Philadelphia – Arizona 1:2 (kon.) | Carolina – Los Angeles 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – Pittsburgh 6:3 (kon.)
Chicago – NY Islanders 3:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – New Jersey 3:2 (kon.)
Columbus – Boston 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:3 (2:2, 2:1, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 12.10.2013, 01:30 • Miami Arena • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle je rozhodně rozhodující branka utkání! Těsně po ukončení přesilové hry se domácí prosazují. Po krásné přihrávce Barkova se dnes podruhé prosazuje BRAD BOYES a rozhoduje o vítězství svého týmu v tomhle těžkém utkání – 6:3. Asistence: Alexandr Barkov, Tomáš Fleischmann.
     
    46:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Ale je tu branka z rychlého protiútoku, který může rozhodnout. Tohle byla velmi pohledná akce českého zástupce. TOMÁŠ FLEISCHMANN vystřelil přes obránce a dostal se i k dorážce, při které bez problému překonává svého soka střelou nad vyrážečku – 5:3. Asistence: Alexandr Barkov, Brad Boyes.
     
    32:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní branka! PASCAL DUPUIS vybojoval kotouč v útočném pásmu a nasměroval jej na Crosbyho, který mu ho efektivní zadovkou vrátil před branku, odkud Dupuis překonal domácího brankáře – 4:3. Asistence: Sidney Crosby.
     
    28:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle je dost možná zlomový okamžik zápasu! Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Zpoza branky nastřeluje ALEXANDR BARKOV nohu Martina, který si sráží kotouč do vlastní klece – 4:2! Bez asistence.
     
    27:08
    Florida právě vstřelila branku!
    A Florida jde znovu do vedení a je to znovu z dorážky! K další dorážce se dostal JONATHAN HUBERDEAU, který dnes již podruhé překonává brankáře hostí – 3:2! Asistence: Kris Versteeg, Tomáš Fleischmann.
     
    16:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno. Po střele z otočky Glasse se k dorážce dostal CRAIG ADAMS, který propašoval kotouč mezi betony domácího gólmana – 2:2. Asistence: Tanner Glass, Joe Vitale.
     
    09:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Bojovnost domácí přináší "ovoce". Gomez vybojoval kotouč za brakou a poslal jej na volného KRISE VERSTEEGA, který střelou do protipohybu přidává další branku svého týmu. Asistence: Scott Gomez, Shawn Matthias.
     
    05:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Do přečíslení dva na jednoho se dostal JEVGENIJ MALKIN s Bennettem. První jmenovaný se po krásné přihrávce prosazuje střelou nad beton domácího brankáře Markstroma. Asistence: Roger Bennett.
     
    01:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tu branka otevírající skóre dnešního utkání. Hostům se nepodařilo dostat se z obranného pásma, když aktivně napadal český reprezentant Fleischmann. Ten dokázal vybojovat kotouč a adresoval jej na volného BRADA BOYESE, který střelou nad levé rameno překonává Zatkoffa – 1:0. Asistence: Tomáš Fleischmann.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 2. Boyes (Fleischmann), 10. Versteeg (Gomez, Matthias), 28. Huberdeau (Versteeg, Fleischmann), 29. Barkov, 47. Fleischmann (Barkov, Boyes), 60. Boyes (Barkov, Fleischmann) – 6. Malkin (Bennett), 17. Adams (Glass, Vitale), 33. Dupuis (Crosby)


    Florida Panthers: Markstrom (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Whitney, Gudbranson – Versteeg, Goc, Huberdeau – Boyes, Barkov, Fleischmann – Kopecký, Matthias, Winchester – Crabb, Gomez, Upshall
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik, Martin, Scuderi, Niskanen, Maatta, Bortuzzo – Kunitz, Crosby, Dupuis – Jokinen, Malkin, Bennett – Jeffrey, Sutter, Kobasew – Glass, Vitale, Adams

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Nansen, Racicot

    Diváci: 17565
    bahis siteleri