Skalica – Banská Bystrica 5:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Poprad – Nitra 1:2 (2:3 po s.n.)
Zvolen – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Košice
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 08.12.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Stretnutie sa skončilo, Košičania porážajú Žilinu jednoznačne 5:0.

    Hviezdami zápasu vyhlásení domáci Gabriel Spilar a hosťujúci Roman Tomas.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. (19:34:24)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    39:30
    Do konca ostávajú posledné sekundy, stretnutie sa už iba dohráva.
     
    59:00
    Dnešné stretnutie sleduje 3349 divákov.
     
    58:20
    Iba niečo menej ako dve minúty ostávajú do konca záverečnej sirény, ktorá bude znamenať koniec zápasu.
     
    57:36
    Na ľadovej ploche sa vôbec nič nemení, bezzubosť a zúfalosť hostí je neopísateľná. Košičania poľahky kráčajú za ďalším víťazstvom.
     
    57:00
    Žilinskí hokejisti sa trápia a to nedokazuje iba tento zápas. Tréner Kaláber má pred sebou nezávideniahodnú situáciu, jeho zverenci sa celkom isto aj po tomto kole naďalej budú nachádzať na poslednom mieste tabuľky, odkiaľ sa vlci určite budú chcieť odlepiť.
     
    56:14
    Rúfus je späť na ľade, Žilinčania pokračujú v plnom počte.
     
    56:14
    Košice dali gól!

    Ale predsa len domáci výhodu presilovej hry využívajú! Nový najlepší strelec súťaže so 17 presnými zásahmi na svojom konte GABRIEL SPILAR druhýkrát v stretnutí prekonáva Mikoláša. Asistencie: Peter Bartoš a Martin Štrbák.
     
    55:29
    Ale Košičanom sa teraz vo vlastnej početnej výhode nedarí. Puk až za ich brankárom a musia sa poň vrátiť.
     
    55:02
    Košičania okamžite nasťahovaní v útoku a pálil Macejko, no úspešný nebol.
     
    54:45
    vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu smeruje a dve minúty za podrazenie Rúfus.
     
    54:40
    V rýchlom brejku domáci hráči! Matis na jeho konci zamotal hlavu Mikolášovi, ale ten napokon situáciu ustál.
     
    54:20
    Košickí hokejsiti sú síce zatlačení vo vlastnom obrannom pásme, ale prekážať im to rozhodne nemusí. Bez presnej strely totiž ich súper určite neskóruje.
     
    53:46
    Na východe nič nové. Aj takto môže vyzerať príspevok zo Steel arény, kde sa skutočne nič nemení a Žilinčania zúfalo pália z každej pozície, no bezúspešne.
     
    51:53
    V podaní hostí vidieť zvýšenú útočnú aktivitu, ale v tejto situácii je to už úplne zbytočné. Hostia by ale radi Hylákovi zmarili aspoň čisté konto, ku ktorému domáci brankár smeruje.
     
    51:20
    Hostia predviedli azda doposiaľ svoj najdlhší pobyt v pásme. Ten vyvrcholil tvrdou Niníkovou strelou, ale tá Hyláka neprekvapila.
     
    50:39
    Stretnutie sa preklenulo do záverečnej desaťminútovky a nám neostáva nič iné ako konštatovať, že o víťazovi je už zrejme rozhodnuté. Štvorgólový náskok žilinskí "vlci" už s najväčšou pravdepodobnosťou neskresajú.
     
    49:35
    Košice dali gól!

    A rozdiel skóre je už štvorgólový! Košičania sa nasťahovali pred bránu, vyšachovali žilinskú obranu a v zmätku sa najlepšie zorientoval RICHARD JENČÍK, ktorý pridáva svoj druhý presný gól v stretnutí. Pripomeňme, že dnes má na svojom konte aj 2 asistencie a prsty mal teda v každom presnom zásahu. Asistencie si pripisujú Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    46:42
    Tempo hry upadlo a stretnutie sa už iba dohráva. Košičania majú puk plne pod kontrolou a odmietajú ho súperovi požičať.
     
    46:02
    Boltun sa dostal do zakončenia v útočnom pásme, ale Mikoláš si dal pozor a puk za svoj chrbát štvrtýkrát v tomto stretnutí nepúšťa.
     
    45:36
    Obraz hry na ľadovej ploche sa príliš nemení. Košičania sa nemajú kam ponáhľať a diváci sa zrejme začínajú opäť nudiť.
     
    44:45
    V tomto prípade to ale platiť nemuselo. Ofenzívna snaha Žilinčanov je ale úplne márna, trápiaci sa tím nedokáže Hyláka prekvapiť.
     
    44:02
    Diváci si teda aspoň na niekoľko desiatok sekúnd mohli vychutnať vzrušenie na ľadovej ploche, ktoré v tejto časti hry trochu chýbalo po hokejovej stránke. Košičania majú na svojom konte pohodlné vedenie a nemajú sa kam ponáhľať, hostia naopak pôsobia bezzubo.
     
    43:15
    Rozhodca udelil tresty nasledovne: Bajaník i Hrnka inkasujú trest 2+2 minúty za údery a ako bonus osobné tresty v trvaní 10 minút za zhodenie rukavíc.
     
    43:15
    A sme svedkami pästného súboja a lá NHL! Bajaník nenechal Hrnku dobiedzať pred bránou a vyprovokoval potýčku, v ktorej sa zoči-voči spomínanému Žilinčanovi postavil Hrnka. Diváci si súboj skutočne vychutnali a videli v ňom niekoľko vydarených úderov, po ktorých na zemi skončil spomínaný Žilinčan.
     
    42:37
    Košickí hokejisti sa hneď nasťahovali do útočnej tretiny a hostia majú čo robiť, aby sa ubránili. Od modrej čiary pálil Šeda, ale Mikoláš neinkasoval.
     
    41:52
    Hrnka je už na ľadovej ploche, Košičania hrajú v plnom počte.
     
    41:29
    Domáci Bartoš v útočnom pásme vo vlastnom oslabení nazbieral cenné sekundy a presilovka hostí sa nezadržateľne blíži ku koncu.
     
    41:03
    Domáci majú všetko plne pod kontrolou aj vo vlastnom oslabení. Hostia sa nie a nie presadiť.
     
    40:36
    Oceliari sa zatiaľ bezproblémovo bránia a puk poslali do stredu klziska.
     
    40:12
    V úvode záverečnej časti hry Žilinčania vybojovali puk a zaviezli ho do pásma, pripomeňme, že dohrávajú presilovú hru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej časti hry videli diváci iba jeden presný zásah a ten padol opäť do Mikolášovej siete. Hostia síce pôsobia odhodlane a snahu im nemožno uprieť, no všetko nasvedčuje tomu, že po dnešku zo Steel arény odídu naprázdno. O ničom však ešte nie je rozhodnuté, pred nami je posledná časť hry.

    Tretia tretina začne približne o 18:33.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:52
    Na trestnú lavicu smeruje domáci Hrnka, ktorý sa previnil podrazením.
     
    39:39
    Bude sa vylučovať, pravica jedného z rozhodcov je jasne vztýčená, hostia sa ešte pokúsia zaútočiť v hre bez brankára.
     
    39:00
    Posledná minúta do konca druhej časti hry.
     
    38:34
    Nik sa na ľade nikam neponáhľa. Hostia by možno aj chceli, ale nemajú puk.
     
    37:46
    Žilinskí hokejisti naďalej nevedia smerom dopredu nič vymyslieť. Odhodlaní mladíci i skúsení borci sa snažia márne, Košičania majú všetko pod kontrolou.
     
    37:06
    Druhá časť hry sa pomaly ale isto chýli ku koncu a v Steel aréne nevidíme stále nič nové.
     
    36:37
    Žilinským hokejistom dnes nemožno uprieť snahu, ale na ľadovej ploche sa iba trápia a nevedia sa strelecky presadiť. Gól v Hylákovej sieti by im rozhodne pomohol, no ten nie a nie prísť.
     
    36:02
    Bajaník vykorčuľoval z trestnej lavice a okamžite vypracoval perfektnú príežitosť pre Tomasa. Potrestaný hráč okamžite získal puk v strednom pásme a v tom útočnom ho ešte naservíroval spomínanému spoluhráčovi, ale ten nebol úspešný.
     
    35:56
    Hostia v plnom počte.
     
    35:34
    Individuálne to vo vlastnej početnej výhode skúsil Marcinko, ktorý sa predral až pred Mikoláša, no v zakončení nebol úspešný.
     
    35:01
    Košickí hokejisti sa nemusia nikam ponáhľať a ani sa zbytočne stresovať. V útočnom pásme si puk vymieňajú a čakajú na lepšiu príležitosť.
     
    34:26
    Košickí hokejisti síce začali presilovku v útočnom pásme, ale nedokázali nebezpečne strelecky zakončiť.
     
    33:56
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Bajaník.
     
    33:12
    Žilinskí hokejisti v hre smerom dopredu pôsobia bezzubo. Niet sa čo čudovať, ich vyhliadky v tomto stretnutí skutočne nie sú ružové a Košičania ich takmer ani nepúšťajú k puku.
     
    32:29
    Košičania majú puk stále vo svojej moci a skúšajú to z každej pozície, ale hosťom už neostáva nič iné iba pozorne brániť. Zatiaľ sa im to darí.
     
    31:58
    Domáci hokejisti majú na svojich hokejkách už trojgólové vedenie a s ním sa už skutočne nemusia nikam ponáhľať. Puk majú plne pod kontrolou a obsadili útočné pásmo.
     
    31:23
    Košice dali gól!

    Domácim predchádzajúca akcia nevyšla, ale teraz sa už skóre mení! RICHARD JENČÍK ku svojim dvom gólovým asistenciám pridáva aj presný zásah po tom, čo odrazený puk pohotovo doklepol za bezmocného Mikoláša. Stav je razom 3:0. Asistencie: Tomáš Klouček a Peter Bartoš.
     
    29:40
    A po tejto akcii mal stav na kocke byť už 3:0! Hostia nezvládli situáciu a na vlastnej obrannej modrej čiare neustrážili Konečného, ktorý sa osamotený rútil na Mikoláša. Hosťujúci brankár si zachoval chladnú hlavu a za toto si vyslúži veľký potlesk. Zoči-voči košickému útočníkovi sa predviedol.
     
    28:56
    Domáca Steel aréna v tejto časti hry žiaden presný zásah nevidela a stav stretnutia je stále 2:0 v prospech domácich hokejistov, ktorí v týchto chvíľach kontrolujú priebeh hry.
     
    28:23
    Napokon to skúsil aj Rúfus bombou od útočnej modrej čiary, ale Žilinčania si môžu aj vlasy vytrhať a stále sa im nedarí muža v domácej svätyni prekonať. Košičania majú všetko pod kontrolou.
     
    27:53
    Tomas to tentokrát skúsil prihrávkou pred bránou, ale jeho spoluhráči si s pukom poradiť nedokázali a vystreliť sa im nepodarilo.
     
    27:13
    Tomas na opačnej polovici klziska skúsil šťastie, no na hokejke ho nemal. Jeho strela Hyláka prekvapiť nemohla, domáci gólman je dnes zatiaľ bezchybný.
     
    26:31
    Oceliari mohli vyhrávať už 3:0! Spilar opäť raz predviedol svoje umenie, po kolmici od Bartoša sa dostal sám do zakončenia pred Mikolášom, no ten si tentokrát dal pozor a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    25:43
    A hra sa opäť vrátila do "starých koľají". Košickí hokejisti získali puk do svojej moci, ale nikam sa zbytočne neponáhľajú.
     
    25:10
    Košickí hokejisti ale po menšom minútovom zaváhaní puk zaviezli na opačnú polovicu klziska, odkiaľ ho hostia posielajú preč iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    24:34
    Za tento tlak by si hostia gól určite zaslúžili. Strelecky to skúšal aj Šterbák, ale takisto bol neúspešný. Žilinských hokejistov ale rozhodne treba pochváliť za aktívny vstup do druhej tretiny.
     
    24:12
    Hostia sa ale poriadne rozohnili! Macejka to skúsil pred Hylákom, ale domáci gólman vykorčuľoval z brány a puk odpálil do bezpečia.
     
    23:36
    Na opačnej polovici po rýchlom protiútoku Lipovský hľadal Buca, ale nepresne. Hostia sa nie a nie presadiť v zakončení.
     
    23:11
    Jenčík v útočnej tretine sám pri mantineli bojoval o puk proti dvojici hráčov súpera a počínal si veľmi statočne, no v konečnom dôsledku bol neúspešný.
     
    22:45
    Na opačnej polovici klziska sa Sojčík nikým nechránený natlačil až pred Mikoláša, ktorý si ale so situáciou poradil a spomínaného útočníka do zakončenia nepustil.
     
    22:13
    Kalla si nakorčuľoval na pravý kruh a z jeho hranice tvrdo vypálil, ale v ceste puku do brány stál opäť iba Hylák. Ten ho skrotil lapačkou.
     
    21:43
    Mikoláš si ale na puk siahol Hinďošova strela z ľavej strany síce nebezpečná nebola, ale pred korčuľujúcim Jokeľom hosťujúci gólman puk radšej prikryl.
     
    21:10
    Hostia začali druhú tretinu aktívne a rozhodne sa ešte nehodlajú vzdať. Domáci hokejisti ale majú všetko plne pod kontrolou, Hylák zasahovať nemusí.
     
    20:31
    Žilinčania vstúpili do tejto časti hry veľmi aktívne. Tomas v pásme vymyslel dobrú zadovku na spoluhráča, no ten puk nedokázal podržať a ani ponúknuť ďalej.
     
    20:09
    Úvodné buly druhej tretiny získali na svoje hokejky Košičania, ktorí sa ihneď stiahli za vlastného brankára.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po úvodnej dvadsaťminútovke to v Steel aréne na žiadne prekvapenie nevyzerá. Domáci hokejisti odišli do šatní s dvojgólovým vedením, ktoré ale ešte nič neznamená. Hostia sa prezentovali bojovnou hrou so snahou o zníženie náskoku súpera, ale proti bola ako košická defenzíva, tak aj gólman Hylák.

    Druhá tretina začne približne o 17:47.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    V tejto tretine sa už pravdepodobne nič nestane. Puk majú na hokejkách hosťujúci hráči, ale zakončiť sa im už zrejme nepodarí.
     
    19:12
    Hosťujúci Tomas to nemyslel zle. Sám sa preštrikoval až do útočnej tretiny a vypálil na Hyláka, no ten so strelou k ľavej žrdi problém nemal.
     
    18:36
    Na ľade sa situácia vôbec nemení. Oceliari sa nemajú kam ponáhľať, ale ostávajú v útočnom pásme a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť.
     
    17:52
    Domáci hokejisti nepoľavujú a vo svojej hre pokračujú aj naďalej. Ešte do prestávky by radi pridali tretí presný zásah do Mikolášovej siete.
     
    17:16
    Už iba necelé tri minúty ostávajú do konca prvej časti hry a na ľade sa obraz hry stále nemení. Košičania majú všetko pod kontrolou.
     
    16:34
    Hostia sa síce tlačia do zakončenia, ale v ňom sa im vôbec nedarí. Ak už konečne presne vystrelia, brankár Hylák nemá so zákrokmi absolútne žiaden problém.
     
    16:00
    Na opačnej strane sa už ale musia domáci hokejisti brániť. Žilinčania sa nasťahovali do útočnej tretiny, no Hylák vážnejší zákrok predviesť nemusel.
     
    15:20
    Domáci Spilar Mikolášovi nedá pokoj a opäť ho nebezpečne preveril! Gabrielova strela z útočnej tretiny bola mierená dobre, ale hosťujúci gólman jeho úmysel prečítal a šancu Košíc zmaril.
     
    14:38
    Žilinčnaia ale, samozrejme, ešte nedohrali. Strela, ktorá letela na domácu bránu však bola veľmi nepresná a pred bránou nebol nik, kto by puk odrazený od zadného mantinelu upratal za Hyláka.
     
    13:50
    Tak po tomto góle sa už Žilinčanom bude na body pomýšľať len veľmi ťažko. Košickí hokejisti majú na svojich hokejkách dvojgólové vedenie a nič nenasvedčuje tomu, že by ho mali z rúk len tak pustiť.
     
    13:09
    Košice dali gól!

    Domácich dlho prehovárať netrebalo a využívajú presilovú hru! MARTIN ŠTRBÁK vypálil od útočnej modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Marek Kolba a Richard Jenčík.
     
    13:05
    Prvá presilová hra v stretnutí bude patriť domácim. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Varga.
     
    12:55
    Veľká šanca Košíc! Sojčík sa v medzikruží uvoľnil a nebezpečne zakončil, ale Mikoláš mal odkrytý výhľad a šancu zneškodnil.
     
    12:20
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme a po rýchlom prenesení hry mohli prekvapiť Hyláka. Adrián Lipovský aktívne v zakončení bojoval, no napokon vybojoval iba vhadzovanie pre svoj tím, keďže domáci brankár hru prerušil.
     
    11:35
    Hosťujúci hokejisti sa prebrali k životu a snažia sa o vyrovnanie. Skúsená domáca defenzíva ale nemá s bránením vlastnej brány absolútne žiaden problém.
     
    10:52
    Žilinčania by radi vyrovnali a svoje sily vrhajú do útoku. Spoza vlastnej brány ale najskôr musia puk preniesť na opačnú polovicu klziska, čo sa im vďaka vysokému forčekingu domácich vôbec nedarí.
     
    10:20
    Košičania rýchlo vyviedli puk z pásma spred Hyláka, ale strelecky sa im na opačnej strane pohroziť nepodarilo. Elitná formácia vicemajstrov puk iba odovzdala a odišla striedať.
     
    09:35
    Tak takmer som to zakríkla! Kalla si nakorčuľoval pred bránu po strele niektorého zo svojich spoluhráčov, ktorú Hylák iba vyrazil, no Kallovi chýbali centimetre aby na puk dosiahol.
     
    08:45
    Žilinská ofenzíva je v dnešnom stretnutí bezzubá. Brankár Hylák sa musí vo svojej svätyni poriadne nudiť, s pukom sa ešte poriadne ani nezoznámil.
     
    08:20
    Domáci naďalej útočia! Matej Hinďoš zamiešal karty v útočnej tretine, ale napokon si ho hostia ustrážili a k zakončeniu ho nepustili.
     
    07:42
    Nechýbalo veľa a rozdiel skóre mohol byť dvojgólový! Prsty v tom mal opäť Spilar, ktorý sa natlačil do zakončenia, ale tentokrát proti Mikolášovi úspešný nebol.
     
    06:50
    Košičania majú hru plne pod kontrolou, ale hosťujúci vlci určite nenechajú v metropole východu nič zadarmo. Žilinčanom sa však v pásme nedarí usadiť a Hylák nemá žiadnu prácu.
     
    06:10
    Hostia sa ale určite nevzdávajú. kalla chcel prekvapiť Hyláka, ale zbytočne. Netrafil ani len bránku.
     
    05:32
    Domáci využili príležitosť a otvorili skóre zápasu pomerne skoro, na čo sa hosťujúcemu celku bude pravdepodobne ťažko odpovedať.
     
    04:49
    Košice dali gól!

    Košičania sú vo vedení! Kanonier GABRIEL SPILAR si nakorčuľoval na Jenčíkovu krížnu prihrávku cez pásmo a nechytateľne zakončil. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
     
    04:12
    Košičania sa oslobodzujú iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    03:39
    Žilinskí hokejisti začali nad papierové očakávania a v týchto chvíľach obsadili útočné pásmo. Tam sa im ale nedarí presne zakončiť, domáca defenzíva sa bráni bez najmenšieho zaváhania.
     
    02:57
    Hostia chceli podniknúť rýchly protiútok na opačnej polovici, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    02:30
    Ale domáci v útočení pokračujú! Češík s pukom na hokejke si nakorčuľoval až k ľavej žrdi odkiaľ sa pokúsil prekonať Mikoláša, no ten si priestor dobre pokryl.
     
    02:03
    O prvé vážnejšie ohrozenie bránky hostí sa postaral Peter Boltun. Nakorčuľoval si na ľavý kruh a nebezpečne vypálil, gólmana vlkov ale neprekonal.
     
    01:37
    Hostia sa pokúsili ohroziť Hyláka, ale bez úspechu. Drevenák puk nastrelil na zadný mantinel, jeho spoluhráči ho pred Košičanmi dokorčuľovať nestihli.
     
    01:03
    Žilinskí hokejisti v strede klziska vybojovali puk, Dávid Buc ho nahodil do pásma, ale to bolo všetko. Tam hostia vôbec nič vyťažiť nedokázali.
     
    00:25
    Košičania síce puk do útoku dostali, ale dlho sa tam nezdržali. Sojčík oň bojoval pri zadnom mantineli, ale bezúspešne.
     
    00:05
    Úvodné buly získali na svoje hokejky domáci hráči a okamžite sa stiahli do vlastnej obrannej tretiny, odkiaľ budú rozohrávať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche. Domáci Košičania nastúpia v tmavomodrých dresoch pod vedením trénera Antona Tomka, hostia budú hrať v bielej kombinácii. Taktické pokyny z lavičky im bude dávať kouč Róbert Kaláber.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Boltun, Hinďoš – Konečný, Češík, Hrnka, Matis

    MsHK DOXXbet Žilina: Mikoláš – Rúfus, Šterbák, Ostrčil, Bajaník, Niník, Leško, Prášek – Tomas, Klouda, A. Lipovský – Varga, Buc, Macejka – Kalla, Valášek, Drevenák – Jarab, Linet, Čavrk

    Rozhodca: J. Konc – Bednár, M. Korba.
     
    Vážení fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní textového online prenosu zápasu 29. kola medzi Košicami a Žilinou. V Steel aréne si tieto dva celky skrížia hokejky už o 17:00 a vy pri tom vďaka nášmu portálu určite nebudete chýbať.

    Domáci HC Košice v doterajšom priebehu súťaže kraľuje extralige a patrí mu prvá priečka v tabuľke. Košičania majú na svojom konte dovedna 65 bodov, čo ich radí pred druhú Nitru, ktorá doposiaľ vybojovala bodov 50. Aj v prípade prehry sa teda východniari na svojej pozícii po tomto kole určite udržia.
    Košickí hokejisti v poslednom domácom stretnutí zaváhali proti aktuálnemu majstrovi zo Zvolena a podľahli mu futbalovo 0:1, ale hneď v ďalšom zápase zdolali vo východniarskom derby Poprad na jeho ľade 3:0.

    Hosťujúcej Žiline patrí až desiata priečka. Žilinskí hokejisti síce sezónu začali famózne, no v nasledujúcom priebehu súťaže sa už iba trápia a na svojom konte majú 31 bodov, čo je o 4 menej ako má predposledný Trenčín, takže ani riadne víťazstvo by im dnes na posun v tabuľke nestačilo.
    "Vlci" boli po sérii neuspokojivých výsledkov nútení vymeniť trénera. Na lavičke tímu spod Dubňa teraz pôsobí bývalý kouč Dukly Trenčín Kaláber, Mužstvo pod jeho vedením odohralo už 2 zápasy, ale v obidvoch bolo neúspešné. V tom prvom podľahli Žilinčania mladíkom zo SR 20 1:2 po samostatných nájazdoch a v druhom pred vlastným publikom nestrelili ani gól a s Trenčínom prehrali 0:4.

    Tieto tímy sa už v aktuálnom ročníku stretli. Košice a Žilina si v prebiehajúcej sezóne zmerali sily trikrát a vždy to skončilo víťazstvom hokejistov z metropoly východu. V zápase 2.kola východniari zvíťazili pod Dubňom tesne 2:1, v 11.kole Žilinu zdolali doma 4:3 a v poslednom vzájomnom stretnutí opäť v Žiline v rámci 20.kola zvíťazili 3:1.

    Stávkové kancelárie majú zápas v ponuke a sú jednoznačne priklonené na stranu víťazstva favorizovaných Košíc. Papierové predpoklady nepustia a podľa nich bookmakeri určili kurzy, ktoré vyzerajú nasledovne: výhra Košíc je ohodnotená kurzom približne 1,3, triumf Žiliny až 7,2 a ak by ste si chceli po riadnej hracej dobe zatipovať na remízu, je pre vás pripravená ponuka cca 5,4.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Spilar (Jenčík, Bartoš), 14. Štrbák (Kolba, Jenčík), 32. Jenčík (Klouček, Bartoš), 50. Jenčík (Spilar, Bartoš), 57. Spilar (Bartoš, Štrbák)


    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Boltun, Hinďoš – Konečný, Češík, Hrnka, Matis
    MsHK Žilina: Mikoláš – Rúfus, Šterbák, Ostrčil, Bajaník, Niník, Leško, Prášek – Tomas, Klouda, A. Lipovský – Varga, Buc, Macejka – Kalla, Valášek, Drevenák – Jarab, Linet, Čavrk

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, M. Korba

    Diváci: 3349
    bahis siteleri