala radost znojemské výpravy. Pak našel loňský nejproduktivnější hráč EBEL Aquino svého kolegu v útoku BRETTA SONNEHO, a ten se trefuje do poloodkryté branky. Asistence: Luciano Aquino.
     
    34:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde zpět do vedení, poté co hezky sehranou kombinaci zakončuje za Dennisova záda ONDŘEJ FIALA. Finsterle našel Fialu přihrávkou z levého křídla a znojemský centr se trefuje přesně do horního růžku. Asistence: Lukáš Finsterle a Milan Procházka.
     
    26:36
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí ale záhy našli odpověď a srovnávají skóre. Brooksovu přihrávku zpoza branky proměňuje ve vyrovnání CHRIS D'ALVISE. Asistence: Brendan Brooks a Jonathan D'Aversa.
     
    24:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení a postaral se o to, kdo jiný, než střelec posledních zápasů JAN LATTNER! Ten se zblízka trefuje přesně pod břevno a nedává Dennisovi šanci. Asistence: Petr Beránek a Oldřich Horák.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 27. D'Alvise (Brooks, D'Aversa), 35. Sonne (Aquino), 55. Aquino (Mink) – 25. Lattner (Beránek, Horák), 35. Fiala (Finsterle, Procházka), 55. Magovac (Pavlikovský), 59. Pucher


    Dornbirn Bulldogs: Dennis (Madlener) – D'Aversa, Oraze, Magnan-Grenier, Plante, Montgomery, Slivnik – Aquino, Sonne, Mink – D'Alvise, Jarrett, Brooks – Petrik, Feichtner, Mairitsch – Putnik, Häussle, Wolf.
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Hovi) – Horák, Pavlikovský, Thomas, Štach, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Lattner, Pucher, Beránek – Podešva, Bartoš, Havlík – Procházka, Fiala, Finsterle – Kilnar, Šeda.

    Rozhodčí: Gebei, Veit – König, Nemeth

    Diváci: 2070
    bahis siteleri