Lierse – Standard 0:5 (kon.) | Anderlecht – Cercle Bruggy 2:1 (kon.) | Genk – Leuven 3:0 (kon.)
Kortrijk – Waregem 1:1 (kon.)
konec
Lierse SK
0:5 (0:1)
Standard Lutych
Neděle 01.12.2013, 14:30Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak to je skutečně smršť v podání Lutychu. PAUL-JOSÉ M'POKU si seběhl na hranici velkého vápna a střelou k levé tyči přidal již pátou branku svého mužstva.
     
    84
    Standard právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól hostí, utkání začíná zavánět debaklem! IGOR DE CAMARGO obdržel přihrávku, přiblížil se domácí bráně a střelou bezi nohy Gorise navýšil vedení Lutychu. Nutno ale podotknout, že branka padla z ofsajdu, který pomeznímu sudímu unikl.
     
    73
    Standard právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku. Batshuayi se nyní octl v roli nahrávače, když poslal přesný balon do běhu WILLIAMU VAINQUEUROVI. Ten posléze rozvlnil síť domácí branky.
     
    50
    Standard právě vstřelil branku!
    Nyní se již ale domácí prosazují. Van Damme přihrál na hranici pokutového území, odkud z otočky ranou k levé tyči navýšil vedení Lutychu svým druhým gólem v utkání MICHY BATSHUAYI.
     
    15
    Standard právě vstřelil branku!
    Lutych se ujímá vedení! Na hranici ofsajdové pasti vložil do centru nohu MICHY BATSHUAYI. Útočník Standardu pak obloučkem přehodil bezmocného Gorise.

    Libor Kucza

    Branky: 15. Batshuayi, 50. Batshuayi, 73. Vainqueur, 84. Camargo, 86. M'Poku

    Karty:   12. Ghaly (LRS), 51. Vainqueur (LRS) – 6. Batshuayi (STA), 24. Damme (STA), 69. M'Poku (STA), 83. Ciman (STA)   87. Vainqueur (STA)


    Lierse SK: Goris – Corstjens, Ghaly, Hoefkens, Losada, Menga, Saidi, Swinkels. Traore (63. Yaser), Wanderson, Wils (36. Bourabia)
    Náhradníci: Berezowski, Bourabia, Diomande, Faraq, Hairemans, Lambot, Yaser

    Standard Lutych: Kawashima – Arslangic, Batshuayi (81. De Camargo), Ciman, De Sart (63. Buyens) , Ezekiel, M'Poku, Bulot (63. Mujangi), Vainqueur, Van Damme
    Náhradníci: Ben Haim, Buyens, Carcela-Gonzalez, de Camargo, Mujangi, Stam, Thuram-Ulien
    bahis siteleri