Rusko – Česko 1:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Česko
Neděle 22.12.2013, 11:00Euro Hockey Tour
Partner:
     
    44:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hráči České republiky otáčejí vývoj utkání! Že by se konečně roztrhl pytel s brankami? Jiří Šimánek vybojoval za brankou puk, přehrál jej na zcela volného JIŘÍHO NOVOTNÉHO, který se následně nemýlil. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    42:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se radujeme z vyrovnání, které utišilo arenu Bolšoj! Po úniku Roberta Kousala se k odraženému puku dostal TOMÁŠ NOSEK, který potvrdil velkou formu pardubických mladíků a dorazil kotouč za bezmocného Jerjomenka. Asistence: Robert Kousal.
     
    40:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV si poradil po svém, tedy ve stylu velkých střelců! Položil si Saláka blafákem do bekhendu a pak zakončil do horního růžku – 1:0!
    Marken.cz

    Josef Nudera

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 41. Radulov (TS) – 43. Nosek (Kousal), 45. Novotný (Šimánek)


    Rusko: Jerjomenko (Barulin) – Čudinov, Medveděv, Nikulin, Zubarev, Denisov, Rjasenskij, Kiselevič, Kablukov – Kovalčuk, Šipačov, Radulov – Popov, Těreščenko, Pěrežogin – Panarin, Burmistrov, Tichonov – Kokarev, Averin, Prochorkin.
    Česko: Salák (Jakub Kovář) – Ševc, Zámorský, Barinka, Krajíček, Čáslava, Němec – Červenka, Hlinka, Nedvěd – Vondrka, Jan Kovář, Sekáč – Šimánek, Novotný, Radil – Buchtele, Kousal, Nosek – Vincour.

    Rozhodčí: Rantala, Salonen (oba FIN) – Sadovnikov, Zacharenkov (oba RUS).

    Diváci: 9897
    bahis siteleri