Sunderland – Southampton 2:2 (kon.) | Arsenal – Fulham 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Stoke 1:0 (kon.)
Manchester City – Cardiff 4:2 (kon.) | Norwich – Hull City 1:0 (kon.) | West Ham – Newcastle 1:3 (kon.)
Liverpool – Aston Villa 2:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:2 (1:2)
Aston Villa FC
Sobota 18.01.2014, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Po souboji s Hendersonem byl potrestán Leandro Bacuna (ASV), který si pravděpodobně neodpustil nějakou poznámku směrem k rozhodčímu.
     
    81
    Hra sice pokračuje, ale o malou chvíli později byla přerušena. Hřiště opustil Bertrand a jeho místo převzal Antonio Luna.
     
    77
    Míč si postavil sám Luis Suaréz a svou parádní střelu mířil do pravého růžku Guzanovy branky. Míč padal a padal, ale nakonec proletěl pár milimetrů vedle pravé tyče!
     
    66
    Lucas Leiva strávil na hřišti necelých dvacet minut a odchází z trávníku. Vinou zranění přepouští své místo Joe Allenovi.
     
    65
    Přímočará akce Liverpoolu skončila u Jordana Hendersona, který se z hranice vápna opřel do míče a protáhl brankáře Guzana!
     
    62
    Na hřišti je ošetřován Lucas Leiva a Villans opět střídají. Hřiště opouští aktivní El Ahmadi, kterého nahradil Yacouba Sylla.
     
    60
    Do zajímavé střelecké pozice se dotal Delph, ale svou střelu z hranice vápna poslal těsně vedle levé tyče Mignoletovy branky!
     
    53
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Slibnou příležitost Liverpool proměňuje a nebyl by to STEVEN GERRAD, aby neposlal míč nekompromisně k levé tyči!
     
    52
    Pro dlouhý pas si nabíhal Luís Suaréz a Guzan se mu vrhl pod nohy. Uruguayský útočník se složil a zazněl hvizd, což znamená jediné – PENALTU!
     
    50
    Zdravotní problémy zapříčinily Agbonlahorovo střídání, po kterém se dostal na hřiště Grant Holt.
     
    48
    Faul Ryana Bertranda (ASV) končí žlutým kartonkem na účtu hostujícího beka.
     
    46
    Do druhého poločasu vstupujeme s jednou změnou. Utkání skončilo pro Coutinha, kterého nahradil Lucas Leiva.
     
    45+3
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Situace Liverpoolu je hned o něco růžovější. Suaréz přiklepl míč Hendersonovi, který šel středem hřiště k vápnu a těsně před ním našel chytrou přihrávkou DANIELA STURRIDGE. Ten si posunul míč a z pravé strany obstřelil Guzana. Asistence: Jordan Henderson.
     
    45
    Sudí Moss tomu pořádně naložil. Nastavuje tři minuty!
     
    41
    Fanoušci na stadionu možná pochopili, proč je z Alyho Cissokha obránce. Suaréz prošel středem přes tři hráče Villans a posunul doleva na volného Cissokha, ale francouzský obránce poslal míč hodně vedle a vysoko.
     
    37
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Hostující tým opět trestá. Rychlý protiútok bez zbytečných komplikací skončil u Agbonlahora, jenž centroval do vápna. Na centr si naběhl CHRISTIAN BENTEKE a bez problémů usměrnil svou hlavičku do branky. Simon Mignolet si asi musí vyčítat, protože šel pro centr z branky. Na druhou stranu, Bentekeho měl hlídat Johnson, takže oboustranná chyba hráčů Liverpoolu. Asistence: Gabriel Agbonlahor.
     
    27
    Asistent u první branky zápasu to svou aktivitou přehnal. V souboji se Škrťelem bojoval tak zarputile, až přeletěl reklamní panely. Dokonce skončil až u fanoušků a jeden z nich okamžitě vytasil foťák. Nu což, obětoval se pro tým a vybojoval rohový kop...
     
    25
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Liverpool byl za svá okénka potrestán. Ztráta míče znamenala rychlý brejk po levé straně, který táhl Agbonlahor. Útočník Villans táhl míč až do vápna, v jehož středu našel ANDREASE WEIMANNA, který ho doklepl do branky. Asistence: Gabriel Agbonlahor.
     
    24
    Obrovská šance Aston Villy! A opět v ní měl prsty Ciaran Clark, ke kterému spadl míč po rohovém kopu jeho týmu a obránce Villans ho usměrnil hlavičkou do levé tyče!
     
    21
    Po levé straně pelášil Cissokho a tvrdým skluzem ho zastavil Karim El Ahmadi (ASV). Sudí Moss neměl jinou možnost a udělil žlutou kartu.
     
    16
    Ciaran Clark (ASV) byl vidět také při následujícím protiútoku Liverpoolu, který zastavil za cenu faulu.
     
    16
    Z rychlého brejku Aston Villa zahrozila! Kombinace na jeden dotek skončila stříleným centrem z pravé strany. Míč proletěl až na kopačku Clarka, který se opřel do míče a Mignoletovy rukavice lepily dobře.
     
    5
    A jeho útok po pravé straně skončil faulem hostujícího celku. Gerrard se v zajímavé pozici ocitl u míče a uvidíme přímý kop v podání kapitána Reds...

    Daniel Ryl

    Branky: 45+3. Sturridge (Henderson), 53. Gerrard (pen.) – 25. Weimann (Agbonlahor), 37. Benteke (Agbonlahor)

    Karty:   16. Clark (ASV), 21. El Ahmadi (ASV), 48. Bertrand (ASV), 88. Bacuna (ASV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 4:2.
    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Touré, Škrtel, Cissokho – Sterling, Henderson, Gerrard (C), Coutinho (46. Leiva, 66. Allen) – Sturridge, Suárez.
    Náhradníci: Jones – Kelly, Leiva, Allen, Alberto, Aspas, Moses.

    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar (C), Clark, Bertrand (81. Luna) – El Ahmadi (62. Sylla), A. Westwood, Delph – Weimann, Benteke, Agbonlahor (50. Holt).
    Náhradníci: Steer – Luna, Albrighton, Sylla, Gardner, Helenius, Holt.

    Rozhodčí: J. Moss – D. England, S. Bennett. (vš. ENG)

    Diváci: 44.737
    bahis siteleri