Los Angeles – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Nashville – Montreal 3:4 (po pr.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.)
Toronto – Detroit 4:5 (0:2 po s.n.) | Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Anaheim 3:5 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:6 (kon.)
San Jose – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:3 (1:0, 1:2, 4:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 22.12.2013, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale stéblo naděje Philadelphie plavalo nad hladinou jen čtyřiadvacet vteřin, protože poté kousek za útočnou modrou vybojoval puk RJ UMBERGER a bekhendem jej pohodlně posílá do opuštěné klece. Asistence: Arťjom Anisimov, Jack Johnson.
     
    58:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Malou naději hostům vykřesal WAYNE SIMMONDS, který z předbrankového prostoru dorazil střelu Voráčka za záda McElhinneyho. Asistence: Jakub Voráček, Mark Streit.
     
    52:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli buly před svým gólmanem, Tropp krásně přihrál z levé strany doprava na rozjetého RYANA JOHANSENA, který převzal puk, nabruslil si s ním do pravého kruhu a odtud pohotovou střelou zápěstím nedává Emerymu vůbec žádnou šanci. Asistence: Corey Tropp, Fjodor Tjutin.
     
    45:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Takřka stejná situace jako při gólu Philadelpnie na 2:2. Tentokrát získali krátce po buly puk domácí, Savard jej přihrál na Nikitina, který vystřelil a BOONE JENNER puk tečoval za záda Emeryho. Asistence: Nikita Nikitin, David Savard.
     
    43:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hezká kombinační akce domácích končí gólem. Tropp poslal z levého kruhu puk na modrou na Nikitina, který napříč modrou čárou přihrál touš DAVIDU SAVARDOVI. Ten vystřelil a jeho rána končí v pravém horním rohu Emeryho klece, který toho opět moc neviděl. Asistence: Nikita Nikitin, Corey Tropp.
     
    38:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia během dvaceti vteřin srovnává. Johansen sice vyhrál buly, ale Columbus následně ztratil puk a SEAN COUTURIER střelou zápěstím překonal McElhinneyho. Uvidíme, jak se z tohoto šoku Columbus oklepe. Asistence: Matt Read, Vincent Lecavalier.
     
    37:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečné. Dubinsky nejprve z útoku dva na jednoho trefil tyčku, následně se puk odrazil od břevna a poté ven. Do rychlého protiútoku tak ujeli hosté a celou akci zakončuje WAYNE SIMMONDS střelou z mezikruží. Rozhodčí ještě ověřovali, zda střela Dubinského se neodrazila od zadní tyčky, ale není to tak a gól Philadelphie tak platí. Asistence: Claude Giroux, Scott Hartnell.
     
    34:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vidíme první využitou přesilovku dnešního zápasu. Dubinsky zavezl puk do pásma, přihrál na beka Murrayho, ten poslal puk na pravou stranu modré čáry, kde tvrdě vystřelil Wisniewski. Emery měl zakrytý výhled už při jeho střelel a když ji ještě tečoval RJ UMBERGER, nemohl vůbec nic dělat. Asistence: James Wisniewski, Ryan Murray.
     
    10:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se v přečíslení dostali do útoku. Střelu Gáboríka zblízka z pravé strany ještě Emery vyrazil, ale puk se dostal k Folignovi, který viděl před Emerym zcela volného RYANA JOHANSENA. Adresoval mu tak puk a domácí útočník vymetl levý horní roh branky Philadelphie. Asistence: Nick Foligno, Marián Gáborík.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Johansen (Foligno, Gáborík), 35. Umberger (Wisniewski, Murray), 44. Savard (Nikitin, Tropp), 46. Jenner (Nikitin, Savard), 53. Johansen (Tropp, Tjutin), 59. Umberger (Anisimov, Johnson) – 38. Simmonds (Giroux, Hartnell), 38. Couturier (Read, Lecavalier), 59. Simmonds (Voráček, Streit)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (McKenna) – Tjutin, Johnson, Murray, Wisniewski, Nikitin, Savard – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Calvert, Johansen, Umberger – Foligno, Anisimov, Gaborik – Tropp, Letestu, Comeau. Trenér: Todd Richards.
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Streit, Grossmann, L. Schenn, Gustafsson – Raffl, Giroux, Voráček – Hartnell, B. Schenn, Lecavalier – Read, Couturier, Simmonds – VandeVelde, Hall, Rinaldo. Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Darcy Burchell, Dan O´Rourke – Bryan Pancich, Darren Gibbs
    bahis siteleri