Rusko – Česko 1:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Česko
Neděle 22.12.2013, 11:00Euro Hockey Tour
Partner:
     
    58:41
    Rusové jsou v útočném pásmu se šesti bruslaři!
     
    54:05
    Krajíček vložil hůl do přihrávky, která směřovala na Popova. Kdyby to český zadák působící v KHL neudělal, ruský hráč by střílel na odkrytou branku!
     
    52:40
    Ilja Kovalčuk? Ten branku dnes asi nedá! Po obrovské minele jednoho z obránců zůstal zcela sám v mezikruží, odkud pálil z voleje do tyče!
     
    47:57
    Ovšem puk je opět na druhé straně, tedy před Salákem. A nebýt skvělého zakročení českých beků už mohl být spíše za ním. Těreščenko kotouč přes beton českého brankáře nedostal!
     
    46:55
    Dnešní utkání sleduje 9897 diváků, kteří se výborně baví. Opět letí tribunami mexická vlna.
     
    44:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hráči České republiky otáčejí vývoj utkání! Že by se konečně roztrhl pytel s brankami? Jiří Šimánek vybojoval za brankou puk, přehrál jej na zcela volného JIŘÍHO NOVOTNÉHO, který se následně nemýlil. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    42:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se radujeme z vyrovnání, které utišilo arenu Bolšoj! Po úniku Roberta Kousala se k odraženému puku dostal TOMÁŠ NOSEK, který potvrdil velkou formu pardubických mladíků a dorazil kotouč za bezmocného Jerjomenka. Asistence: Robert Kousal.
     
    41:43
    Bílý celek se mohl po nenápadné akci radovat z vyrovnání! Nezištnou střelu Jiřího Šimánka nevědomky Jerjomenko zastavil.
     
    40:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV si poradil po svém, tedy ve stylu velkých střelců! Položil si Saláka blafákem do bekhendu a pak zakončil do horního růžku – 1:0!
     
    40:18
    Radulov se dostal do úniku, byl faulován – je nařízeno trestné střílení!
     
    36:23
    Jan Buchtele si zatím ve druhé třetině vede velmi dobře, nyní spáchal na českého forvarda faul Nikolaj Prochorkin (RUS) – dvě minuty za sekání.
     
    34:55
    Burmistrov měl na holi první branku utkání, ale střela z voleje byla do skvěle se přesouvajícího Saláka!
     
    33:34
    Je to tak, Roman Červenka (CZE) odchází na dvě minuty za sekání.
     
    32:08
    Obrovská šance na druhé straně! Popov byl zcela sám tváří v tvář Salákovi, ale český fantom tohoto utkání mu zamezil ve skórování. Nepochodil ani dorážející Pěrežogin!
     
    28:33
    Češi nyní zlepšili pohyb a vykoledovali si faul. Na trestné lavici sedí Alexej Těreščenko (RUS) za hákování.
     
    28:20
    Pardubičtí odchovanci Buchtele s Noskem připravili pro český tým další velkou šanci! Prvně jmenovaný se protáhl přes obránce a jeho kolega se po něm snažil dorážet. Jerjomenko na místě.
     
    27:57
    Panarin obkroužil pásmo a vyslal na Saláka ránu z otočky, kterou ještě stihl tečovat Viktor Tichonov. Český brankář našel kotouč naštěstí v lapačce!
     
    26:44
    Registrujeme zatím největší šanci českého národního týmu! Nedvěd dostal přihrávku na pravý mantinel, počkal si a poté našel před brankou zcela nekrytého Jaroslava Hlinku, který střelou k tyči málem nachytal Jerjomenka!
     
    21:22
    Radulov a Kovalčuk se trápí! Hned několik velkých příležitostí v krátkém časovém sledu neproměnili, na Radulova do konce okamžik zívala prázdná branka, kotouč však poskakoval a nedokázal jej usměrnit za Saláka!
     
    18:54
    Další návštěva, a že jich nebylo hodně, ruského pásma nejprve znamenala střelu Ondřeje Němce po pohledné přihrávce o mantinel od Červenky, poté je vyloučen Jevgenij Medveděv (RUS) za nedovolené bránění.
     
    17:27
    Tak to byla zatím největší šance Rusů! Těreščenko byl zcela sám před brankou, Salák nejprve skvěle zasáhl, poté puk poskakoval na brankovišti, který naštěstí pro bílý národní tým odvrátil pryč před dotírajícím Popovem asistent kapitána Novotný!
     
    15:22
    První formace Rusů a jejich další velká šance! Nejprve pálil Šipačov a po něm se snažil dorážet Radulov, bez úspěchu.
     
    10:40
    Tlak pravděpodobně neustává, vyloučen je za náraz Těreščenka Jiří Novotný (CZE). Dvě minuty za vražení – ale dalo by se polemizovat.
     
    07:37
    Co však není pro svěřence trenéra Hadamczika, je vyloučení Jana Kováře (CZE), který pyká trest za hákování.
     
    04:46
    Čeští hokejisté jsou pod obrovským tlakem, ihned po buly pálil vnuk slavného kouče Tichonova, Salák zatím drží české akcie.
     
    02:50
    Prochorkin v další šanci, pozice v mezikruží mu však nestačila, Salák byl totiž na místě.
     
    01:42
    Obrovská příležitost pro naopak třetí formaci Rusů, Burmistrov dvakrát pálil, poprvé jej vyzval ke skórování, ale sám před brankou zklamal! Rusové začali opravdu velkým náporem.
    Marken.cz

    Josef Nudera

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 41. Radulov (TS) – 43. Nosek (Kousal), 45. Novotný (Šimánek)


    Rusko: Jerjomenko (Barulin) – Čudinov, Medveděv, Nikulin, Zubarev, Denisov, Rjasenskij, Kiselevič, Kablukov – Kovalčuk, Šipačov, Radulov – Popov, Těreščenko, Pěrežogin – Panarin, Burmistrov, Tichonov – Kokarev, Averin, Prochorkin.
    Česko: Salák (Jakub Kovář) – Ševc, Zámorský, Barinka, Krajíček, Čáslava, Němec – Červenka, Hlinka, Nedvěd – Vondrka, Jan Kovář, Sekáč – Šimánek, Novotný, Radil – Buchtele, Kousal, Nosek – Vincour.

    Rozhodčí: Rantala, Salonen (oba FIN) – Sadovnikov, Zacharenkov (oba RUS).

    Diváci: 9897
    bahis siteleri