Omsk – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Barys – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Riga 1:2 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Mytišči – HC Slovan 0:1 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:0 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 1:0 (kon.)
Minsk – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:2 (1:0 po s.n.) | Doněck – Chabarovsk 5:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:5 (1:4, 1:1, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 30.10.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    26:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže Magnitogorsk vzápětí opět zvyšuje svůj náskok. Lee poslal od mantinelu přesnou kolmici k protější straně útočného pásma, kam si sjížděl EVGENIJ TIMKIN, který přihrávku zpracoval a následně se prosadil střelou k bližší tyči. Birjukov sice jeho ránu dokázal vyrazit, avšak vyrážečkou jí už nedokázal vytěsnit zpoza brankového prostoru. Asistence: Chris Lee.
     
    24:40
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou gólů. Starosta získal kus černé pryže. Následným najetím až do útočného pásma našel z prostoru levého kruhu před brankovištěm číhajícího VITALYHO SITNIKOVA. Ten jeho přihrávku efektivně tečoval. Puk zamířil přesně mezi betony Košečkina. Asistence: Tomáš Starosta.
     
    15:47
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Domácím se ale přeci jen podařilo snížit. Při přesilové hře se v prostoru brankoviště dostal k puku IVAN KNZAJEV, který vypálil z bekhendu. Někdo jeho ránu ale pravděpodobně tečoval a kotouč prolétl za záda bezmocného brankaře hostů. Asistence: Ivan Chlyncev, Michajl Jakubov.
     
    10:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak tohle už začíná zavádět debaklem. Další branku hostů vsítil VLADIMÍR MALINOVSKIJ. Asistence: Anton Shefeld.
     
    08:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A další gól v síti domácích. Mozjakin nabral rychlost, ujel podél mantinelu až před Birjukova. Toho zmátl, když naznačil střelu. Následně ale objel bránu a pokoušel se zakončovat z otočky. To se mu sice nepovedlo, avšak dokázal vyprodukovat přihrávku na DANISE ZARIPOVA, jenž využil toho, že Birjukov ležel roztažený na zemi a zavěsil kotouč do horní části odkryté svatyně.. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    08:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Rázem je to již o dva góly. Malinovskij zavezl kotouč do útočného pásma, kde křižnou přihrávkou na protější straně kluziště, kam si sjížděl CHRIS LEE. Ten vypálil k bližší tyči dřív, než se stihl Birjukov přemístit. Asistence: Evgenij Grigorenko, Vladimir Malinovskij.
     
    02:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Zaripov vypálil od modré čáry. Tuto střelu sice dokázal ještě Birjukov vyrazit, avšak na následnou dorážku VIKTORA ANTIPINA již neměl nárok. Asistence: Dansi Zaripov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Knzajev (Chlyncev, Jakubov), 25. Sitnikov (Starosta) – 3. Antipin (Zaripov), 9. Lee (Grigorenko, Malinovskij), 9. Zaripov (Mozjakin), 11. Malinovskij (Shefeld), 27. Timkin (LeE)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov – Pepeljajev, Trončinský, Putilov, Starosta, Sokolov, Safronov, Djakov – Andersson, Savinainen, Dixon – Sitnikov, Skorochodov, Žukov – Chlyncev, Jakubov, Knjazev – Petrov, Jacenko, Gorbunov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Birjukov E. Antipin, Lee, Terečenko, Chabarov, Maleňkich, Metljuk, Ibragimov – Mozjakin, Zarpipov, Kovář – Shenfeld, Kazjonov, Guláš – Timkin, Brent, Kosov – Malinovskij, Platonov, Grigorenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Bulanov – Sadovnikov, Šeljanin
    bahis siteleri