Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
7:1 (3:0, 1:0, 3:1)
Jihomoravský kraj
Pondělí 20.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Václav Burda (PHA) – Jiří Matoušek (JHM) (16:44:27)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:04
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tým z hlavního města středoevropské země zvané Česká republika ještě nemá dost a znovu pálí gól. Michal Steinocher prokázal sokolí zrak a precizní ruce, když vyslal do nájezdu TOMÁŠE NACHÁZELA, který vykoupal brankáře Jiřího Matouška a parádním blafákem zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Michal Steinocher.
     
    43:08
    Dominika Danova obral na modré čáře o kotouč Tomáš Rafaj, který pak udělal z pražského hráče kužel, jelikož jej třikrát objel kolem dokola a poslal puk do středního pásma.
     
    42:11
    Oba týmy jsou v plném počtu a do šance se cpal Jakub Marek, ale výborným obranným zákrokem jej vytlačil ven z šance Tomáš Jurnečka.
     
    41:36
    Pražané si opět vytvořili gólovku, ale fantastický zákrok brankáře Jiřího Matouška jim zkazil sedmou radost z branky. Na druhé straně je přerušená hra.
     
    40:40
    Máme zde současné vyloučení. Na lavici hanby putuje každý jeden hráč z obou mužstev. Michael Švarc (PHA) putuje ven z hrubost a Jiří Šmahel (JHM) za podražení.
     
    40:30
    Michal Biben hezky kličkoval mezi kruhy, ale nakonec se přes dobře bránící hráče soupeře k zakončení a ohrožení Jiřího Matouška nedostal.
     
    39:24
    Libor Macháň se na modré čáře dožadoval kotouče. Nahrál mu jej Martin Borot a Macháň se opřel do hrací gumy, ale ta o kousek minul tyč. Odrazila se ale na druhou stranu brankoviště, kde neúspěšně doráželo hned duo Jihomoravanů! Výborný Petr Hamalčík podržel beton přitisknutý u tyče!
     
    38:41
    Ondřej Kunst společně se svým spoluhráčem Matějem Chalupou napadali na modré čáře rozehrávku Dominika Danova, který ale nakonec kotouč uhájil na své holi.
     
    37:35
    Jakub Marek svým pokusem minul klec, kotouč ale dojel a poslal jej na modrou čáru, kde se do hrací gumy opřel Michael Gaspar, ale rána mu nesedla a slabá střela jen obloučkem přeplachtila horní tyč.
     
    36:48
    Pražané opět ostřelují branku svého soupeře. Před brankoviště m se dostal do zakončení Viktor Martínek, ale jeho rána si našla cestu jen do betonů Jiřího Matouška, který pak následně zamezil přikrytím kotouče dorážce.
     
    35:49
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka znamená vedení pražského výběru v poměru již 6:1. Tomáš Nacházel se jako vítr alpskou úžinou prohnal skrze pravý kruh až na jeho spodek, odkud poslal kotouč křižně přesně na hokejku DOMINIKA DANOVA, který zametl hrací gumu přesně mezi betony přesouvajícího se Jiřího Matouška. Asistence: Tomáš Nacházel.
     
    34:55
    Na trestnou lavici ale následně putuje taj hráči Jihomoravského kraje, který je sem vykázán za podražení. Potrestán je Dominik Kuchař (JHM).
     
    34:32
    Václav Mokrý předvedl dobrý zákrok po průniku zleva. Dorážce zamezil svým faulem Ondřej Pavel (PHA).
     
    34:08
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Jenže tým z hlavního města naší krásné republiky brzy vrací úder! Hned po buly se po spolupráci Jana Kerna s Václavem Burdou dostal na levém rohu brankoviště k dorážce MATOUŠ HORSKÝ, jenž poslal kotouč přesně do horního rohu. Asistence: Václav Burda a Jan Kern.
     
    33:44
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Jihomoravané se prosazují a pražská dvojka v brance je tak tvrdě přivítána na olympijském turnaji! JAKUB TAUWINKL napřáhl mezi kruhy a nic nevidícímu gólmanovi prošel kotouč kolem ramena až do šíbenice! Bez asistence.
     
    33:19
    Michal Biben vypálil od modré čáry, ale jeho rána si našla cestu jen do Matouškova betonu. Jihomoravský brankář se následně výtečně roztáhl na brankové čáře proti dorážce Michaela Švarce!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Nacházel (Martínek), 5. Martínek, 9. Grim (Nacházel, Pavel), 27. Burda (Kern), 35. Horský (Burda, Kern), 36. Danov (Nacházel), 45. Nacházel (Steinocher) – 34. Tauwinkl


    Hlavní město Praha: Mokrý (31. Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihomoravský kraj: Matoušek (Holík) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Filip Honza, Michal Habásko
    bahis siteleri