Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Královéhradecký kraj
Pondělí 20.01.2014, 16:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči tohoto dramatického zápasu:

    Daniel Klusáček (JHC) – Adam Jonáš (HKK) (18:24:40)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Královéhradečtí přišli o puk, ale i když jej získali zpět, už to nestihnou!
     
    44:07
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná vlna radosti nyní vypukla v havlíčkobrodské Kotlině! Jihočeský celek otáčí vývoj zápasu a dostává se do vedení. Adam Kalaj vyslal parádní nahrávkou za obranu do samostatného nájezdu LUKÁŠE MATYSE, který rozhýbal Vomáčku a zatímco brankář klouzal k levé tyči, Matys zasunul u té pravé! Výborná klička znamená vedení! Asistence: Adam Kalaj.
     
    43:37
    Zajímavou žabičku vyslal od modré čáry Radim Šalda. Kotouč ale nakonec proskákal vedle. Následnou střelu Jaroslava Dvořáka ze spodku levého kruhu vyrazil Pavlát nad.
     
    43:08
    Na druhé straně zakončoval Daniel Schwamberger, ale jeho rána skončila jen ve výstroji připraveného brankáře Tomáše Vomáčky.
     
    42:46
    Jako laň drobným houštím proskočil mezi dvěma beky Jihočechů Jaroslav Dvořák, který nakonec vystřelil z levého kruhu, ale klouzající Dominik Pavlát si připsal výborný zákrok, když kotouč podržel na hrudi.
     
    42:19
    Jáchym Kondelík se procpal přes modrou čáru, ale ve snaze vykličkovat obránce mu puk uskočil z hole a pomalu doklouzal až do rohu pásma.
     
    41:36
    Na druhé straně to zkusil po vyhraném buly, které bylo nařízeno po hře vysokou holí, Vojtěch Brabec, který dostal nalito na modrou čáru od Michala Jurky, ale obětavý obránce, jenž mu padl pod nohy jako šraňky na přejezdu v Častolovicích, jeho střelu zblokoval.
     
    41:00
    Lukáš Matys proskočil přes modrou čáru jako cirkusový lev kruhem, ale nakonec se mu nepovedlo se dostat až ke střele, jelikož mu kotouč výborně vypíchl vracející se Jaroslav Dvořák.
     
    40:03
    Východočeský celek se dostal před branku Dominika Pavláta, ale zde si pouze několikrát nahrál. Ke střele se totiž přes výtečně stínující hráče soupeře nedostal.
     
    39:23
    Dominik Pavlát měl plné ruce práce. Nejprve se zaskvěl po průniku z levého křídla, který zneškodnil betonem a následně se mu podařilo schovat ve svém náručí ránu Mikuláše Pohla z pravého kruhu.
     
    38:43
    Série nepřesností byla k vidění ve středním pásmu. Nakonec z ní profitoval Jakub Káník, který vyslal do šance Tomáše Vochozku, jenž ale nedokázal překonat na bližší tyči svého jmenovce Vomáčku.
     
    37:37
    Jihočeši se vlastní nepřesností na modré čáře připravili o pásmo a tím i o zbytek přesilovky. Potrestaný hráč Královéhradeckého výběru je na ledě.
     
    37:15
    jihočeši získali puk na své hole a vyhazují hrací gumu ven ze třetiny.
     
    36:51
    Jakub Káník napálil bez okolků puk směr brána, ale jakoby zapomněl, že v místech, kam nasměroval kotouč, je připravený Tomáš Vomáčka.
     
    36:37
    Celek z jihu Čech má šanci na to, aby se dostal poprvé v zápasu do vedení. Na trestnou lavici usedl Ondřej Chrtek (HKK).
     
    35:48
    Na pravém kruhu se odhodlal ke střele Jakub Muška, ale ten znovu našel jen hruď připraveného brankáře Jihočeského kraje.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 28. Matys, 28. Vochozka (Schwamberger), 45. Matys (Kalaj) – 11. F. Jirásek (Dvořák), 21. F. Jirásek (Štohanzl)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Vít Stehlík
    bahis siteleri