Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Motor ČB – Most 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (3:2 po s.n.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 6:0 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:4 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 21.12.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    DAVID STACH si povodil Jana Lukáše a parádním blafákem uzavírá dnešní zápas! Rebelové vítězí!
     
    David Stach si objel gólmana a zakončil na volnou ruku do prázdné! 3:2
     
    Obrovská smůla pro domácí a velké štěstí pro hosty! Josef Skořepa pálil mezi betony a Kacetl zajel i s pukem za čáru, Obrací se pořadí. 2:2.
     
    A tvrdou střelou z mezikruží skóruje! 2:1
     
    Petr Polodna střelou mezi betony proměnil! 2:0
     
    Parádně si vymíchal Jana Lukáše a zavěsil! 1:0
     
    62:57
    Obrovské šance na obou stranách! Ondřej Kacetl nejprve bravurně vytáhl svou lapačkou ránu Petra Ulrycha z levého kruhu a na druhé straně netrefil po Čípově pasu prázdnou klec Tomáš Kolafa!
     
    57:30
    Obrovská šance Benátek! Michal Bárta projel do pásma a z pravého kruhu zakončil, ale jeho dělovka si našla cestu jen do betonu Ondřeje Kacetla. Následně se tlačil k dorážce Tomáš Klimt, ale byl zablokován a následně mu vypíchl tygřím skokem puk domácí muž s maskou.
     
    52:14
    Jan Berger se dostal do šance a po pravém křídle si najížděl až na kruh, odkud vypálil, ale do rány mu skvěle skočil Ján Niko, který to schytal kotoučem přímo a těžce se zvedal z ledu.
     
    51:16
    Na ledě to přituhuje a diváci se na tribunách bouří. Na lavici hanby míří za nedovolené bránění Jiří Říha (BEN), který tvrdě sejmul u pravého mantinelu kotouč vyvážejícího Rebela.
     
    50:57
    Bude se trestat. Na lavici hanby míří jeden z domácích hokejistů. Ve středním pásmu došlo k souboji, po němž se ocitl jeden z hostů na ledě. Oldřich Hejduk neváhal a vykázal na dvě minuty za sekání Jakuba Kadlece (HBR).
     
    50:15
    Do šance se dostal pronikající Michal Bárta! Ten si po ose kluziště najel až na pravý roh brankoviště, kde si obhodil Ondřeje Kacetla, ale ten výborně natáhl svůj beton a podržel tak Rebely!
     
    48:14
    Máme zde vyloučení. Ondřej Kacetl bravurně podržel kotouč při průjezdu soupeře před branku, kde pak vznikla mela a na každé straně sedí jeden z hráčů. Z Benátek sedí Daniel Špaček (BEN) za sekání a za Rebely pyká Karol Korím (HBR) – hrubost.
     
    46:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové nakonec využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! Domácí celek několikrát dorážel puk na brankové čáře a Jakub Kadlec snad natřikrát nedokázali s RADKEM ČÍPEM dostat kotouč za záda Jana Lukáše. Ten pak nevěděl, kde má hrací gumu, převalil se na záda a puk vypadl před zcela volného ČÍPA, který nakonec propálil strážce benáteckých tyčí! Asistence: Jakub Kadlec.
     
    45:37
    Celek z Kotliny bude hrát přesilovou hru. Ve výhodě ještě projel do šance David Stach, ale Jan Lukáš jeho nahození podržel. Na lavici hanby již míří Josef Mikyska (BEN) za vysokou hůl.
     
    41:27
    Benátecká přesilovka neměla dlouhého trvání. Za krosček je vykázán na trestnou lavici Petr Ulrych (BEN). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    41:14
    Domácí celek bude hrát opět v oslabení. Je to již sedmý vyloučený hráč Havlíčkova Brodu. Na lavici hanby míří Vojtěch Tomi (HBR) za držení.
     
    39:57
    Bude se ještě vylučovat. Nakonec to vypadá takto: Michal Bárta (BEN) podražení. Ondřej Vitásek (BEN) hrubost a Michal Švihálek (HBR) 2+2 hrubost.
     
    39:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté od řeky Jizery se dostávají do vedení! Rebelové propadli na brankovišti, kdy po nahození od modré čáry od Daniela Špačka zůstali stát před Kacetlem hned tři hráči soupeře a Josef Mikyska společně s VÍTEM JONÁKEM se několikrát pokusili o dorážku. Domácí muž s maskou vytáhl několik fantastických zákroků. ale nakonec se střela druhého jmenovaného odrazila od hokejky a obloučkem zapadla za jeho záda! Asistence: Josef Mikyska a Daniel Špaček.
     
    38:17
    Nepříjemnost pro domácí, kteří byli zatlačení do svého pásma a Marek Drtina (HBR) dostal dvě minuty za hákování.
     
    33:42
    Rebelové jsou v posledních momentech lepší a díky presinku za brankou si vykoledovali další přesilovku. Z kádru hostů je potrestán Marek Pabiška za držení protihráče.
     
    32:51
    Obrovské šance domácích! Jan Milfait vypálil z levého kruhu, Jeho střela skončila jen na rameni Jana Lukáše, který pak svým přesunem zlikvidoval i zakončení Michala Švihálka. Nakonec napřáhl na modré čáře Marek Drtina, který svým dělem málem rozpůlil břevno!
     
    30:48
    Jan Berger se zmocnil u branky Ondřeje Kacetla kotouče a nakonec na něj byl spáchán přestupek proti pravidlům, který rozhodčí potrestal dvěma minutami za hrubost. Potrestán je Daniel Skalický (BEN).
     
    27:37
    Následně se ale Patrik Petruška (HBR) dopustil faulu a je mu odpískáno podražení. Rebelové se tak budou znovu bránit.
     
    24:59
    Jan Milfait se protáhl po ose kluziště až na brankoviště, udělal kličku Jan Lukášovi, ale ten se bravurně natáhl a jeho backhand zneškodnil. Na druhé straně končí akce Benátek ofsajdem.
     
    18:46
    Už to vypadalo, že se hosté osvobodí, ale nakonec od modré čáry vypálil Tomáš Kolafa, ale trefil jen hruď Jana Lukáše. Následně vznikla rozmíška a Jiří Říha (BEN) míří ven za hrubost. 1:04 pět na tři!
     
    17:50
    Havlíčkův Brod bude hrát přesilovou hru. Dlouho se bojovalo u levého mantinelu o kotouč a nakonec se faulem provinil Lukáš Krejčík.
     
    15:38
    Opět bravurním zákrokem podržel svůj celek Ondřej Kacetl! Před prázdnou bránou stál Ondřej Vitásek, ale domácí gólman se včas přesunul. Dorážce zamezil svým sekáním Marek Drtina (HBR).
     
    13:55
    V posledních vteřinách přesilovky se dostal po nahrávce Petra Kicy do šance Josef Skořepa, ale na bližší tyči ztečoval puk jen nad kasu!
     
    11:58
    Benátky jsou zatím lepší a v další šanci se objevil Lukáš Krejčík, ale zblízka trefil jen Kacetlův beton. Následně jej krosčekem zpacifikoval Bohumil Jank (HBR). Přesilovka pro hosty.
     
    10:01
    Bravo Kacetl! Brankář Rebelů vytáhl fantastický zákrok! Adam Dlouhý se dostal po nahrávce Matěje Psoty na brankovišti ke střele, ale zblízka jej výborným betonem vynuloval domácí muž s maskou.
     
    06:45
    Nejprve zblokoval Petr Polodna střelu od modré a následně se dostal před kasou ke kotouči Josef Skořepa, ale nejprve trefil jen Kacetlův beton a domácí muž s maskou mu následně kotouč při pokusu o dorážku vypíchl. Od modré pak pálil ještě Jan Niko, ale Karol Korím mu do střely padl a zblokoval ji.
     
    05:28
    Výborný zákrok si připsal také Ondřej Kacetl! Z levého kruhu poslal křižně kotouč Adam Dlouhý, na druhé straně se dostal ke střele Matěj Psota, ale jeho ránu zneškodnil bravurním přesunem domácí muž s maskou!
     
    04:01
    Obrovská šance domácích a v ní Jan Milfait! Domácí mladík se dostal za obranu soupeře a ze tří metrů pálil pod víko, ale hostující brankář bleskově vymrštil svou lapačku! Výborný zákrok od Jana Lukáše.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 47. Číp (Kadlec), rozh. náj. Stach – 40. Jonák (Mikyska, Špaček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa "A", Korím, Semrád, Vágner "A", Drtina, Jank, Kozlík, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Berger, Tomi, Maliník – Švihálek, Stach, Milfait – Chlubna, Petruška, Kadlec.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Stejskal) – Říha, Ulrych, Vitásek, Šimek, Niko, Pabiška, Kajínek – Kica, Plodek "A", Skalický – Klimt "C", Skořepa "A", Bárta – Špaček, Jonák, Krejčík – Dlouhý, Mikyska, Psota – Maďar.
    Trenér: Filip Pešán. Vedoucí týmu: Tomáš Nejedlo.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Martin Kreuzer, David Polonyi

    Diváci: 930
    bahis siteleri