Los Angeles – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Nashville – Montreal 3:4 (po pr.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.)
Toronto – Detroit 4:5 (0:2 po s.n.) | Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Anaheim 3:5 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:6 (kon.)
San Jose – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Boston Bruins
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Neděle 22.12.2013, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Do prázdné branky se trefuje REILLY SMITH, který tak definitivně pečetí výhru favoritů z Bostonu. Asistence:
     
    45:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla krásná hokejová akce, která končí 12. gólem MILANA LUCICE v tomto ročníku NHL. Krásný ťukec zahájil Chára přihrávkou od modré na Krejčího levý kruh, puk poté z první putoval právě na hůl Lucice, který stál na mezikruží. Kotouč končí po jeho střele pod víkem, domácí odskakují na dvě branky. Asistence: David Krejčí, Zdeno Chára.
     
    21:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení 2:1! Rychlý brejk Bostonu končí gólem, to když dostal DAVID KREJČÍ přihrávku do druhé vlny mezi kruhy, odkud trefil český centr levý horní roh branky! Pro českého centra je to devátý bod z posledních osmi zápasů! Asistence: Jarome Iginla.
     
    18:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je značně nečekané srovnání. V nepřehledné situaci se puk nejprve odrazil od pravé Raskovy tyče, poté ho dorazil ZEMGUS GIRGENSONS! Asistence: Matt Moulson, Henrik Tallinder.
     
    09:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru, Boston jde do vedení. Krásná rychlá akce vyvrcholila přihrávkou Soderberga k pravé tyči na volného REILLYHO SMITHA, který trefil odkrytou branku. Enroth se nepřesunul dostatečně rychle. Pro domácího útočníka to je 10. branka v sezoně. Asistence: Carl Soderberg, Ryan Spooner.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 10. Smith (Soderberg, Spooner), 22. Krejčí (Iginla), 46. Lucic (Krejčí, Chára), 60. Smith – 19. Girgensons (Moulson, Tallinder)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Krug, Chára, Bartkowski, Seidenberg, Warsofsky, Boychuk – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Fraser, Spooner, Soderberg – Caron, Campbell, Johnson.
    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Tallinder, Myers, Sulzer, Ehrhoff, Weber, McBain – D´Agostini, Hodgson, Foligno – Girgensons, Ennis, Moulson – Stafford, Leino, Ott – Ellis, Porter, Omark.

    Rozhodčí: Hebert, VanMassenhoven – Barton, Nansen

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri