Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Ústecký kraj
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
Karlovarský kraj
Pondělí 20.01.2014, 11:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Milan Kožnar (ULK) – Jiří Nídl (KVK) (13:08:37)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:39
    Karlovarský kraj to zkouší bez brankáře, ale puk je ve středním pásmu!
     
    44:14
    Petr Štaif chtěl zrychlit celou akci svého celku a poslal puk rychle za bránu. Píská se mu ale icing.
     
    43:15
    Ústí je v plném počtu, ale stále se musí bránit. Výborným zákrokem se blýskl po střele Františka Klejny z mezikruží brankář Milan Kožnar.
     
    42:02
    Komplikace pro celek Ústeckého kraje. Na jednu minutu je vykázán Marek Havlík (ULK) za nedovolené bránění.
     
    41:43
    Jan Bečka se dostal až na spodek pravého kruhu, kde vypálil. Jeho pokus srazil Kožnar obloučkem do boční sítě. Kotouč se následně snažil ten samý hráč dorazit, ale našel jen připraveného brankáře.
     
    40:48
    Po levém křídle táhl akci Michal Stínil, ale jeho nahrávka před branku skončila jen na holi obránce, který odpravil kotouč daleko od brány.
     
    39:54
    Karlovarský tým je v plném počtu. Ke konci oslabení vyvezl puk ven ze třetiny a dokonce ohrozil i branku Milana Kožnara.
     
    39:22
    Tvrdou dělovku vyslal od modré čáry Patrik Pech, ale Adam Beran svou vyrážečkou zasáhl včas.
     
    38:52
    Jen co se Ústečtí ubránili, hned budou hrát přesilovou hru. Na lavici hříšníků putuje Filip Bernáth (KVK) za nedovolené bránění.
     
    38:10
    V oslabení ujel do šance Lukáš Vopat, ale jeho blafák parádně vytáhl Adam Beran. Po čáře klouzající puk následně odpravili do bezpečí obránci.
     
    37:43
    Mezi kruhy se do šance probíjel Martin Slabý, ale stopku mu vystavil Matyáš Svoboda (ULK), který jej podťal jako dřevorubec strom.
     
    37:05
    Na pravém kruhu se dostal do střely Radek Prošek, ale znovu neuspěl. Maskovaný muž Ústeckého kraje dnes chytá parádně.
     
    36:17
    Hezký pokus předvedl Martin Slabý, ale jeho dělovka si našla cestu jen do výstroje připraveného Milana Kožnara.
     
    35:43
    Ač ze všech stran osekáván, Jan Svoboda neztratil kotouč a protáhl se až na brankoviště k zakončení. To mu ale svým betonem zhatil Adam Beran.
     
    34:33
    Hra se přesunula k Adamu Beranovi, ale ten nakonec ani nemusel zasahovat, jelikož útočícího hráče odstavila spolehlivá obrana.
     
    33:41
    A hned po buly se vytáhl znovu. K pokusu napřáhl Martin Slabý, ale jeho dělovka si našla cestu opět jen do hrudi výborného gólmana Kožnara.
     
    33:31
    A brankář Ústeckého kraje musel vytáhnout další dobrý zákrok, když podržel mezi betony střelu z pravého kruhu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. J. Sovoboda (Chlán), 25. Chlán (Stínil, Cikánek), 26. J. Sovoboda (M. Svoboda), 29. Cikánek – 4. Halberštát (Nídl), 13. Nídl, 15. Bečka (Bernáth, Slabý)


    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Karlovarský kraj: Fuksa (31. Beran) – Bernáth, Chmile, Ptáček, Kellner, Klejna, Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Filip Honza, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri