Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Středočeský kraj
Pondělí 20.01.2014, 13:15Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Z Kotliny se s vámi loučím a předávám slovo kolegovi Richardu Wagnerovi, který se už chystá na komentář následujícího zápasu odehrávaného pod střechou havlíčkobrodského zimního stadionu.

    Stačí si překliknout na další onlajn, kde přineseme přenos z utkání Hlavního města Prahy proti výběru Jihomoravského kraje. (14:57:41)
     
    Dnešní utkání bylo velice napínavé zejména v poslední části, kdy se svého vedení ujali pordruhé v zápase hokejisté Královéhradeckého kraje. Středočeši ovšem perfektně tlačili, gól na vyrovnání jim to ale nepřineslo.

    Nutno pochválit oba brankáře Tomáše Vomáčku a Jiřího Pateru, kteří předvedli skvělý výkon.
     
    Nyní budou ještě předány ceny pro nejlepší hráče utkání, které předává pan Milan Chalupa.

    Královéhradecký kraj: Filip Jirásek (v zápase 1+1)
    Středočeský kraj: Matyáš Zelingr
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Už se ale nic nestane, puk je za brankou. Je dobojováno.
     
    44:56
    Čtyři vteřiny před koncem se bude ještě vhazovat před Paterou!
     
    44:06
    Minuta uplynula a Šatrůček rychle spěchá podpořit svou obranu do vlastního pásma, která se nyní vaří pod královéhradeckým nátlakem.
     
    43:06
    Vít Šantrůček (STČ) je potrestán za hákování. Královéhradecký celek má nyní velkou šanci na rozhodnutí zápasu.
     
    42:37
    Královéhradečtí se teď trochu potýkají s nemalým zmatkem ve své obraně. Zjevně mají trochu strach o skóre, což na psychice nepřidá. Jiří Patera musel řešit další závar před vlastní kasou.
     
    41:14
    Důraz Středočechů nepřestává. Ihned po buly před Vomáčkou se všichni natlačili před jeho branku. Brankář zasáhl pohotovou rybičkou, ale Středočeský výběr nepřestával tlačit. Sudí museli krotit další rozmíšku.
     
    38:40
    Ovšem pozor! Kryštof Hrabík se zmocnil touše a zcela sám se proháčkoval až před Vomáčku, který však na špek v podobě forhendového blafáku neskočil. Následně ještě dorážel Jan Dvořák. Jeho důraz byl tak silný, že na něj musela obrana Královéhradeckých naskákat. Vomáčka schoval kotouč pod sebou a sudí po drobné potyčce přerušili hru.
     
    37:02
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Královéhradecký výběr navrátil vedení na svou stranu. Celou akci začal Filip Jirásek, který se s kotoučem usadil v útočné třetině a našel zcela volného DENISE MARTINCE. Ten zamíchal s pukem a z mezikruží jej doslova narval za Paterovy záda. Asistence: Filip Jirásek
     
    36:29
    V pěti hráčích na ledě už je i Královéhradecký kraj. Početní výhody příliš velké drama nepřinesly. Hrálo se spíše ve středním pásmu.
     
    35:58
    Středočeský kraj se ubránil a hraje v plném počtu.
     
    35:29
    Radim Šalda (HKK) vyloučen za sekání. Síly na ledě vyrovnány.
     
    34:48
    Pykat nyní budou Středočeši. Martin Dlabola (STČ) dostává menší trest za podražení. Královéhradečtí cítí z přesilovky šanci a berou si oddechový čas.
     
    33:53
    Hezkou nahrávku poslal z rohu útočného pásma Kryštof Hrabík, a to křížem na modrou, kde stál Václav Veber. Střela z první obránci nesedla. Pokusil se o to znovu. To už měl ale před sebou bránící hráče, kteří dostali puk do středního pásma.
     
    32:47
    Pozor na nahození Matyáše Zelingra od modré čáry. Kotouč letěl zhruba metr nad ledem a hloučkem hráčů se dostal až do Vomáčkovy výstroje.
     
    31:30
    Kryštof Hrabík poslal z pravého kruhu zápěstní střelu, kterou ještě stihl dobruslit a pokusil se ji dorazit. Vomáčka včas zaklekl a nedal dotírajícímu soupeři moc šancí.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Jirásek F., 38. Martinec (Jirásek F.) – 16. Dvořák


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, Jirásek D., Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", Jirásek F., Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík. Trenér: Tomáš Martinec
    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Vít Stehlík, Jan Kubát
    bahis siteleri