Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 03.11.2013, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:36
    Dnešné stretnutie sleduje 3564 divákov.
     
    54:53
    Košice dali gól!

    Presný zásah domácich platí a stav na kocke je 5:0! Hlavný arbiter sa neradil dlho a prudkú strelu, ktorej autorom bol JIŘÍ BICEK označil za gólovú. O asistencie sa postarali Peter Sojčík a Tomáš Marcinko.
     
    54:53
    Košičania dali gól? Uvidíme, bude sa telefonovať!
     
    49:02
    A Hylák môže už po druhýkrát v stretnutí ďakovať konštrukcii svojej svätyne! Po ďalekonosnej strele Matúša Paločka puk iba tvrdo opečiatkoval žrď domácej svätyne a skóre ostáva nezmenené.
     
    45:03
    Košice dali gól!

    Domáci vedú rozdielom štyroch presných zásahov! GABRIEL SPILAR opäť predviedol svoje hokejové umenie, získal puk v útočnom pásme, oklamal obranu a aj gólmana a chladnokrvne zakončil. Asistencie: Miroslav Macejko a Richard Jenčík.
     
    44:32
    Sojčík v útočnom pásme prenechal puk Marcinkovi, ktorý ešte nesebecky hľadal Spilara, lenže tesne pred ním puk vypichol niekto z hosťujúcich hráčov.
     
    36:45
    Domáci si vypracovali príležitosť vo vlastnom oslabení! Hrnka zachytil chybnú rozohrávku súpera a natlačil sa až pred brankára Popradu, ale ten jeho pokus na dvakrát zachytil.
     
    35:33
    Domáci hokejisti sa budú opäť brániť, Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Marcinko.
     
    33:06
    Domáci brankár teraz predviedol neskutočnú parádu! Kasík sa drží za hlavu a právom! Toto bola rana ako z dela, ktorá smerovala do siete, ale z ničoho nič jej v tom zabránila lapačka gólmana Hyláka.
     
    31:36
    Vylúčenie na domácej strane – Bartoš si odpyká dve minúty za seknutie.
     
    30:12
    Oddychový čas hostí, tréner Jančuška bude musieť dohovoriť svojim zverencom.
     
    30:12
    Košice dali gól!

    Rozdiel skóre je razom trojgólový! Popradčania sa ešte poriadne ani nespamätali z predchádzajúceho presného zásahu a Sidor musí puk zo siete vyťahovať opäť. PETER BOLTUN dostal presnú prihrávku k ľavej žrdi a okamžitou ranou ju prepálil až do siete. Asistencia: Oliver Jokeľ.
     
    29:02
    Košice dali gól!

    Domáci ale presilovú hru predsa len využívajú! Jenčík našiel pred bránou skvele postaveného MIROSLAVA MACEJKA a ten puk poľahky usmernil do siete popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Richard Jenčík.
     
    28:05
    Prvýkrát v stretnutí sa bude vylučovať aj na strane hostí. Trest inkasuje lavička, ktorá nedodržala postup pri striedaní.
     
    25:48
    Malo byť vyrovnané! Domáci hokejisti v defenzíve nestačili na svojho súpera, ktorý sa dostal až do streleckého zakončenia. Prudká rana z útočnej tretiny v podaní kapitána Krotáka opečiatkovala iba žrď za gólmanom Hylákom.
     
    22:29
    Hostia si takmer zavarili! Dopustili sa chyby pri rozohrávke vo vlastnom obrannom pásme, puk zachytil Konečný a okamžite vypáli. Z medzikružia však úspešný nebol, Sidor puk za svoj chrbát nepustil.
     
    17:17
    Prvé vylúčenie stretnutia – domáci Bartoš si odsedí dvojminútový trest za držanie.
     
    12:50
    Popradčania si vypracovali gólovú príležitosť! Puk smeroval spoza brány priamo do najnebezpečnejšieho priestoru pred Hyláka, v ktorom bol Paukovček, no ten okamžitou strelou nepochodil. Domáci brankár predviedol ukážkový zákrok a vyrovnaniu zabránil.
     
    05:40
    A opäť ukážková domáca spolupráca v útočnej tretine! Marcinko v pásme hľadal Sojčíka, ale prihrávka bola príliš silná a druhý menovaný ju nedokázal zachytiť. Následne sa ale puk do medzikružia vrátil, no tam ho pre zmenu v dobrej pozícii netrafil Marcinko.
     
    03:36
    A rozdiel mohol byť dvojgólový! Domáci útočíci opäť zabrali a bolo z toho prečíslenie troch proti jednému. Na jeho konci z uhla pálil Sojčík, ale Sidor priestor pri svojej pravej žrdi spoľahlivo vykryl.
     
    02:56
    Košice dali gól!

    Na opačnej polovici klziska je už ale radosť oprávnená! Hosťujúca obrana trochu zaspala, pred bránou nechala úplne voľného MATEJA HINĎOŠA a ten po prihrávke z pravej strany zoči-voči odkrytej časti brány zaváhať nemohol. Asistenciu si pripisuje Peter Boltun.
     
    02:08
    Hostia sa na malý moment tešili z otváracieho gólu, ale skutočne to bola iba chvíľa. Puk mal v neprehľadnej situácii vo svojej moci gólman Hylák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Hinďoš (Boltun), 30. Macejko (Jenčík), 31. Boltun (Jokeľ), 46. Spilar (Macejko, Jenčík), 55. Bicek (Sojčík, Marcinko)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Chovan, Macejko, Kolba, Šeda, Cebák, Deyl – Sojčík, Marcinko (A), Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar – Konečný, Češík, Hrnka – Jokeľ, Boltun, Hinďoš
    HK Poprad: Sidor – Suchý (A), Brejčák, Makovský, Kasík (A), Kurali, Gaborčík, Belluš – Lapšanský, Stals, Jabrocký – Sýkora, Mlynarovič, M. Nagy – Kroták (C), S. Takáč, Paločko – Drábek, Paukovček, Gápa

    Rozhodčí: Kubuš – Kacej, Rovenský

    Diváci: 3564
    bahis siteleri